Taylor Lautner: „Nem tudom, mit gondoljak Kristenről”
2012. november 08. 11:04
fura h végül megvédte...gondolom csak a jó viszony miatt mondta ezt...
2012. november 08. 13:02
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én igazat adok Taylornak. (:
2012. november 08. 13:56
Kedves Blade Dancer! Mert szerinted Kristen Stewart kicsoda? Egy bő tíz évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy ez a lány bármilyen nemű karriert is befusson, mégis itt vagyunk. A srácra is vonatkozik, amit leírtam, bár egy helyes kölyköt még - ha nem is annyira tehetséges- ideig óráig el lehet adni és ezt meg is lehet érteni. Ha kérdezik válaszol, ha nem tenné nem bírna interjút adni és nem olvashatnánk a decemberi Cosmopolitanben. Mert tuti, hogy olvasni fogjuk *irónia on*
2012. november 08. 14:35
Nem értem miért van mindig a "Kristen tökéletes" mese. Én utálom.
2012. november 08. 15:52
Szeptemberben meg azt nyilatkozta - már ha így volt- , kiáll Kristen mellett, és egyáltalán nem haragudott rá.
2012. november 08. 15:53
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Szegény "Jacob" x'DD Bella megint nem lett az övé (remélem mindenki felfogta, hogy ez csak egy vicc )
2012. november 08. 16:08
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2012.11.07. 18:27)
Nevetséges ez az egész! Egy hónapja még mindenki játszotta a hattyúk halálát, mindenki összetört, szívfájdalom, stb., majd most minden rendben, kézen fogva sétálgatnak?! Hagyjuk már, ennyire nem kellene az embereket hülyének nézni
Mellesleg szerintem ez butaság volt Taylor-tól: mi az, hogy büszke rá? Nagyon nem értem mire büszke
Mellesleg szerintem ez butaság volt Taylor-tól: mi az, hogy büszke rá? Nagyon nem értem mire büszke
Például a munkásságára... (és most nem kell azzal jönni, hogy az Alkonyatban nem alakított nagyot, nem kell mindig arra a filmre alapozni, másban is játszott)
2012. november 08. 16:09
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Nagyon aranyos *-*Imádom a Twilightet!
2012. november 08. 19:58
Nemtudom hogy mit eszik Kristen Stewart Robert Patinson-on.Nagyon nem teccik nekem Én Taylor Latner-t szeretem.Hát inkább ő mint Robert.Am én se szeretném hogy vége legyen a Twilight-nak.De bele kell törődnöm legalább szerettem és tudom mi lesz a vége
2012. november 10. 09:50
azért lehetett volna kicsit őszintébb is.nagyon észre lehet venni,hogy visszafogta magát
2012. november 10. 18:06
Tőlem aztán akármit mondhat...utálom mind a hármat,úgyhogy valahogy nem izgat.
2012. november 10. 21:14
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline |
Én is sajnálom, hogy nem egy szép, kerek lezárása volt/lesz ennek az egész alkonyat-inváziónak. Nem hiányzott senkinek a botrány. De hát istenem, van ilyen! Mindenki emberből van, mit kell egy ilyen kis semmiséggel ennyit törődni?!?!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.