Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott
2012. november 20. 16:19
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
Jézusoom...
menjenek már pszihológushoz!!!!
a directionerekkel van a legtöbb baj!!
sokan már nem rajonganak hanem küzdenek az elmebajjal!!
mindenkinek halálos fenyegetéseket küldenek!!
ha tényleg szeretnék a 1d-t akkor nem ölni akarnák az aktuális lányokat...(pl: taylor)
hanem örülnének a boldogságuknak!!!!
menjenek már pszihológushoz!!!!
a directionerekkel van a legtöbb baj!!
sokan már nem rajonganak hanem küzdenek az elmebajjal!!
mindenkinek halálos fenyegetéseket küldenek!!
ha tényleg szeretnék a 1d-t akkor nem ölni akarnák az aktuális lányokat...(pl: taylor)
hanem örülnének a boldogságuknak!!!!
2012. november 20. 16:21
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Én is rajongó vagyok, de könyörgöm. Melyik idióta az, aki egy másik élő ember(t) halálát kívánja/akar megölni? Úristen mekkora idióták vannak ezen a földön. Nagyobbakat még sosem hordott a Föld a hátán.:')
2012. november 20. 16:21
Önző dögök-.-" Nem is igazi directionerek..... ezek csak pcihopata állatok akiknek nagy a szájuk..... Sajnálom Taylort...
2012. november 20. 16:26
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Hát erre inkább nem mondok semmit!
2012. november 20. 16:27
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Na ez már sok! Nem elég hogy Danielle és Liam szakított most végre lenne Harrynek csaja most őket is szét szakítanák...Amúgy szerintem nem lenne hosszú életű ez a kapcsolat a távolság miatt de ki tudja nem utálom azért Taylor mert Harryt szereti Hát igen Harrynek nem lehet ellen állni $$♥ Csak írom még nekem semmi bajom Taylorral! Szeretem is...
2012. november 20. 16:28
Úristen ennyire idióta hogy lehet egy ember???
Szerintem ezek tisztára elmebetegek.
Szerintem ezek tisztára elmebetegek.
2012. november 20. 16:32
diacskaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 182040 offline |
A 6 -éves kis rohadékok .. Komolyan azt sem tudják mit mondanak csak leírják mert otthon a számítógép előtt nagy a pofájuk ... Kíváncsi lennék hogy ezt ki meri mondtani Taylor előtt... Az ilyen nem is directioner .. Csak mert megtanulta hogy (elnézést!) ronda kis r*banc vagy ... Ilyenekkel nem is kell foglalkozni ... De ez már tényleg felháborító.. Mi az hogy "játszadoznék a véreddel?" te jó isten..
2012. november 20. 16:34
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline |
Köszi, gyerekek! Miért kell állandóan égetni a directionereket? Én is imádom őket, odáig vagyok az 5 szexistenért, de eszembe sem jut ilyesmi, nemhogy még leírjam. Ez szánalmas, beteges és ijesztő! Nem is vagytok igazi rajongók, szégyen az egész...
2012. november 20. 16:41
Taylor Swift hetente cseréli a pasiját,Ha Harry beleszeret,tuti Taylor összetöri a szívét...Ha olvastátok a többi cikket Nem örülnék neki ha összejönnének.Valami rendes csajt keressen nem egy ilyet..
2012. november 20. 16:41
A Directionerek nagy része szerintem nem százas. Tisztelet a kivételnek. Mondjuk szerintem sem kéne Taylornak és Harrynek összejönnie.
2012. november 20. 16:47
eszterke88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 179919 offline |
ezzel az a gáz, hogy minket normális rajongókat is leégetnek.. mert egy kalap alá veszik az összes 1D-rajongót.. pedig én kikérem magamnak hogy ilyen elmebetegekhez hasonlítsanak!!!!
2012. november 20. 16:49
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Édes Istenem, már megint! Ezek a tinik komolyan betegek, ezt már kezeltetni kell! Jó, én is szeretem James Francot, de nem fogom Ashley Bensont kinyírni emiatt, vagy egyáltalán rosszat mondani rá, mert randizgatnak. Egészségükre! (Egyébként is mindkettőjüket szeretem!)
És az igazat megvallva, ezek az éretlen, buta meggondolatlan tinik nem jobbak, mint az a mozis gyilkos, vagy bármelyik más! Hogy képzeli, hogy ilyet mond egy másik emberre? Még akkor isa, ha nem gondolták komolyan! Mert nagyon rmélem, hogy nem gondolták komolyan, de ilyet még hirtelen felindulásból sem mondok, pláne nem egy idegen emberre, akit személyesen nem is ismerek! Különben sem hiszem, hogy Harry az életben valaha is összeállnak bármelyik rajongójával. De az igaz, hogyha ha a kis fanokon múlna, Harry egyedül halna meg, ez tuti!
És az igazat megvallva, ezek az éretlen, buta meggondolatlan tinik nem jobbak, mint az a mozis gyilkos, vagy bármelyik más! Hogy képzeli, hogy ilyet mond egy másik emberre? Még akkor isa, ha nem gondolták komolyan! Mert nagyon rmélem, hogy nem gondolták komolyan, de ilyet még hirtelen felindulásból sem mondok, pláne nem egy idegen emberre, akit személyesen nem is ismerek! Különben sem hiszem, hogy Harry az életben valaha is összeállnak bármelyik rajongójával. De az igaz, hogyha ha a kis fanokon múlna, Harry egyedül halna meg, ez tuti!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.