Christina Aguilera új albuma is megbukott
2012. november 16. 17:53
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Én is örülnék, ha például egy Stripped stílusú albumot csinálna megint, de nekem a Lotus is tetszik. Egyébként mennyi napja is lehet megvenni? Kettő vagy három? Még meg sem jelent mindenhol, de már megbukott. Ugyanmár.
2012. november 16. 18:14
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Kezdjük ott,hogy még semmi nem bukott meg mivel,hogy az új albuma csak most jelent meg nem rég... szóval nem tudom,hogy mit akarnak ezek...!
2012. november 16. 18:20
Lehet, hogy nem fog eladási rekordokat döntögetni a Lotus, de szerintem is korai még bukásról beszélni. Különben is már ott tartunk, hogy az albumeladási ráták egyáltalán nem mérvadóak. A gyenge hangú énekesnőcskék szinte egy hét alatt egy milliót eladnak az "Ec pec" komolyságú dalocskáikkal. 2002-ben a Stripped eladási száma sem volt túl bíztató az első héten. (330K) Aztán a promóknak hála és persze az album milyenségének köszönhetően csak gazdára lelt több, mint 12 millió példány.
Chris így is, úgy is legenda és egy fogalom a popzenében.
Chris így is, úgy is legenda és egy fogalom a popzenében.
2012. november 16. 18:29
Nem tudom,hogy sokan miért mondják azt,hogy rossz énekesnő.Szerintem jó és a stílusa is tetszik.
2012. november 16. 18:38
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline |
Lehet, hogy még nem akkora sikere van, mint a One Direction-nak, de ki tudja mi lesz még később?! Korai bukásról beszélni...
2012. november 16. 18:40
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Szerintem is korai még bukásról beszélni. Meg alapból is: a mai zenevilágban mire számíthatnánk? Egy olyan világban, ahol a Vájn Direksön és Szalonna Gomez "albumai" uralják az albumlistákat, ne várjuk, hogy ilyen (nagyszerű) előadók rekordokat döntögessenek. De sosem szabad előre gondolkodni...
Viszont az tény és való, hogy nem kapott sok promóciót a lemez, így lehet, hogy csak egypár nappal-héttel később jut el az egész világnak az album megjelenése. Majd meglátjuk...
Én azért remélem azt, hogy a világnak még van igénye igazi zenére...
Viszont az tény és való, hogy nem kapott sok promóciót a lemez, így lehet, hogy csak egypár nappal-héttel később jut el az egész világnak az album megjelenése. Majd meglátjuk...
Én azért remélem azt, hogy a világnak még van igénye igazi zenére...
2012. november 16. 18:45
Idézet (LyricsGirlDankaki @ 2012.11.16. 18:38)
Lehet, hogy még nem akkora sikere van, mint a One Direction-nak, de ki tudja mi lesz még később?! Korai bukásról beszélni...
Viccelsz? Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy keveredik ide a 1D, de a fogalomzavar elkerülése végett, az One Direction nem lesz olyan sikeres és ami lényeges; elismert, mint Christina. Az 1D tagok meg sem voltak, esetleg az oviban legóztak vagy Barbieztak, amikor Christina már számos Billboard és Grammy díjjal büszkélkedhetett.
2012. november 16. 18:48
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Korai még leírni. 1 kislemez van még csak róla és alig reklámozták. Lesz ez jobb is sokkal.
2012. november 16. 18:53
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Mellesleg tök gáz, hogy egy olyan közönséges, semmilyen előadó, mint Taylor Swift, képes rekordokat dönteni az albumával, bezzeg egy profi, mint Christina, alig ad el egy ötcsillagos albumot... -.-"
2012. november 16. 18:56
sztem nem lett olyan rossz az az album, karácsony idején tuti többen fogják venni...
2012. november 16. 19:03
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline |
"Közönséges, semmilyen előadó" na, nálam ez pont Christina. Totál #minekvan kategória a nőszemély. Ha nem lenne Taylor, nem hallgatnék countryt. És mi lenne, ha nem lenne Xtina? Semmi!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.