A Jolie-Pitt gyerekek már írtak a Télapónak
2012. november 16. 15:14
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Nem tudom itt mi bajuk van egyeseknek. A cikkből eléggé lejön az, hogy Angelina és Brad normális értékrendek szerint nevelik a gyerekeiket. Angelina is emberként viselkedik mindenkivel, és a gyerekeik sem elkényeztetett kölykökként viselkedtek. Ebből én arra következtetek, hogy pont olyan kívánságaik lehetnek mint bármelyik gyereknek. Szerintem a legszegényebb családból származó gyerek is kívánhat nagyot, pont úgy, ahogy egy gazdagabb család csemetéje is kívánhat szerény ajándékot. Ezt nem tudhatjuk.
Megjegyezném, hogy én nem szerény körülmények közt nevelkedtem (azt sem állítom, hogy gazdagból!), de ennek ellenére sosem kívántam a szüleimtől toronyórát lánccal. A pénzügyi lehetőségek nem vonják maguk után azt, hogy mindig mindenki megkap mindent. Ez szerintem nevelés kérdése.
Megjegyezném, hogy én nem szerény körülmények közt nevelkedtem (azt sem állítom, hogy gazdagból!), de ennek ellenére sosem kívántam a szüleimtől toronyórát lánccal. A pénzügyi lehetőségek nem vonják maguk után azt, hogy mindig mindenki megkap mindent. Ez szerintem nevelés kérdése.
2012. november 16. 15:33
Aranyos! Emlékszem, amikor még én írtam a Mikulásnak! :-)
2012. november 16. 16:02
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
De arik. D Ez eszembe juttatja azt a tegnapi télapósat :'D
2012. november 16. 16:19
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
ebbe mi a cuki ?
2012. november 16. 16:51
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Idézet (BubuMaci6277 @ 2012.11.16. 15:14)
Nem tudom itt mi bajuk van egyeseknek. A cikkből eléggé lejön az, hogy Angelina és Brad normális értékrendek szerint nevelik a gyerekeiket. Angelina is emberként viselkedik mindenkivel, és a gyerekeik sem elkényeztetett kölykökként viselkedtek. Ebből én arra következtetek, hogy pont olyan kívánságaik lehetnek mint bármelyik gyereknek. Szerintem a legszegényebb családból származó gyerek is kívánhat nagyot, pont úgy, ahogy egy gazdagabb család csemetéje is kívánhat szerény ajándékot. Ezt nem tudhatjuk.
Már épp készültem reagálni egy-két bicskanyitogató hozzászólásra, de szerencsére belebotlottam a tiédbe. Köszönöm szépen, amit írtál, én is éppen így gondolom, és örülök, hogy akadnak még olyanok ezen az oldalon, akik kulturáltan és intelligensen adják mások tudtára a véleményüket.
2012. november 16. 16:55
angie.16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 1 Azonosító: 189794 offline |
hogy mi a cuki? Az a cuki, hogy Angelina elfoglalt ember létére elviszi a gyerekeit ilyen helyekre. Olyan rossz indulatúak vagytok! Normális, jól nevelt srácok. Angie és Brad nagyon jó szülők! Szerintem pedig nagyon aranyos..
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. november 16. 16:57
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Szerintem Brad és Angelina nagyon jól neveli a gyerekeket. Jól neveltek a gyereket, de emellett meg kapják amit szeretnének. A sztárok többsége példát vehetne róluk..
Jolie_77
2012. november 16. 17:29
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Panni66 @ 2012.11.16. 13:36)
ez meg aztán ki a francot érdekel???
Téged nem, de Angelina rajongóit például igen. Ha nem érdekel, akkor ne olvasd el, és főleg ne írjál ilyen semmitmondó hozzászólást.
2012. november 16. 17:31
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2012.11.16. 14:56)
6 gyereke van?o.o az ugy komooly... elég vicces a kép h Angeline kézenfogva megy egy húzottszemű, nigger és normális gyerekkel.. xDDD de attól függetlenül iszonyat cukik
Ez milyen undorító hozzászólás... nem vagy te egy kissé rasszista? Hogy lehet ilyen gusztustalan szavakat használni: húzottszemű, nigger...?! És "normális"... neked csak a fehér ember normális? Úristen, de képen törölnélek!
Beyla
2012. november 16. 17:36
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
CrazyHeartx3 ezt jól megmondtad :'D amúgy szerintem is cukik a gyerekek, régen én is írtam levelet a mikulásnak x'DDDDDDDDD
2012. november 16. 17:39
CrazyHeartx3 ez aztán a kurva emberi hozzászólás ...
Amúgy meg tök aranyos cikk!
Amúgy meg tök aranyos cikk!
2012. november 16. 17:49
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2012.11.16. 14:56)
6 gyereke van?o.o az ugy komooly... elég vicces a kép h Angeline kézenfogva megy egy húzottszemű, nigger és normális gyerekkel.. xDDD de attól függetlenül iszonyat cukik
áhh Reni .. xDD ezen besírok és mennyien írtak rá vissza .. :'DD amúgy nem húzott szemű az ez : -.- .. na ez már húzott szemű :'DD
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.