Adam legutolsó Új-Zélandon tett látogatása során időt szakított egy interjúra a stuff.com.nz csapatával. A kérdések nem az albumhoz, a turnéhoz vagy a promócióhoz kapcsolódtak, hanem a szépségápoláshoz. Adam készségesen válaszolgatott és osztogatott tanácsokat, melyeket talán nektek is érdemes megfogadnotok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert: „Izgalmasabb számomra a természetesség”
2012. november 05. 17:49
Directioner Stefiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 189072 offline |
AAm neki sokal jobban illik a fekete haj
2012. november 05. 17:51
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Jó cikk lett, grat.
Egyébként furcsállom, hogy egy férfi beszél a szépségápolási szokásairól. (nem akartam senkit megbántani a hozzászólással)
Egyébként furcsállom, hogy egy férfi beszél a szépségápolási szokásairól. (nem akartam senkit megbántani a hozzászólással)
2012. november 05. 17:51
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Milyen kedves, hogy Adam ennyire törődik önmagával és még másokkal is megosztja a tapasztalatait. Mennyi hasznos tipp egyetlen cikkben! Köszönet érte.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. november 05. 17:52
Ő maga is jól látja,mert naon jól áll neki a smink
2012. november 05. 17:53
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:51)
Hímnemű létére sminkeli magát? Undorító.
És még mindig nem annyira, mint te. Amúgy, erre szokták azt mondani, hogy utána szólalj meg, miután fele annyit letettél az asztalra, mint ő.
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
MadHatter
2012. november 05. 17:57
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:51)
Hímnemű létére sminkeli magát? Undorító. És erről még büszkén is beszél? Még rosszabb.
Nem csak ő van így. Volt már férfi híresség, aki bevallotta, hogy szokta magát sminkelni, úgy, hogy épp a párjától kéri kölcsön a sminkkészletet, például. (és ezzel nem Adamet akartam leszólni, csak gondoltam megjegyzem)
Blade Dancer,
Glamster
2012. november 05. 17:57
bazi jó cikk lett legalább segítséget(tippet) ad másoknak!
2012. november 05. 17:59
Idézet (Glamster @ 2012.11.05. 17:53)
És még mindig nem annyira, mint te. Amúgy, erre szokták azt mondani, hogy utána szólalj meg, miután fele annyit letettél az asztalra, mint ő.
Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye. TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2012. november 05. 18:00
Azért fested a hajad,meg kened tele magad alapozóval
2012. november 05. 18:01
Idézet (Black Hearth2 @ 2012.11.05. 17:57)
Nem csak ő, hidd el. Jó pár férfi híresség bevallotta, hogy szokta magát sminkelni, úgy, hogy épp a párjától kéri kölcsön az alapozót, például.
Akkor ez azokra is vonatkozik. Undorító, mikor egy férfi sminkelni magát. Legközelebb kölcsönkérik a magassarkút? És erről még büszkén beszélni, akárki részéről. Rettenetes, hova jutott a férfi nem.
2012. november 05. 18:02
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:59)
Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye. TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.
Ja, hogy azzal nem tesz le semmit az asztalra, hogy havonta adományoz beteg gyerekeknek HATALMAS összeget, évi egy millió dollárt utal át a tiszta víz kampányra (Afrikába), miközben a nők jogaiért és az egyenjogúságért kampányol - mindezt úgy, hogy nem veri nagy dobra, így az olyan kicsinyes, f.kázó kommentelők, mint te, nem tudnak róla semmit. Hagyjuk már. És hidd el, drágaságom, ismerlek én már annyira, hogy a hátam közepére ne kívánjalak - ahogyan a fórum 90%-ka. Nem véletlenül csináltál eddig 6 új profilt, igaz?
Légyszi, tégy egy szívességet, és rontsd máshol a levegőt.
Fórumon én is tudok kamuzni a korommal, csak nekem nincs rá szükségem
2012. november 05. 18:02
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
sissy0803 van benne igazság de erről szól a sztárság!!
2012. november 05. 18:07
Nem rossz szándékért, de szerintem ezt most kéne abbahagyni, mielőtt eldurvulna a helyzet, megint!!
(És még megjegyzem, hogy nekem nincs semmi bajom Adammel, úgyhogy az előző hozzászólásom nem leszólásnak ment, hogyha netán valaki félreértette volna, amit írtam.. )
(És még megjegyzem, hogy nekem nincs semmi bajom Adammel, úgyhogy az előző hozzászólásom nem leszólásnak ment, hogyha netán valaki félreértette volna, amit írtam.. )
2012. november 05. 18:07
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:59)
No, no, csak nyugalom. Itt és most én bizony az ifjú "tojásnövendéknek" adok igazat, ugyanis kissé beszűkült felfogásra utal az, ha egy férfit az alapján ítél el valaki, hogy sminkeli magát. Mit gondolsz, egy-egy színészt nem sminkelnek a jelenete előtt? Vagy egy nyilvános megjelenés előtt, amikor 500x zoomos kamerák milliói készítenek közelit az arcukról?
Ha problémád van ezzel, valószínűleg problémád van az összes férfi sztárral, ami megköveteli a kérdést, hogy egyáltalán miért vagy itt?
2012. november 05. 18:10
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Glamster @ 2012.11.05. 18:02)
És hidd el, drágaságom, ismerlek én már annyira, hogy a hátam közepére ne kívánjalak - ahogyan a fórum 90%-ka. Nem véletlenül csináltál eddig 6 új profilt, igaz?
Mivel volt olyan drága,hogy letíltott az üzenőfaláról,így válaszolni sem tudtam kedves megnyílvánulására az enyémen,de pont ezt akartam írni. Dehogy ne csak OFF: szerintem egy homoszexuálistól egyáltalán nem meglepő,hogy sminkeli magát,sőt bármilyen fura nincs az a férfi színész akit ne sminkelnének a felvétel kedvéért pont úgy mint egy csajt,szval erről ennyit.
Black Hearth2,
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.