Életrajzi film készül a One Directionről
2012. november 26. 17:43
Mariella igazad van..
A filmhez szólva,előtte inkább haljunk meg a világvégében.
A filmhez szólva,előtte inkább haljunk meg a világvégében.
2012. november 26. 18:38
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Kicsit rövid cikk lett de már várom
2012. november 26. 21:38
Ketrin9898új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 187228 offline |
Már nagyon várpm :* <3
2012. november 27. 13:11
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline |
sikító-visító tinik rohamozzák meg a mozikat.
jujj hát ezt most elképzeltem. előre is köszi az új rémálmomat.
mázli, hogy csak a világvége utánra lenne kész...
jujj hát ezt most elképzeltem. előre is köszi az új rémálmomat.
mázli, hogy csak a világvége utánra lenne kész...
2012. november 27. 16:10
Nem értem ezt. Van akik rengeteget letettek az asztalra, és még azokról sem készült film. Mégis mi lesz benne? Ahogy sikítozó lányok ezrei szaladgálnak utánuk ők meg fejvesztve menekülnek? Jelentkeztek egy tehettségkutatóba, összerakták őket, és nyivákolnak, sőt még nem is helyesek. A cuki kifejezés, meg másra való. Van aki a zenélésből él különben szegényen, éhenhalt volna, de látásom szerint nem voltak szegények mert nem az utcán zenéltek, és ha tetkóra van pénz akkor már nincs szegénység.Még a Niall gyereket eltűröm, mert vannak olyan kedvenceim akik jó kapcsolatot ápolnak vele, és türhetőnek tűnik a srác de a többi huzzon el a picsába.A Zyan kölyök is, ha nem borotválkozik úgy néz ki mint egy hajléktalan.
És ezért van oda a társadalom, a normálisakat meg nem becsülik.Justin Biebert buzizzák le az emberek mert későn érő volt és fiatalabbnak nézett ki mint amennyi. De ő megharcolt azért hogy éljen , mint más tehetséges zenész. Ők meg túlságosan kisfiúsan néznek ki ,de persze hogy ők nem buzik ők a királyok.Hahaha. Én meg bolond vagyok.
És ezért van oda a társadalom, a normálisakat meg nem becsülik.Justin Biebert buzizzák le az emberek mert későn érő volt és fiatalabbnak nézett ki mint amennyi. De ő megharcolt azért hogy éljen , mint más tehetséges zenész. Ők meg túlságosan kisfiúsan néznek ki ,de persze hogy ők nem buzik ők a királyok.Hahaha. Én meg bolond vagyok.
2012. november 27. 17:01
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Szerintem teljesen felesleges....
2012. november 27. 17:59
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Én már várom
2012. november 27. 19:26
Nem tudom,de nagyon nem profik,én semmire se tartom őket,de komolyan.Egyeltalán nem helyesek,csak a sok hülye kiscsaj azt hiszi menő azzal,hogyha őket hallgatja.Mit tudnak ők?Tudom,most sokan azt gondoljátok,hogy én eddig mit tettem le az asztalra Meghogy,közel se vagyok olyan tehetségesek mint ők.
Tisztába vagyok vele,ahogy szerintem mindenki,aki utálja őket,hogy saját maguknak sincs jobb hangjuk,de ennek a semmirekellő bandának,nem kéne erőltetni,azt,ami nem megy.
Felőlem jöhetnek a negatív értékelések,mint mindenki más,én is elmonytam kis véleményemet Hiszen ez egy szabad cikk,nincs megszabva ki mit szoljon hozzá,nem?
Tisztába vagyok vele,ahogy szerintem mindenki,aki utálja őket,hogy saját maguknak sincs jobb hangjuk,de ennek a semmirekellő bandának,nem kéne erőltetni,azt,ami nem megy.
Felőlem jöhetnek a negatív értékelések,mint mindenki más,én is elmonytam kis véleményemet Hiszen ez egy szabad cikk,nincs megszabva ki mit szoljon hozzá,nem?
2012. november 27. 21:23
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Természetesen, mivel Directioner vagyok ,az összes negatív kommentet végigolvastam..És igen, drága Boglár, vagy akár Noku. és még sorolhatnám...És aztán megakadt a szemem a te kommenteden: Grace Benning!! És látok benne valami igazságot!, mondjuk ezzel ellent mond, hogy én is az úgymond "becsapott gyerekek" közé tartozom, de mit lehet tenni, megértettem a mondanivalódat..És annyit szeretnék hozzátenni ehhez az egészhez, hogy szerintem meg kéne várni, amíg a fiúk valamivel többet tesznek le az asztalra..Mert én (mi) hiszem (hisszük), hogy lesz ilyen..De egyenlőre még csak a sikoltozó tinilányok szintjén vannak, így számomra a mozifilm is ötlete teljesen értelmetlen..Többet nem fognak vele kaszálni mint Justin Bieber, vagy Katy Perry..
2012. december 01. 10:07
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
Noku: előszöris *Zayn, nem pedig Zyan! másodszor pedig, azért néz ki úgy mint egy hajléktalan mert néha borostás??? legalább benne van férfiasság....nemúgy, mint mondjuk Justinkában "aki harcolt azért, h éljen"! amúgy, mint mindig, most is arra jutottam, h nem értem, miért foglalkoznak az utálkozók velük... ha én utálok valakit, kib*szottul lesz*rom h mi van vele. cikkeket sem olvasok róla. ehhez, képest, minden 1D cikknél ottvannak az utálkozók... és mindig kialakul egy bizonyos Directioner vs. utálók harc... aminek lássuk be, semmi értelme. mi,Directionerek akkor is reagálni fogunk a ócsárolós komikra, ha fejreálltok is... mert kiállunk azok mellett akiket szeretünk. tök fölösleges ide is a hülye komikat írni... akinek nem tetszik a zenéjük, nem kell hallgatni... akiknek Ők nem tetszenek, nem kell őket nézni...ennyi. egyébként, borzasztóan várom már a filmet!*o* 1D 4ever!! :$$
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.