Little Mix: „Olyan sikeresek akarunk lenni, mint a One Direction”
2012. november 04. 17:49
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
sikerülni fog nekik, tehetségesek!: ) én nagyon imádom őket is, és örülnék ha lenne egy közös számuk Nickivel :'P aki szerinte csak egy hülye lánybanda az nem tudja hogy milyenek, és igazán befoghatják a szájukat -.-
2012. november 04. 17:54
Utáljam meg őket is?Eddig nagyjából azt se tudtam kicsodák,és nem is érdekel,de One Directionból egy is sok.
2012. november 04. 18:19
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Én nem szeretem ezt a lánycsapatot,de az One Directiont imádom
2012. november 04. 18:26
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline |
soha nem lesznek olyanok mint az 1D de mondjuk szerintem ezt ők sem gondolták komolyan
2012. november 04. 18:41
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
szerintm lesznek majdnem olyan sikeresek .. ^.^
2012. november 04. 18:43
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline |
már nem azért,de én azt se tudom kik ők... :/
2012. november 04. 18:47
pattuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 123173 offline |
nemlesznek olyan sikeresek, ez már abból is látszik hogy a fiúknak pl mikor úőj klippet asdnak ki askkor 1 nap alatt van 4 millió nézettsége alittle mix-nek meg több mint 1 hónap kelll ahoz h 4 millió legyen, sztem perrie is azért van zayn-nel h híres legyen a little mix
2012. november 04. 18:49
Ha minden vágyuk néhány évig a csapból is folyni, aztán pedig nyom nélkül eltűnni, csak rajta.
2012. november 04. 18:49
Oké, most látom mindenki elkezdett utálkozni, ismét nem csalódtam az emberekben.
Na mindegy, szerintem tudnak olyan sikeresek lenni, mint az 1D, és én ehhez sok sikert kívánok :heart
Na mindegy, szerintem tudnak olyan sikeresek lenni, mint az 1D, és én ehhez sok sikert kívánok :heart
2012. november 04. 18:52
Idézet (Selena14 @ 2012.11.04. 15:48)
Én nem rajongok a női bandákért.A Little Mix engem hidegen hagy!Soha nem lesznek olyan híresek,mint az 1D!Sokan írták itt,hogy máris híresebb a Little Mix,de ez nem igaz!A Little Mix-et hívják különböző nagy eseményekre?!mint például az Olimpia???Hát nem!A Little Mix-et szokták minden zene csatornán adni?Nem!A Little Mix már volt a magyar fókuszban vagy a Reflektorban?!Nem!Akkor miről beszélünk?!Nem ismertek annyira,ha valaki ismeri is,akkor a legtöbb ember az 1D által ismeri meg Őket,mert ugye van köze például Perrienek is Zaynhez..
Igen, a siker fokmérője feltétlenül a Fókusz meg a Reflektor.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. november 04. 18:54
cicusmicus8
Előbb tanulj meg írni és majd csak aztán szólj hozzá!
A lénye a lényeg...az,hogy mindenkinek van egy zenei stílusa.Nekem is van kettő:a pop és a rap.De a pop-ot jobban szeretem.Nem mindenkinek van úgy,hogy szereti a 1D vagy a LM-et vagy akár Mileyt vagy Adam Lamberet...Mindig így van.Minden embernek van egy olyan személy,akitől feláll a hátán a szőr.Nekem Adam Lamberttől.Ha az emberek meghallgatnak egy dalt,akkor,ha az esetleg rossz,elítélik azt az ember illetve bandát rossznak.Ez nem normális.Nem minden az aminek látszik.
Előbb tanulj meg írni és majd csak aztán szólj hozzá!
A lénye a lényeg...az,hogy mindenkinek van egy zenei stílusa.Nekem is van kettő:a pop és a rap.De a pop-ot jobban szeretem.Nem mindenkinek van úgy,hogy szereti a 1D vagy a LM-et vagy akár Mileyt vagy Adam Lamberet...Mindig így van.Minden embernek van egy olyan személy,akitől feláll a hátán a szőr.Nekem Adam Lamberttől.Ha az emberek meghallgatnak egy dalt,akkor,ha az esetleg rossz,elítélik azt az ember illetve bandát rossznak.Ez nem normális.Nem minden az aminek látszik.
2012. november 04. 18:54
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Én nagyon szeretem mind a 2 sok sikert nekik!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.