Starity

Adam Lambert: „Izgalmasabb számomra a természetesség”

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 05. 17:43 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Adam legutolsó Új-Zélandon tett látogatása során időt szakított egy interjúra a stuff.com.nz csapatával. A kérdések nem az albumhoz, a turnéhoz vagy a promócióhoz kapcsolódtak, hanem a szépségápoláshoz. Adam készségesen válaszolgatott és osztogatott tanácsokat, melyeket talán nektek is érdemes megfogadnotok.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. november 05. 17:49 #2
Directioner Stefi
Directioner Stefi
új tag

StátuszNiall Horan Fan :)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 189072
AAm neki sokal jobban illik a fekete haj smileeee.gif
2012. november 05. 17:51 #3
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Jó cikk lett, grat. thumbsup.gif
Egyébként furcsállom, hogy egy férfi beszél a szépségápolási szokásairól. blink.gif (nem akartam senkit megbántani a hozzászólással) tongue.gif
2012. november 05. 17:51 #4
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Milyen kedves, hogy Adam ennyire törődik önmagával és még másokkal is megosztja a tapasztalatait. Mennyi hasznos tipp egyetlen cikkben! Köszönet érte. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. november 05. 17:51 #5
- törölt felhasználó -    
Hímnemű létére sminkeli magát? Undorító. bad.gif omg.gif És erről még büszkén is beszél? Még rosszabb.
1 felhasználónak tetszik: prézli
2012. november 05. 17:52 #6
- törölt felhasználó -    
Ő maga is jól látja,mert naon jól áll neki a smink biggrin.gif
2012. november 05. 17:53 #7
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Jó cikk lett, köszönjük! smileeee.gif
Egyébként tényleg sok tipp van benne, tök jó, hogy elmondta ezeket. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. november 05. 17:53 #8
Glamster
Glamster

Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:51)
Hímnemű létére sminkeli magát? Undorító.  bad.gif  omg.gif

És még mindig nem annyira, mint te. Amúgy, erre szokták azt mondani, hogy utána szólalj meg, miután fele annyit letettél az asztalra, mint ő. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, MadHatter
2012. november 05. 17:56 #9
- törölt felhasználó -    
Hasznos tanácsai vannak. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, elena21
2012. november 05. 17:57 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:51)
Hímnemű létére sminkeli magát? Undorító.  bad.gif  omg.gif És erről még büszkén is beszél? Még rosszabb.

Nem csak ő van így. Volt már férfi híresség, aki bevallotta, hogy szokta magát sminkelni, úgy, hogy épp a párjától kéri kölcsön a sminkkészletet, például. (és ezzel nem Adamet akartam leszólni, csak gondoltam megjegyzem)
2 felhasználónak tetszik: Blade Dancer, Glamster
2012. november 05. 17:57 #11
- törölt felhasználó -    
bazi jó cikk lett legalább segítséget(tippet) ad másoknak!
2012. november 05. 17:58 #12
- törölt felhasználó -    
szerintem jól áll neki a smink:D
2012. november 05. 17:59 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2012.11.05. 17:53)
És még mindig nem annyira, mint te. Amúgy, erre szokták azt mondani, hogy utána szólalj meg, miután fele annyit letettél az asztalra, mint ő. rolleyes.gif

Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye. nea.gif TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.
1 felhasználónak tetszik: prézli
2012. november 05. 18:00 #14
- törölt felhasználó -    
Azért fested a hajad,meg kened tele magad alapozóval tongue.gif
2012. november 05. 18:01 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Black Hearth2 @ 2012.11.05. 17:57)
Nem csak ő, hidd el. Jó pár férfi híresség bevallotta, hogy szokta magát sminkelni, úgy, hogy épp a párjától kéri kölcsön az alapozót, például. biggrin.gif

Akkor ez azokra is vonatkozik. Undorító, mikor egy férfi sminkelni magát. Legközelebb kölcsönkérik a magassarkút? biggrin.gif És erről még büszkén beszélni, akárki részéről. Rettenetes, hova jutott a férfi nem. sleep.gif
2012. november 05. 18:02 #16
Glamster
Glamster

Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:59)
Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye.  nea.gif TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.

Ja, hogy azzal nem tesz le semmit az asztalra, hogy havonta adományoz beteg gyerekeknek HATALMAS összeget, évi egy millió dollárt utal át a tiszta víz kampányra (Afrikába), miközben a nők jogaiért és az egyenjogúságért kampányol - mindezt úgy, hogy nem veri nagy dobra, így az olyan kicsinyes, f.kázó kommentelők, mint te, nem tudnak róla semmit. Hagyjuk már. És hidd el, drágaságom, ismerlek én már annyira, hogy a hátam közepére ne kívánjalak - ahogyan a fórum 90%-ka. Nem véletlenül csináltál eddig 6 új profilt, igaz? rolleyes.gif
Légyszi, tégy egy szívességet, és rontsd máshol a levegőt.
Fórumon én is tudok kamuzni a korommal, csak nekem nincs rá szükségem wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Misao, MadHatter
2012. november 05. 18:02 #17
kataszeles90
kataszeles90

StátuszElég a tréből? Állj fel a térről. :D
Hozzászólás: 716
Csatolások: 0
Azonosító: 183145
sissy0803 van benne igazság de erről szól a sztárság!! tongue.gif
2012. november 05. 18:07 #18
- törölt felhasználó -    
Nem rossz szándékért, de szerintem ezt most kéne abbahagyni, mielőtt eldurvulna a helyzet, megint!!

(És még megjegyzem, hogy nekem nincs semmi bajom Adammel, úgyhogy az előző hozzászólásom nem leszólásnak ment, hogyha netán valaki félreértette volna, amit írtam.. unsure.gif )
2012. november 05. 18:07 #19
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:59)
Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye.  nea.gif TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.

No, no, csak nyugalom. smileeee.gif Itt és most én bizony az ifjú "tojásnövendéknek" adok igazat, ugyanis kissé beszűkült felfogásra utal az, ha egy férfit az alapján ítél el valaki, hogy sminkeli magát. Mit gondolsz, egy-egy színészt nem sminkelnek a jelenete előtt? Vagy egy nyilvános megjelenés előtt, amikor 500x zoomos kamerák milliói készítenek közelit az arcukról?

Ha problémád van ezzel, valószínűleg problémád van az összes férfi sztárral, ami megköveteli a kérdést, hogy egyáltalán miért vagy itt? pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Glamster, Misao, MadHatter
2012. november 05. 18:10 #20
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Glamster @ 2012.11.05. 18:02)
És hidd el, drágaságom, ismerlek én már annyira, hogy a hátam közepére ne kívánjalak - ahogyan a fórum 90%-ka. Nem véletlenül csináltál eddig 6 új profilt, igaz?  rolleyes.gif
Légyszi, tégy egy szívességet, és rontsd máshol a levegőt.
Fórumon én is tudok kamuzni a korommal, csak nekem nincs rá szükségem wink.gif

Mivel volt olyan drága,hogy letíltott az üzenőfaláról,így válaszolni sem tudtam kedves megnyílvánulására az enyémen,de pont ezt akartam írni. biggrin.gif meghajolo.gif Dehogy ne csak OFF: szerintem egy homoszexuálistól egyáltalán nem meglepő,hogy sminkeli magát,sőt bármilyen fura nincs az a férfi színész akit ne sminkelnének a felvétel kedvéért pont úgy mint egy csajt,szval erről ennyit. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Glamster
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok