Selena Gomez lett az Év Nője
2012. november 16. 18:36
Ez vicc.
Gondoltam hogy egyesek megint a drága Selena-t fogják orrba-szájba védeni és istennőként tisztelni ennél a cikknél. Én nem nézem le ezt a lányt, nem utálom, mert nem foglalkozom vele, de hogy az Év Nője? A legnagyobb komikusok most irigykednek hogy nem ők találták ki ezt a poént. Kapásból 15 nőt tudok felsorolni, aki sokkal szebb nála (és mielőtt letámadnátok, NEM VAGYOK RÁ IRIGY, mert abszolút nem érdekel. Nem mindenki irigy Selenára aki ki meri nyilvánítani a véleményét).
Gondoltam hogy egyesek megint a drága Selena-t fogják orrba-szájba védeni és istennőként tisztelni ennél a cikknél. Én nem nézem le ezt a lányt, nem utálom, mert nem foglalkozom vele, de hogy az Év Nője? A legnagyobb komikusok most irigykednek hogy nem ők találták ki ezt a poént. Kapásból 15 nőt tudok felsorolni, aki sokkal szebb nála (és mielőtt letámadnátok, NEM VAGYOK RÁ IRIGY, mert abszolút nem érdekel. Nem mindenki irigy Selenára aki ki meri nyilvánítani a véleményét).
2012. november 16. 18:38
Szerintem igazán megérdemelte Selena.
Gratulálok neki.
Gratulálok neki.
2012. november 16. 18:40
Zellator2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187002 offline |
vivus00girl egyet értek!!! Szerintem is nagyon meg éredemlte Selly! GRATULA!
2012. november 16. 18:42
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline |
Hát szerintem nem nekei kellet volna megkapnia, de tévedni emberi dolog!
2012. november 16. 18:44
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Ahhj istenem.
2012. november 16. 18:46
lilla90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 186796 offline |
vasasreka8
Igazán vicces olvasgatni ezeket a kommenteket. De igazán. Az irigység szól belőletek, hogy nem a ti kedvencetek kapta a díjat. De ettől ilyenkor igazán eltekinthetnétek, és beláthatnátok, hogy igenis megérdemelte, mert gyönyörű nő, és 10 éve tartó pályafutása alatt sokat letett az asztalra. És méghogy kislány... Kislányok azok, akik ilyet mondanak. Ha elfogultság nélkül végignéznétek rajta és az életén, rájönnétek, hogy jobban fel van nőve, mint bármelyik más sztár. Ezzel nem akartam senkit megsérteni, vagy ilyesmi, ez csak egy aprócska tény volt.
A cikkhez hozzászólva, megérdemelted, Selena, büszke lehetsz magadra, mint én rád.
Nem értem mért lenne rá bárki irigy. Miért?????
Tíz éve taró pályafutása??????
Milyen pályafutása???
Tehetségtelen!!!!!
Ha annyira tehetséges lenne akkor nem ment volna visszí varázsolgatni csak mert nincs más munka.
Eddig semmi mást nem láttunk tőle mint filmjeiben mint a jó kislányt (akit amúgy a rajongói elött játszik) vagy egy flegma nagyképű öntelt valakit.
Húsz évvel ez elött semmire nem ment volna a hangjával, mert nincs neki csak egy feljavított valami.
Az egyetlen jó dolog benne hogy jótékonykodik bár nem hinném hogy annyira sok "kedve" lenne hozzá.
Nő, nos nem attől nől fel valaki hogy elmúlt 18 hanem attól hogy úgy is veselkedik,de ő nem viselkedik úgy felelőtlen és ezt ő is megerősíti azzal hogy ha nem lenne sztár gyerekei lennének...
Nem értem mért kéne annyira irigynek lenni rá.
Igazán vicces olvasgatni ezeket a kommenteket. De igazán. Az irigység szól belőletek, hogy nem a ti kedvencetek kapta a díjat. De ettől ilyenkor igazán eltekinthetnétek, és beláthatnátok, hogy igenis megérdemelte, mert gyönyörű nő, és 10 éve tartó pályafutása alatt sokat letett az asztalra. És méghogy kislány... Kislányok azok, akik ilyet mondanak. Ha elfogultság nélkül végignéznétek rajta és az életén, rájönnétek, hogy jobban fel van nőve, mint bármelyik más sztár. Ezzel nem akartam senkit megsérteni, vagy ilyesmi, ez csak egy aprócska tény volt.
A cikkhez hozzászólva, megérdemelted, Selena, büszke lehetsz magadra, mint én rád.
Nem értem mért lenne rá bárki irigy. Miért?????
Tíz éve taró pályafutása??????
Milyen pályafutása???
Tehetségtelen!!!!!
Ha annyira tehetséges lenne akkor nem ment volna visszí varázsolgatni csak mert nincs más munka.
Eddig semmi mást nem láttunk tőle mint filmjeiben mint a jó kislányt (akit amúgy a rajongói elött játszik) vagy egy flegma nagyképű öntelt valakit.
Húsz évvel ez elött semmire nem ment volna a hangjával, mert nincs neki csak egy feljavított valami.
Az egyetlen jó dolog benne hogy jótékonykodik bár nem hinném hogy annyira sok "kedve" lenne hozzá.
Nő, nos nem attől nől fel valaki hogy elmúlt 18 hanem attól hogy úgy is veselkedik,de ő nem viselkedik úgy felelőtlen és ezt ő is megerősíti azzal hogy ha nem lenne sztár gyerekei lennének...
Nem értem mért kéne annyira irigynek lenni rá.
2012. november 16. 18:48
I <3 u Selly!!! Gratula neked, megérdemelted!!! <3333
2012. november 16. 18:49
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Gratulálok!
Ez jó döntés volt! !
Ez jó döntés volt! !
2012. november 16. 18:49
Év NŐje? Nem teljesen értem. Selena Gomez...ÉV..NŐJE?? Inkább az év legtenyérbemászóbb cuki pofája. Na ezt megnyerhetné! Egyáltalán nem beszélem belőlem az irigység, nem mellesleg kapásból 5 szebb NŐt fel tudnék sorolni nála. Mi ez?? Miért hagyják, hogy csak a 10-12 évesek korosztálya szavazzon? Száááánalom.
2012. november 16. 18:52
Hát sajnálom hogy ő nyerte meg.. Nagyon unszimpatikus volt mindig is. :,D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.