jesszus ez azért már tulzás
én is imádom Harry-t de azért ez tulzás
WOW ez nem semmi
Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott
2012. november 24. 10:34
Ez már beteges.... Nehogy már ők akarják megmondani melyikük kivel randizzon... És mi az, hogy: „Kib*szottul ronda ribanc vagy. Halálra akarlak szurkálni, és játszani a véreddel.”
??
EZ NAGYON GYEREKES! Én nem szeretem a 1D-t, de Taylort igen, és szerény véleményem szerint azzal randizik akivel akar, és nehogy már ilyen kis taknyos miatt legyen leszúrva, bár ha neki tetszik Harry én nem szólok bele, de akkor sem kéne így leszúrni a történtek miatt!!
??
EZ NAGYON GYEREKES! Én nem szeretem a 1D-t, de Taylort igen, és szerény véleményem szerint azzal randizik akivel akar, és nehogy már ilyen kis taknyos miatt legyen leszúrva, bár ha neki tetszik Harry én nem szólok bele, de akkor sem kéne így leszúrni a történtek miatt!!
2012. november 24. 10:47
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Ez már nagyon durva
2012. november 24. 10:59
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Ezek tuti agy betegek!!! És Harry még csak meg sem közelíti a helyes fiúkat!!! Nem mondom hogy utálom, de bűn csúnya!
2012. november 24. 11:29
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
hát én gayon szeretem az one direction és taylor swiftet is de ez nagyon durva hogy valaki ilyen mert irni lelkiismeret furdalás nélkül.... meg amugy is nem hiszem hogy taylor hivta el harryt ,biztos harrry hivta el taylor.meg az igazi directionerek elfogadják azt hogy hogy kikkel randiznak mert gondoljanak bele hogy miattuk nem lhetnek boldogak...
2012. november 24. 13:01
Most komolyan,normálisak ezek a rajongók?Halálosan megfenyegetik azért mert randizni mert Harry-vel?
Tiszta elmebetegek ezek az 1D rajongók.
Tiszta elmebetegek ezek az 1D rajongók.
2012. november 24. 14:25
Ennyire gyerekesek és idióták hogy lehetnek a rajongók?
2012. november 24. 14:52
nomcsi98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 148984 offline |
Kíváncsi vagyok, hogy akik ilyeneket írnak, belegondolnak-e abba, hogy ha ők randiznának Harry-vel, nem lenne semmi bajuk, csak hogy milyen bunkók azok akik ilyeneket írnak... De az bezzeg nem jutna eszükbe, hogy ők is ilyenek!
2012. november 24. 18:34
Emilia Ramosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 165534 offline |
Úristen!! Ezek megvannak zakkanva. Ha igazán Harry rajongói, akkor örülnének ha az imádottjuk boldog.
Amúgy meg kétlem, hogy ezek a durva csajok jönnek be.
Amúgy meg kétlem, hogy ezek a durva csajok jönnek be.
2012. november 24. 18:44
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline |
fele sem igaz,kitaláció
2012. november 24. 19:46
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
„Kinyírom Taylor Swiftet. Nem fog az én Harrymmel randizni” – csiripelte egy rajongó, amire érkezett is válasz: „Ha te randizol az én Harrymmel, én nyírlak ki téged.”
ezt választ Taylor adta?
ezt választ Taylor adta?
2012. november 24. 20:58
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
uramisten...ilyen elmebetegeket...-.-
most ha még randiztak is akk mi van??...semmi..emberek...ennyi... :/
most ha még randiztak is akk mi van??...semmi..emberek...ennyi... :/
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.