Szeretném
egy jegy megfelelne az első sorban
Életrajzi film készül a One Directionről
2012. november 23. 20:17
A "karrierjéről"?? Khm...könyörgöm ezek tízen valahány éves fiúk! Inkább olyan emberekről készítenének ilyen filmeket akik igenis tettek le valamit az asztalra. Szánalmas...
2012. november 23. 20:26
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Nem, Justin filmje nem volt sikeres, végülis csak nyolcszoros bevételük volt...
Már pár hónapja felhozták nekik ezt a 3D filmet, de akkor nagyba tagadták. A "A Year In The Makin" hasonló volt, abból úgy tudtam lesz második rész is. Kiváncsian várom, remélem nálunk is bejön majd.
Már pár hónapja felhozták nekik ezt a 3D filmet, de akkor nagyba tagadták. A "A Year In The Makin" hasonló volt, abból úgy tudtam lesz második rész is. Kiváncsian várom, remélem nálunk is bejön majd.
2012. november 23. 20:40
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline |
Ez az!!!!!!!!!! Muszáj lesz megnéznem!!!!!!!!
2012. november 23. 21:07
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
Futok!! *0* bizti nagyon jóó lesz
2012. november 23. 21:44
dorcika2006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 190069 offline |
ÓÓÓ már nagyon várom! És anna333413 ők nem szánalmasak inkább te vagy szánalmas azért hogy ilyen hozzászólásokat írsz, igen is sikeresek a fiúk...és nem tudod hány rajongójuk van...amúgy is nem tudom mi bajotok van az 1D-vel..ők a legjobbak (na jó nem a legjobbak, de nem a legrosszabbak) Te értél már el olyan sikert mint ők?? hmm...? nem... akkor meg nem kérünk olyan hozzászólásokat amilyeneket te írsz
2012. november 23. 22:05
GreysonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 148109 offline |
nos...kezdem ott hogy hurrá már alig várom *.* a másik pedig,most minden directioner nevében szeretnék beszélni!elolvastam az összes kommentet és egyértelműen fel vagyok háborodva! először is sokan írták oda hogy nem teszik nekik hogy a directionerek meg akarják szabni hogy hova írjanak és mit kommentbe! a véleméleményem az hogy nem szeretnénk megszabni! egyszerűen csak nem szeretjük hallani hogy rossz dolgokat mondtok a kedvenceinktől,gondolom ezt megértitek mert nektek is van kedvencetek.A másik,rengetegen írtátok hogy szerintetek két év még nagyon kevés ahhoz hogy életrajz készüljön belőle(valaki szerint két hónapja vannak együtt! ezt nem étettem)véleményem az az hogy attól függ hogy mennyire voltak tevékenyek! sokan csak párszor fellépnek,adnak egy max. kettő turnét és kiadnak néhány számot,ezeknél megértem hogy fel se hozzák a dokumentumfilm dolgot,de a fiúk folyton turnézni járnak,most adták ki a 4.cédéjüket,rengeteg számuk van és sok díjátadóra járnak,a koncertekről nem is beszélve!szóval nem hiszem hogy 10-15 perces lesz (mint ahogy ti tippeltétek) a film! sokan írtátok azt is hogy azért nem tetszenek nektek mert minden az ölükbe potyog és nem is kell semmit tenniük érte mivel egyáltalán nem értek egyet.Az oka amiért híresek lettek az az mert megdolgoztak hogy azért szeressék őket mert tényleg van tehetségük,és sikerült nekik,sikerült mert el mertek menni abba a tehetségkutatóba,ki mertek állni az emberek elé,és meg merték mutatni hogy ők miben jók,és azért nem csak "egy kicsi hangjuk van,,ha a harmadikok lettek az x-factorban!nem szeretnék ezzel senkit megbántani,és nem az a szándékom hogy lemondjam a többi előadót csak az hogy én nekem se a kedvencem az xy de nem fogom csak azért lemondani mert szerintem nem elég jó,vagy szerintem nem elég helyes!és nem azzal fogom zárni hogy a rossz véleményeke tartsátok meg magatoknak mert mindenkinek meg szabad osztania a véleményét másokkal,azért írtam ezt! köszi hogy elolvastad! <3
2012. november 23. 22:08
GreysonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 148109 offline |
és még annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nem csak egyszerűen felénekelnek egy számot és kész,hanem az új albumukba sok számot ők írtak és ezért nagy gratula!
2012. november 24. 11:04
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
nagyon érdekes lehet...
2012. november 24. 12:59
HelloGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 189739 offline |
Már alig várom :3
2012. november 24. 13:02
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Egy kérdés...
MI A FRANCNAK?
MI A FRANCNAK?
2012. november 24. 17:09
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
De most komolyan MINEK?? Ha majd letesznek valamit az asztalra, és mondjuk már vagy 10 éve a pályán vannak, azt mondom oké, de amikor több mint valószínű, hogy max 2-3 évig bírják, aztán már hallani se lehet róluk, akkor könyörgöm az Istennek, minek????
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.