Életrajzi film készül a One Directionről
2012. november 21. 17:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Luulu @ 2012.11.21. 16:28)
Én szeretem őket, és a zenéjüket, de néha nehéz elviselni, hogy mindenki kis hülye, sikítozó p**áknak tartanak bennünket.Sokan tényleg túlzásba viszik ezt a sok sikítozás és egyéb bizarr dolgokat! Igaz, Michael Jackson vagy Whitney Houston megérdemelte, hogy filmet csináljanak róla, mert ők legendává nőtték ki magukat ! De ők is 10-15 év múlva, nagy legendának lesznek, mert most napjaink egyik LEGNAGYOBB tiniszenzációjának számítanak. És nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam nekem ez a véleményem és nem fogom megváltoztatni, mert valakinek nem jönnek be.Bocsi nem akarok ellenszenvesnek tűnni, de ki kellet adnom magamból !!
Konkrétan én nem a rajongókra értettem, mert ugyanúgy Elvis Presleynek és John Lennonnak is voltak elvetemült rajongói. Én magáról a zenéről beszéltem, arról, hogy milyen zenei értéket képviselnek az albumaikon lévő dalok. Tudod milyet? Semmilyet. Ezért fognak menni a süllyesztőbe, mert unalmas és gagyi a zenéjük. Ők nem azért világsztárok, hanem azért, mert a tinédzserek 90%-a bele van zúgva a tagokba. Kérdem én: ha ragyás fejű, nem kellemes kinézetű fiúkról lenne szó, akkor is ugyanúgy szeretnétek? Nem hiszem. Úgyhogy ne áltassátok se magatokat, se másokat azzal a dumával, hogy olyat egetrengető zenét játszanak, mert nem. Mindegyik daluk egy kaptafára megy. Nagyon hasonló dallammal és hangzásvilággal van ellátva mindegyik. Tetszik vagy sem, de negyed olyan híresek sem lesznek, mint például Jackson, Tina Turner, vagy a nemrég elhunyt Whitney. Én elfogadom, hogy nektek tetszik, hallgassátok egészséggel, de azt túlzás kijelenteni, hogy húsz év múlva is ugyanilyen töretlen sikerük lesz, mert nem lesz. Egyrészt te is ki fogsz belőle nőni, más részt pedig pont a ti korosztályotok lett megcélozva, és akik erre mennek, azok nagyon hamar el fognak süllyedni a mocsárban. Öt év múlva a következő 12-13 éves generáció azt sem fogja tudni, hogy kik voltak azaz egydé.
2012. november 21. 17:07
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
'mi nem jósolnánk nagy jövőt a dokumentumfilmnek, figyelembe kell vennünk azonban a rajongók túlbuzgóságát, így előfordulhat, hogy mégiscsak sikító-visító tinik rohamozzák meg a mozikat'
Még jó hogy megrohamozom majd a mozikat!!!
Még jó hogy megrohamozom majd a mozikat!!!
2012. november 21. 17:23
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Wáá vártom már!♥
2012. november 21. 17:24
Fruzsiiika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189863 offline |
wááá de várom már!!!! <3
2012. november 21. 17:29
Sajnos sokan vannak akik róluk szeretnének életrajzi filmet látni. A Guns N' Roses Sweet Child O'Mine című dalához (még a NOVEMBER RAIN-HEZ IS, KÖNYÖRGÖM!!!) pedig írogatják a hülyeségeiket, így sz*r meg úgy szar. Látszik, hogy ki hallgat NORMÁLIS zenét meg ki nem. Amúgy nekem sem tetszenek az ő számaik, és mégsem állok le YouTube-n írogatni a kommenteket minden nap az ő dalaikról.
Csak nem értem, hogy az emberek a tehetségeket miért nem ismerik el, a boybandeket (vagyis itt egyet) pedig mániákusan védik. Oké, rajongók. Én is rajongó vagyok, és mégsem csinálom ezt. Minden shit, ami nem One Direction. A világ biztosan így működik.
Csak nem értem, hogy az emberek a tehetségeket miért nem ismerik el, a boybandeket (vagyis itt egyet) pedig mániákusan védik. Oké, rajongók. Én is rajongó vagyok, és mégsem csinálom ezt. Minden shit, ami nem One Direction. A világ biztosan így működik.
