Életrajzi film készül a One Directionről
2012. november 21. 15:58
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline |
szerintem klassz lesz...nagyon várom
2012. november 21. 16:02
biztos jó lesz...de nagyon fiatalok..ekkor életrajzi film???
2012. november 21. 16:10
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
én szívesen megnézem majd a dokumentumfilmet róluk, de szerintem ezzel ráérnének akkor is mikor majd feloszlik a banda... vagy pár év múlva. mégiscsak most kezdődött a karrierjük, még ha világhírűek is.
2012. november 21. 16:21
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
hát igen, JB és Katy Perry filmje lehet nem lett nagy siker, de azért vegyük figyelembe, milyen és hány rajongójuk van nekik, meg a One Directionnek. ezzel nem szólok le senkit, de ez van.. amikor ugyanabba a aktegóriába jelölik az 1D-t és JB-t akkor soha nem JB nyer... Katy Perry meg meg se közelíti... mondjuk én őt is szeretem(: hát gondolom nem a kis 12 évesekkel lesz tele a mozi, hanem nagyobbakkal, de ha mégis hát akkor ahogy érzik... szerintem az ő filmjük sikeres lesz:D én biztos megnézem majd
2012. november 21. 16:26
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline |
De jó, de jó!!! Alig várom!!
2012. november 21. 16:28
Luuluvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 179549 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.11.21. 12:32)
Pofám leszakad, komolyan! Életrajzi film?! Mégis mi a jó Istenről?! Ez az öt kölyök aztán olyan sokat élt a 16-17 évével, hogy rögtön önéletrajzi filmet kell csinálni. Mégis mire fel?! Mit tettek le ezek az asztalra, hogy máris ilyen kitüntetésben részesüljenek?! Igen, Michael Jackson vagy Whitney Houston megérdemelte, hogy filmet csináljanak róla, mert ők legendává nőtték ki magukat, és már akkor zenéltek, amikor a vándájreksün tagjai még kósza gondolatként sem merültek fel. Én személy szerint felháborítónak tartom, hogy az igazi nagy sztárok le sincsenek tojva, de ezekről már önéletrajzi filmet is akarnak készíteni. Ugyanaz, mint Bieber esete: mégis mi a francot raknak bele egy másfél órás filmbe? Habár a Never say never kimaradt és nem is tervezem az elkövetkezendő nyolcvan évben, hogy megnézzem, de valószínűleg az is csak úgy pangott az fordulatoktól és a tartalomtól. Fel nem foghatom, hogy hova fajult a világ! Régen azokról csináltak életrajzi filmet, akik voltak valakik, akik évekig zenéltek és megdobogtatták minden korosztály szívét. Ilyen volt például MJ, Joan Jett és rémlik valami film Freddie Mercuryról is. Most meg? Máris önéletrajzi film jár öt kis nyominak, mert a 10-18 éves korosztály képes eretvágni miattuk. Ezmijez, most komolyan?! Mégis hol állnak ezek a zenei ranglétrán?! Megjegyzem, sehol. Remélhetőleg jövőre mennek a süllyesztőbe, mert odavalóak. Unom már ezt a gusztustalan tömeghisztériát, ami körülöttük van. Egy szavam nem lenne, ha a zenéjük megérintett volna, de egyszerű sz*r popot játszanak, amiből dömping van napjainkban. Semmi különleges, semmi olyan nincs a zenéjükben, ami miatt kedvelhetné őket az ember. Ti, kedves rajongók is, csak azért szeretitek őket, mert plátói szerelembe vagytok esve. Egyébként zeneileg fel sem érnek egy olyanhoz, mint Metallica vagy Guns'n'Roses. De persze, muszáj, mert marketing és üzletpolitika. Hátha még több pénzt sikerül lehúzni a dájreksönerekről.
Én szeretem őket, és a zenéjüket, de néha nehéz elviselni, hogy mindenki kis hülye, sikítozó p**áknak tartanak bennünket.Sokan tényleg túlzásba viszik ezt a sok sikítozás és egyéb bizarr dolgokat! Igaz, Michael Jackson vagy Whitney Houston megérdemelte, hogy filmet csináljanak róla, mert ők legendává nőtték ki magukat ! De ők is 10-15 év múlva, nagy legendának lesznek, mert most napjaink egyik LEGNAGYOBB tiniszenzációjának számítanak. És nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam nekem ez a véleményem és nem fogom megváltoztatni, mert valakinek nem jönnek be.Bocsi nem akarok ellenszenvesnek tűnni, de ki kellet adnom magamból !!
2012. november 21. 16:30
Semmi bajom a srácokkal, de szerintem ez még korai. Még csak egy-két éve vannak a köztudatban, egy ilyen filmhez pedig hosszú ideje tartó karrier kéne...Persze nyilván még így is ki tudnak tölteni másfél órát, és valószínűleg nagy sikere lesz, én még várnék két-három évet minimum, és ha még akkor is ilyen népszerűek lesznek, mehet a film...
2012. november 21. 16:34
Luulu egyetértek!!
Amúgy meg nagyon nagyon nagyon nagyon várom a filmet
Amúgy meg nagyon nagyon nagyon nagyon várom a filmet
2012. november 21. 16:46
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
persze hogy megnézem *.* 1D forever *-*
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.