Életrajzi film készül a One Directionről
2012. november 24. 19:13
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline |
Már várom!!!!
2012. november 24. 20:18
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
fuuu máár gyüjtöm a zsebpénzem! és az sem kizárt hogy sikitozva megyek el my BFF el a moziba! :DDD sőőt! jobbat mondok! az egész filmen Louis seggét fogom keresni Niall arckifejezéeiét és Harry.. Harry szemeit!*-* Liam mosolyát és Zayn haját! D az egészett végigsikítom, és majd úgy kell kidobni.. Vagy.. Végigsírom és azért dobnak ki! :DDD Nem tom... csak jöjöön mááár XDDDDD
2012. november 24. 20:29
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
anna333413 teljesen egyetértek.!(:
2012. november 24. 21:11
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Íme az ékes bizonyítéka annak, hogy még a menedzsment is tudja, hogy kik ezek a fiúk és hogy hol lesznek pár év múlva. Ha valóban hinnének bennük, nem jöttek volna ilyen ötlettel, de a hátuk mögött ezerrel ügyködő team is tisztában van vele, hogy ezt a lázat nem lehet sokáig húzni, mert ez csak egy újabb pénzcsináló projekt. Addig kell kisajtolni belőle, ami kisajtolható, amíg a fiúk ilyen népszerűek. Ugyanis bármelyik percben "felfedezhetnek" mások valakit, vagy valakiket, akiket hirtelen jobban el lehet adni, mint a 1D-t, és akkor vége, nekik leáldozott szinte két másodperc alatt. Justin Bieberrel is ugyanez volt. Róla is lehúzták, ami lehúzható volt, most meg mi van vele? Semmi. Próbálják életben tartani a hírnevét azzal, hogy folyton generálják körülötte a hülyeséget Selena Gomez témában. Ennyi. Többet nem tudnak, és ez is már csak értelmetlen erőlködés, mert itt az 1D, mindenki magasról, ballisztikus ívben tojik Bieberre. Ez a sors vár az 1D-re is. Ezt mindenki tudja, csak a rajongók nem, mert a többségük még fiatal ahhoz, hogy átlásson egy ilyen gépezetet, mint a média és a sztárgyártás. Egyébként nem is baj, hogy nem látják át. Az még nem az ő dolguk. Persze szomorú, hogy belőlük, gyerekekből élnek meg az ilyen manipulációra termett pénzhajhász majmok, de ilyen világot élünk. Most a gyerekek a média fő áldozatai. Gyerekeket adnak el gyerekeknek. Gusztustalan, hová fajult a világ. Az még gusztustalanabb, ahogy ezekkel a csóresz kölykökkel bánnak. Ha kisajtoltak belőlük mindent, eldobják és még meg is tapossák őket. Épeszű felnőtt ember az ilyen ellen fellázad, de azt hiszem, hogy épeszű felnőttből se sok van manapság.
2012. november 24. 21:52
dorcika2006!
1. Azt hiszem, hogy ezen az oldalon az emberek leírhatják a véleményüket...nekem ez a véleményem.
2. A kérdésedre válaszolva: nem nem tudom hogy hány rajongójuk van és őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Tudod ki az a Grace Kelly, Audrey Hepburn, Gregory Peck? Na ők az igazi "sztárok". Ők ugyanis nem csak felkapottak, hanem tehetségesek is voltak és maradandók.
3. Honnan tudod hogy én ki vagyok? Nincs jogod arra hogy kritizálj. Nem mindenkiből lesz világhírű énekes és nem is mindenki vágyik arra. Más területeken is lehet sikeresnek lenni.
Nem vitázni akarok!
1. Azt hiszem, hogy ezen az oldalon az emberek leírhatják a véleményüket...nekem ez a véleményem.
2. A kérdésedre válaszolva: nem nem tudom hogy hány rajongójuk van és őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Tudod ki az a Grace Kelly, Audrey Hepburn, Gregory Peck? Na ők az igazi "sztárok". Ők ugyanis nem csak felkapottak, hanem tehetségesek is voltak és maradandók.
3. Honnan tudod hogy én ki vagyok? Nincs jogod arra hogy kritizálj. Nem mindenkiből lesz világhírű énekes és nem is mindenki vágyik arra. Más területeken is lehet sikeresnek lenni.
Nem vitázni akarok!
2012. november 24. 21:54
Tízen valahány éves fiúkkal mégis mi történt az életükben??? Megszülettek, oviba mentek, suli, majd jött az X-faktor. Ennyi...ha fennmaradnak még évekig akkor oké, de így az egész film nem fog szólni semmiről.
2012. november 24. 22:36
Vani99 én megyek!!! Fú már nagyon várom, és most kövezzetek meg, de nekem Justin Bieber filmje is tetszett!! Nemtom, valahogy egy picit átértékeltem dolgokat... Nem azt mondon, hogy megváltoztatta az életem, de akkor is... Na!
Szóval, amint megjelenik rohanok a moziba!!!!
Szóval, amint megjelenik rohanok a moziba!!!!
2012. november 25. 09:55
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Grace Benning:Pont ezt akartam leírni az itt lévő Directionereknek,de te sokkal szebben megtudod fogalmazni.
dorcika2006:Az,hogy rögtön rátámadsz valakire,aki csak elmondja véleményét és mert szerinte nem az 1D a szent...szánalmas.Másrészről pedig úgy gondoloma z ellen tábor is elmondhatja a véleményét..
dorcika2006:Az,hogy rögtön rátámadsz valakire,aki csak elmondja véleményét és mert szerinte nem az 1D a szent...szánalmas.Másrészről pedig úgy gondoloma z ellen tábor is elmondhatja a véleményét..
2012. november 25. 10:04
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
GreysonFan:Neked is teljesen igazad van,pedig nem tartozunk egy táborba.Aláírom,hogy a fiúk tényleg sokat koncerteznek és turnéznak,meg a CD-ik miatt is "termékenynek" mondhatók,de be kell látnod,hogy sokatok gyerekfejjel nem érti meg,hogy csak ki használnak titeket.Még amire reagálnék az ez a mondat "egyszerűen csak nem szeretjük hallani hogy rossz dolgokat mondtok a kedvenceinktől".Tudod ez a mondat azért nem fair az ellen táborra nézve,mert pl a Directionerek egy csomószor megbántottak minket(akik nem szeretik az 1D-t)azzal,hogy a mi kedvenceinket szidták.Gondolok ez alatt a Mich Lucker ügyre,gondolom nem kell részletezni..És én megértem,hogy szeretitek a fiúkat,de ahogy néhány rajongójuk rajong értük az beteges és szánalmas.Remélem a sok kusza mondatból leszürted amit mondani akrtam és tényleg nem akartalak sem téged sem a többi rajongót megbántani
2012. november 25. 13:28
Tényleg szükséges? Minden kisgyerekcsoport forgasson egyet akkor?
2012. november 25. 15:33
LucaHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 183969 offline |
előszeretettel fenyegetnek más sztárokat?? tudja mi az hogy DIRECTIONER és DIRECTIONATOR?? nem is fenyegetünk más sztárokat! ezt kikérem a Directionerek nevében -.-
am én nagyon várom a filmet
am én nagyon várom a filmet
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.