Ez komolyan mondom, hogy beteges. -.-"
Ha igazán szeretnék Harryt, örülnének a boldogságának..
Amúgy tényleg olyanok, akár a 6 évesek..-.-""""
Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott
2012. november 20. 14:02
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
2012. november 20. 14:04
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Én nem írnék ilyet,pedig én is Directioner vagyok,és imádom Harryt.Akik igazán szeretik kedvencüket,akkor nem fenyegetéseket kap a barát/barátnő akivel ESETLEG randizott,hanem örül annak,hogy boldog a kedvence.
2012. november 20. 14:09
Szerintem ezeknek az embereknek egy atyai pofon, meg szakorvosi segítség kellene, de ha az se használ, akkor meg... . Mi a francot képzelnek ezek magukról? Betegek. És még van pofájuk ilyet írogatni. Nem ártana, ha egy időre valami nagyon szigorú intézetbe kerülnének. Szánalmas, amit művelnek.
2012. november 20. 14:19
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Te jó ég! D: Ez szörnyű mennyi idióta ember van... -.-"
2012. november 20. 14:20
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline |
Van egy pár ajongo aki kicsit tulzásba esik de nem mindednki olyan ,vannak normálisak is akik örülnek ennek nem pedig fenyegetik D Azért kell csinálni mert az emberek irigyek és nem viselik el hogy ők nem lehetnek abban az adott helyzetben mint most például Taylor ) Ilyenek az emberek ...)
2012. november 20. 14:25
Kiakadok. Komolyan mondom, ki vagyok akadva! Most őszintén, ezeket a dinkákat orvos látta már?! Nem kedvelem különösebben Taylor kisasszonyt, azt se találom természetesnek, hogy egy nála jóval fiatalabb fickóval randizik - állítólag - , de hát egészségére. Aki pedig azt mondja, hogy a 1D nem tehet erről, már pedig de. Annak az öt kis ficsúrkának "hatalma" van az állítólag jó kinézetükkel a befolyásolható tinik felett, ami által szó szerint megőrjítik őket. Ha ilyet írnak Tay-nek ,az már önmagában is szomorú, de főleg, hogy ezeket elvileg max. 15 éves lány írhatta. Hihetetlen, hogy idáig lesüllyedtünk. Halálát kívánni egy ártatlan személynek, aki egy olyan emberrel randizik, akinél még az is kicsi az esélye, hogy valaha láthatja?! Szörnyű. És azt még csak észre se veszik, hogy ezzel a 1D-t utáltatják meg az emberekkel. Az ilyen emberek miatt akarok nyitni egy elmegyógyintézetet. Ahonnan aztán úgy távoznak, hogy a One Direction-ről még hallani se akarnak.
2012. november 20. 14:26
LadyBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 2 Azonosító: 189909 offline |
A sok idióta.
2012. november 20. 14:28
Én is Directioner vagyok, de soha eszembe sem jutna ilyet írni... Annyira irritál ez az általánosítás... Ha most van pár olyan őrült fan, aki ezt leírja és elküldi neki, már egyből minden Directionert ilyennek titulálnak. >.<
2012. november 20. 14:33
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Oké én ezektől a "rajongóktól" már egy ronda agyf*szt kapok -.- Én is imádom a fiúkat(one direction) de nem vagyok akkora idióta,hogy egy még meg sem erősített dolog miatt,ami szerény személyem szerint egy jó nagy kamu, ki akarjak nyírni valakit és egy csomó sértő üzenetet írjak. Felébredhetnének már és rájöhetnének,hogy a fiúk közül senki sem lesz a pasijuk vagy a férjük -.- Utálom az ilyen "rajongókat"
2012. november 20. 14:35
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
"Mi igazán nem tudjuk eldönteni, mi miatt kellene aggódnunk: Taylor testi vagy a Directionerek mentális épsége miatt. " Pontosan D
Amúgy mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy elszégyellem magam, hogy a Directionerek közé tartozom, mert amit művelnek, az már több mint aggasztó...
Amúgy mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy elszégyellem magam, hogy a Directionerek közé tartozom, mert amit művelnek, az már több mint aggasztó...
2012. november 20. 14:48
hát őszintén én sem nagyon örülnék ha összejönnének de ha Harry ettől boldogabb lesz hát felőlem
2012. november 20. 14:49
GossipCat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 606 Csatolások: 30 Azonosító: 172074 offline |
Hát ez már nagyon beteges! Nem elég, hogy az 1D körül forog már a világ, de most már ha rájuk nézel, meg is halsz? Én nem vagyok rajongó, viszont Taylort szeretem, és ha járnának, de tehetnének semmit az őrült rajongóik (tudom, hogy rengeteg normális is van). Akkor Harry már nem is randizhat senkivel, mert akkor kirobbantja a 3. világháborút? Am meg remélem, Taylor nem veszi magára az ilyesmit
2012. november 20. 14:57
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
Ezek kajak nem normálisak??
Nem tudják békén hagyni a hírességeket??
Először Alex Gaskarth utána Mitch Lucker most meg Taylor Swift....Fejezzék már be istenem.!-.-
Nem tudják békén hagyni a hírességeket??
Először Alex Gaskarth utána Mitch Lucker most meg Taylor Swift....Fejezzék már be istenem.!-.-
2012. november 20. 15:02
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Ezzel is csak azt bizonyítják a 1D rajongók, hogy csak normálatlan eszűek szerethetik. Aki ép elméjű rajongó az elfogadja a tényeket. Mindenki élje a saját életét és nem álomvilágba járdoson folyton. Amúgy is, ha a kedvenced boldog akar lenni akkor ne gátold, neked se esne jól, ha miattad szomorodna el a kedvenced.
2012. november 20. 15:04
Egyes ember olyan szemét.Most miért kell Őt bántani?Ha szeretik egymást akkor miért ne?Harry is randizna egy 13 éves lánnyal,de nagyon csekély annak az esélye,hogy találkozzunk velük és,ha találkozunk is,biztos,hogy nem fog belénk szeretni.Taylor meg kedves aranyos helyes lány.Akkor hol itt a hiba?Sehol!Csak néhány lány olyan izé,hogy azt hiszi,hogy Harry az övé,de legbelül tudja,hogy úgy sem lehet soha és ezért kívánják más halálát,meg piszkálják gusztustalan kommentekkel.Fel kéne már nőni és végiggondolni.
2012. november 20. 15:10
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Ezek nem normálisak. Sürgősen orvosra van szükségük. Ne merjék fenyegetni Tay-t mert akkor lesznek aztán nagy bajok! XD De most komolyan szálljanak már le a földre! Igaz utálom a 1D-t de ezzel csak Harry-t hozzák szégyenbe de mind1...Ha Harry nem Tay-el járna akkor valaki mással de tuti nem velük. Felesleges ez a sok gyűlölködés, inkább vissza kéne térniük a valóságba és rá kéne már végre jönniük arra hogy 1% SE az esély arra hogy Harry Styles pont velük fog randizni!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.