Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott
2012. november 20. 19:14
Zayn Malik.. Love..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 186057 offline |
Nehogy azért ne legyen Harry barátnője mert fenyegető leveleket kap..
2012. november 20. 19:16
Jézusom-.-" Törpemókus, tökéletes megfogalmazás:)
2012. november 20. 19:17
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline |
ezek olyan szánalmasak. mert aztán biztos, hogy harry velük fog randizni. főleg így hogy mentális bajaik vannak. amúgy meg nézzék már meg, mit jelent a r*banc szó..
2012. november 20. 19:20
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline |
El van írva a cikkben mert egy Directioner nem csinál ilyent! Ez tipikus Directionator dolog! De am ezek a nagyon szánalmas pszichopata normálatlan hígagyú Directionatorok nem gondolják, hogy egyszer úgy is meg fog nősülni, és mivel Harry nem Afrikai nem lesz kétmillió felesége?!
2012. november 20. 19:23
Az ilyeneket még olvasni is rossz , a helyükben nekem égne a képem az ilyen gyerekes megjegyzések miatt. Egyrészt ha annyira szeretik Harry-t akkor örülniük kéne annak hogy boldog,másrészt ezt csak egy pletyka, egyáltalán nem biztos hogy tényleg randevúznak egymással. Nem rajongok ezért a gyerekért, de bajom sincs vele - az ő élete, az ő döntése kivel akar együtt lenni. Gondolom Harry-nek is eléggé sz*rul esik hogy ilyeneket írnak Taylorról. Ha igazi rajongók akkor elfogadják a döntését , nem pedig a halálát kívánják a választottjának.
Hihetetlen mennyi gyűlölet van néhány elvakult rajongóban. ( Persze tisztelet a kivételnek.)
2012. november 20. 19:28
Jasmynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 137591 offline |
eeeez nagyon röhejes.oké,én is szeretem-imádom Harry-t(meg persze Zayn-t,Liam-et,Niall-t,Louis-t) de ilyet soha az életben nem írnék,egyszer úgy is lesz barátnője,aki mondjuk nem épp directioner...btw.(najó most kicsit magam ellen is beszéltem,de akkor is...)
2012. november 20. 19:33
Vivien Vivike Hájasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 189510 offline |
Én imádom Harryt jajj nagyon szerettem de azért ilyent írni még én se ínék ilyent pedig én nagy Harrys vagyok (L)
2012. november 20. 19:38
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Ez egyszerűen szánalmas! Hogy lehetnek ekkora idióták a rajongók? SOSEM FOGNAK ÚGYSEM TALÁLKOZNI VELE NEMHOGY RANDIZNI!!! a Haylor románc, meg amúgy sem igaz, csak egy idióta pletyka.
2012. november 20. 19:38
SZÁNALMASAK AZ EMBEREK!!! Komolyan már a sztároknak nem lehet magánéletük??? Hát igen, valószínüleg nem.
2012. november 20. 19:40
Egybk. meg ha tényleg szeretik Harryt akk azt akarnák h randizzon. me nem lehet öröké magyányos.
2012. november 20. 19:50
Én sem bírom Taylort sőt kifejezetten útálom,de azért nem fenyegetném meg.Ha össze is jönnének kb. 1 hónapig tartana ez az egész,mert hát Taylor nagyon szereti váltogatni a pasikat.És akkor majd Harry is rájön,hogy nem valami jó választás volt Taylor Swift-vel járni.
2012. november 20. 19:52
Tudom,h ez nem vonatkozik mindenkire...Sőt csak pár emberre...DE ÚRISTEN NORMÁLISAK EZEK A @*@@@@********?!!?!MÉG H HARRY A PASIJUK..KOMOLYAN MONDOM....ÉS MI AZ MÁR H MEGFENYEGETEIK?KISCSICSKA ÉN FOGOK A VÉREDDEL JÁTSZANI!!!!!
2012. november 20. 19:58
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Hát ez szánalmas! Ha Directioner vagy akkor inkább örülj ennek! B+ hát ez idegesít már! Mindannyian emberek vagyunk és akkor igy ezt csináljuk. Na ez szép
2012. november 20. 20:05
fruu0520új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 189027 offline |
„Kinyírom Taylor Swiftet. Nem fog az én Harrymmel randizni”
azért ez már több a soknál..:| azért ilyet még én sem írnék, még akkor is ha Harry a kedvencem! Nem szeretem annyira Taylort, de van pár száma ami tetszik, de ilyet:o túl lép a határt. "nem fog az én harrymel randizni"?!! 1) nagy valószínüséggel soha nem lesz a tiéd mert ő "sztárokkal" randizna inkább, mint átlag emberekkel/szerintem:D/ 2) nem szabhatod meg neki hogy mit csinál:)! magán élet.... ez az, ami a "sztárok" életéből HIÁNYZIK!
azért ez már több a soknál..:| azért ilyet még én sem írnék, még akkor is ha Harry a kedvencem! Nem szeretem annyira Taylort, de van pár száma ami tetszik, de ilyet:o túl lép a határt. "nem fog az én harrymel randizni"?!! 1) nagy valószínüséggel soha nem lesz a tiéd mert ő "sztárokkal" randizna inkább, mint átlag emberekkel/szerintem:D/ 2) nem szabhatod meg neki hogy mit csinál:)! magán élet.... ez az, ami a "sztárok" életéből HIÁNYZIK!
2012. november 20. 20:20
Nagyon elfajultak a dolgok az One Direction rajongóknál (tisztelet a kivétel)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.