2012. november 21. 17:31
Pfúj.. Ne már.. Elég ha neten kell bámuljam a rusnya fejüket.. Még hogy Film is? :'(
2012. november 21. 17:35
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.21. 17:29)
Sajnos sokan vannak akik róluk szeretnének életrajzi filmet látni. A Guns N' Roses Sweet Child O'Mine című dalához (még a NOVEMBER RAIN-HEZ IS, KÖNYÖRGÖM!!!) pedig írogatják a hülyeségeiket, így sz*r meg úgy szar. Látszik, hogy ki hallgat NORMÁLIS zenét meg ki nem. Amúgy nekem sem tetszenek az ő számaik, és mégsem állok le YouTube-n írogatni a kommenteket minden nap az ő dalaikról.
MIT ÍRTAK A SWEET CHILD O' MINE-RA?!! Hol? És kik? Na nehogy már az egyik kedvenc dalom és a legnagyobb kedvencem a Guns n Rosestól, és messze jobb mint bármelyik 1D dal... Már ha szabad összehasonlítanom a kettőt. És ezt mind úgy mondom, hogy a 1D-t is szeretem, és az összes, ismétlem: az ÖSSZES dalukat hallottam már. És Ráadásul a November Rainhez is ezt írták?!!! Könyörgöm! MIFOLYIKITTGYÖNGYÖSÖN???!!!
2012. november 21. 17:41
Én már várom. Meg fogom nézni, mert kíváncsi vagyok milyen leesz... ^-^
2012. november 21. 17:42
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Luulu: Teljes mértékben egyetértek! Már nagyon-nagyon várom hogy lássam-és megeshet hogy itt Angliában előbb láthatom*.*- ezt a filmet róluk
2012. november 21. 17:50
Semmi bajom sincs velük , de szerintem nagyon korai még egy ilyen életrajzi film az ő esetükben.
2012. november 21. 17:50
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Mit is szoktak ilyenkor mondani? - Szégyen? - oh igen, ez valóban az. Nem tudom hogy ez a világ merre tart, de hogy egy ilyen kreált társaságról filmet forgatnak, miközben a komoly művészeket kilöki és elfojtja a média.. felháborító. Mást nem is szeretnék ehhez hozzáfűzni. Csókolom.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. november 21. 17:51
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Idézet (Betti90 @ 2012.11.21. 12:33)
Szerintem ez az egész nem jóóó. Dokumentum filmeket természetről szoktak csinálni nem pedig mai sztárokról. 30 év mulva a fiatalok az sem fogják tudni, hogy ki az a Justin Bieber vagy 1D.
30 év múlva? Szerintem maximum egy-két év és lecsengenek (végre). Viszont Justint lehet még valóban 30 évig emlegetik majd...túl mély nyomot hagyott az emberiségben...
Visszatérve a filmhez, mégis milyen olyan különleges momentumot tartalmaz az életük amit meg kéne örökíteni? A két szép szemük meg az édes kis pofikájuk miatt most a fél világ isteníti őket, miközben semmi eredetit nem alkottak. Komolyan mondom igazán eltűnhetnének már az őrült rajongóikkal együtt.
2012. november 21. 17:51
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Jujj nagyon várom már! Muszáj megnéznem!
2012. november 21. 17:53
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Idézet (Sunwell @ 2012.11.21. 17:51)
30 év múlva? Szerintem maximum egy-két év és lecsengenek (végre). Viszont Justint lehet még valóban 30 évig emlegetik majd...túl mély nyomot hagyott az emberiségben...
Visszatérve a filmhez, mégis milyen olyan különleges momentumot tartalmaz az életük amit meg kéne örökíteni? A két szép szemük meg az édes kis pofikájuk miatt most a fél világ isteníti őket, miközben semmi eredetit nem alkottak. Komolyan mondom igazán eltűnhetnének már az őrült rajongóikkal együtt.
Igen teljesen igazad van Sunwell.
2012. november 21. 17:55
Eszti19970619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174215 offline |
várom nagyon!!*-*
2012. november 21. 17:57
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
váááááljon egészségükree... xd :'D
2012. november 21. 17:59
Idézet (Sunwell @ 2012.11.21. 17:51)
na, ezzel a kommenttel egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.