Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott
2012. november 20. 15:48
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Jajjmár.. a One Direction rajongók is leállíthatnák már magukat... Mért, mi lesz akkor ha Taylos randizik vmelyik kisfiúval? Nem dől össze a világ.. mégis a sok ezer rajongóból, ugyan hánynak fog összejönni ugyanez? egynek se... Egyértelmű hogy az ilyen világsztárok mint ezek a fiúk ( még ha szerintem nem is érdemlik meg ezt a mértékű hírnevet..), nem piti kis hétköznap emberekkel fognak kavargatni.. szóval nyugodtan leállíthatná már magát az összes Directioner.. ezzel (ahogy előttem is írták már) Magukat minősítik... Ugyan már, mit gondolnak, hogy majd drága Henrykésjük, vagy Niallkájuk becsönget az ajtón azt viszi a virágot? xĐ jajj már.. hadd éljék az életüket azt cső. nevetséges az összes dilis kis rajongójuk.. :S:S
Taylort meg nyugodtan békén lehet hagyni, GYÖNYÖRŰ, és eszméletlen tehetséges.. Ő tényleg megérdemli hogy sztárnak nevezzék... a sok kislány meg csak féltékeny rá...
Taylort meg nyugodtan békén lehet hagyni, GYÖNYÖRŰ, és eszméletlen tehetséges.. Ő tényleg megérdemli hogy sztárnak nevezzék... a sok kislány meg csak féltékeny rá...
2012. november 20. 15:49
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
bocsi a hibákért, csak siettem és elég gyakran mellé ütöttem.. :S
2012. november 20. 15:49
na kezdődik -.-" de am nem is idegesítem magam rajta , mert aki azt mondta Taylor-ra , hogy ronda az nézzen csak nyugodtan tükörbe , mert soha nem lesz olyan szép , mint Taylor...Meg nem is vágom mi olyan nagy szám ebben a Harry-ben , tök randa , és haja is igénytelen...És ha ez vmelyik kislány rajongónak nem tetszik ne nagyon írogasson nekem!!!!!!!!!!!!!
2012. november 20. 15:52
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline |
Jajj -.-"""
Szánalmas és kész
Szánalmas és kész
2012. november 20. 15:58
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
VALAKI LŐJE MÁR FŐBE EZEKET A SZ*R EMBEREKET! Más mint az ilyesmi (nem általánosítok) "rajongókat"! A fiúk csak tűnjenek el, de ezeket az embereket pisztollyal kéne lelőni! Egyik híresség valamelyiknek nyilvánosan beszól és kitör a 3. világháború? Vagy mi?
2012. november 20. 15:59
szandra0017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 166341 offline |
Én úgy gondolom ahhoz képest hogy sztárok nincs beleszólása senkinek hogy mit csinálnak.Ez olyan mintha mi mondanánk meg nekik hogy ők mit csináljanak.Van nekik is magán életük mit bármely embernek.
2012. november 20. 16:02
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline |
Kik azok a hülyék akik ezt mondták. Igaz hogy én is szeretem Harryt de azért én nem kívánom Taylornak hogy haljon meg vagy ilyesmi. Ha Harry boldog vele és az is akar lenni akkor én elfogadom. Liamnek a barátnőjét is elfogattam meg Louisnak Elenort és Zaynnek is. Amikor szakított Liam Danielle vagy fordítva akkor sem örültem hogy:"Végre Liam szabad." Ehelyett szomorkodtam. Én csak azt kívánom nekik hogy legyenek boldogok minden nap akárkivel vagy akármivel.
2012. november 20. 16:03
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Istenem ha kedvelik egymást nehogy már az őrült rajongók miatt ne tudjanak találkozni!
2012. november 20. 16:11
Kosik Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 80 Csatolások: 65 Azonosító: 166309 offline |
De idióta rajongók vannak XDXD
2012. november 20. 16:11
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Annyit tudok mondani, hogy...
TE JÓ URAM ISTEN.
Most komolyan, én kinézem néhány rajongóból, hogy felkeresik Taylort és nem fog éppen szép véget érni...
TE JÓ URAM ISTEN.
Most komolyan, én kinézem néhány rajongóból, hogy felkeresik Taylort és nem fog éppen szép véget érni...
2012. november 20. 16:15
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Úgy érzem, h nem ártana felvilágosítani néhány kölyköt a halálos fenyegetések kapcsán. Ez azonkívül, hogy gyerekes és rosszindulatú, törvénybe is ütközik (vagy legalább az emberi jogoknak biztosan ellentmond). Nem küldünk csak úgy ilyen üzeneteket ismeretleneknek. Megáll az agyam.
2012. november 20. 16:16
"Mi igazán nem tudjuk eldönteni, mi miatt kellene aggódnunk: Taylor testi vagy a Directionerek mentális épsége miatt." <-- egyértelmű, a Directionerek mentális épsége miatt...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.