Bár számtalan okot és indokot felvonultattak Selena Gomez és Justin Bieber szakítására vonatkozóan, a legújabb teória elég sok mindenre magyarázatot adna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lánykérés miatt szakított Selena Gomez és Justin Bieber?
2012. november 15. 10:30
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szánalmasak Selena jól tette,hogy dobta Justint...
2012. november 15. 11:04
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Jaja...ki hiszi ezt el? Én nehezen tudom...
2012. november 15. 11:07
lilla90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 186796 offline |
Selena jót tett hogy dobta Justint???
Lehet de nem a hírnevének.
Találnifog megint egy barmot majd akível 1-2 évig megint folyamatosan címlapon lehet és ez az érdek furcsa.
Ha jól tudom az anyja a menedzsere szóval valamilyen szinten az anyja intézte ezt ez furcsa legalábbis nekem az.
Lehet de nem a hírnevének.
Találnifog megint egy barmot majd akível 1-2 évig megint folyamatosan címlapon lehet és ez az érdek furcsa.
Ha jól tudom az anyja a menedzsere szóval valamilyen szinten az anyja intézte ezt ez furcsa legalábbis nekem az.
2012. november 15. 11:23
"Nem kérdés, hogy Selena Gomez és Justin Bieber múlt héten nyilvánosságra hozott szakítása sokkolta a világot."
Kedves cikkíró ne essünk ekkora túlzásokba ha lehet vaaaaagy netalántán én vagyok a rosszul informált és megrendültek a világ tőzsdéi a hír hallatán? ;o
Kedves cikkíró ne essünk ekkora túlzásokba ha lehet vaaaaagy netalántán én vagyok a rosszul informált és megrendültek a világ tőzsdéi a hír hallatán? ;o
2012. november 15. 11:45
Hú, de nagy szerelem volt ez. Álompár? Hol éltek ti? A rajongók meg nyissák ki a szemüket! Ennyire ismeritek a kedvenceiteket!
Justin meg nem tudom, mit erőszakoskodik. Selena meg gondolom belátta, hogy neki egy FÉRFI kell, nem egy KISFIÚ. Amúgy meg, nem csoda, hogy kidobta, amekkora arca van a gyereknek :S Ki akarna egy ilyen nagyképű pasival járni?
lilla90! Igen, ez így volt: ezt is kettőjük anyukája intézte. Gratulálok, jó szülők -.-"
Justin meg nem tudom, mit erőszakoskodik. Selena meg gondolom belátta, hogy neki egy FÉRFI kell, nem egy KISFIÚ. Amúgy meg, nem csoda, hogy kidobta, amekkora arca van a gyereknek :S Ki akarna egy ilyen nagyképű pasival járni?
lilla90! Igen, ez így volt: ezt is kettőjük anyukája intézte. Gratulálok, jó szülők -.-"
2012. november 15. 11:59
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
"...kettejük közül Justin a nagyobb sztár..." Mióta és ki szerint? Amúgy én kifejezetten örülök annak, hogy felnyílt Selena szeme, most már talán újra kedvelni fogom!
2012. november 15. 12:07
És kérdem én, mi is az alapja ennek a cikknek? Hol van itt forrás? Honnan jön mindez? Hát az internetről, kéremszépen. És persze hogy az internet hazudik. De ezen az alapon akkor én is megírom hogy azért szakítottak mert Justin megcsalta Selenát a szomszéd Teri nénivel... uramatyám, nem kell minden elhinni, emberek!
2012. november 15. 13:01
háát, én eddig imádtam Selenát, de most, ezért szakítanii.-.- isteneem.miért nem mondta le neki, hogy nem szeretne fiatalon házasodnii, aztán ennyii.
2012. november 15. 13:02
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.15. 12:07)
De ezen az alapon akkor én is megírom hogy azért szakítottak mert Justin megcsalta Selenát a szomszéd Teri nénivel... uramatyám, nem kell minden elhinni, emberek!
Nem is Teri nénivel, hanem Józsi bácsival
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.