Starity

Életrajzi film készül a One Directionről

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 21. 19:19 #101
- törölt felhasználó -    
rohog.gif Kérdésem a következő: Miről?
De most komolyan, mire fel? Arról készítenek dokumentumfilmet, hogy hogyan lett 3 nagyon befutott számuk, és hogy hogyan lettek a világ legfelkapottabb, tehetségtelen sztárjai? Ez még viccnek is rossz. Előre látom, hogy erről az öt díszpintyről 10 év múlva tudni se fogunk. Nemhogy hallgatni a számaikat, még csak köztudatban se lesznek. Mégis mit értek ők el? ? Nem tudok rájönni. Filmet olyasvalakiről kell alkotni, aki megváltozatta a világ nézeteit, valamilyen szinten befolyásolta a zenei/közéleti/politikai/akármilyen életet, na de ezek...! Nem csináltak semmit! Vagy legalábbis kidobtak néhány számot pár ökörködős klippel, amit persze zabáltak a népek, mert hát cukik és játszanak és nézd már hogy mosolyognak és jajjdeédibédipofikájuk van...na kb. ez sikerült nekik. De más nem. Szánalmasnak, és ugyanakkor nevetségesnek találom ezt az egész helyzetet, és ezt az egész felhajtást, ami mostanában megy körülöttük. Náluk sokkalta tehetségesebb emberek várakoznak a felfedezésre, és befutásra. Tulajdonképpen jó menedzserük volt/van, és kész. Majd holnap én is felteszek pár videót arról, hogy hogyan zongorázok, aztán pedig kérvényezem a dokumentumfilm készítését saját magamról 110.gif Lehet kicsit felnagyítottam a helyzetet, de azét nagyon messze nem állt valóságtól. pardon.gif
2012. november 21. 19:21 #102
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Nem kell nekem esni, de most indult be a "karrierjük" úgy igazán, nem sietik el ezt egy kicsit? biggrin.gif
2012. november 21. 19:32 #103
nadasizsanett
nadasizsanett
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 184242
én tuti megnézem biggrin.gif
2012. november 21. 19:45 #104
- törölt felhasználó -    
Jaj, de várom!!!!
Biztos, hogy megnézem.smileeee.gif
2012. november 21. 19:51 #105
Kellyke
Kellyke
visszatérő vendég

Státusz~Az élet hegymászás, de a kilátás gyönyörű!~
Hozzászólás: 124
Csatolások: 4
Azonosító: 176819
Sunwell írta:
30 év múlva? Szerintem maximum egy-két év és lecsengenek (végre). Viszont Justint lehet még valóban 30 évig emlegetik majd...túl mély nyomot hagyott az emberiségben...
Visszatérve a filmhez, mégis milyen olyan különleges momentumot tartalmaz az életük amit meg kéne örökíteni? A két szép szemük meg az édes kis pofikájuk miatt most a fél világ isteníti őket, miközben semmi eredetit nem alkottak. Komolyan mondom igazán eltűnhetnének már az őrült rajongóikkal együtt. :/

Teljesen egyetértek velde Sunwell!! xd smileeee.gif
2012. november 21. 19:52 #106
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
ajhaa.:DDDD xd
ohmy.gif
2012. november 21. 19:54 #107
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Ez komoly? Jó ég, hová süllyed a média még lejjebb? Ez már fáj!
2012. november 21. 20:05 #108
Directioner-1Dfan
Directioner-1Dfan
visszatérő vendég

StátuszSzent Johanna Gimi Forever
Hozzászólás: 142
Csatolások: 138
Azonosító: 188173
Én tuti megnézem!!
2012. november 21. 20:08 #109
Regikee.13
Regikee.13
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 188890
Már nagyon várom! Tuti megnézem! <3
2012. november 21. 20:20 #110
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Kezdjük azzal,hogy egy eleve összrakott tagokból álló énekegyüttes nem szokott időtálló lenni. Főleg ha nincs külön egyéniségük. Lásd mondjuk take That-ben Robbie Williams,Gary Barlow,el is értek valamit. Nem is beszélve zeneművészeti,vagy korszak meghatározó, elindító,formáló tényezőkről.Ilyenek nem mindennap születnek,lásd pl.Kurt Cobain,akit pályatársai is méltán neveznek igazi művésznek. Még bedrogozott állapotban is alkotóbb volt,mint a mai tátikák smileeee.gif
Na ezen igazi zenészekről lehet életrajzi filmet készíteni,mert egy világot építettek ők fel,egy stílust,ikonokká váltak Manapság meg kitesznek kirakatbábukat,szépfiúkákat lányoknak és dőljön a lóvé!
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. november 21. 20:29 #111
- törölt felhasználó -    
Directionerek majd nézik.wink.gif
2012. november 21. 20:33 #112
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Hát Katy Perry nézettségét tuti megdöntik (mert azt nem nehéz XDD).
2012. november 21. 20:33 #113
onedirection4ever
onedirection4ever
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 189220
Úgy vááárom biggrin.gif Biztos hogy megnézem
2012. november 21. 20:36 #114
- törölt felhasználó -    
Én örülök neki, és szeretem őket,de azért a tehetségkutatóban fedezték fel őket. És nem hasonlítható a Justin Bieberhez mert őt a Youtube-on fedezték fel és megszenvedett a sztárságért. De ők is jók csak nem tudják azt felmutatni, mint Justin. unknw.gif De azért várom! Remélem olyan jó lesz, mint a Never Say Never! thumbup2.gif air_kiss.gif
2012. november 21. 20:37 #115
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nagyon várom, iszonyat kíváncsi vagyok rá. heart.gif
2012. november 21. 20:44 #116
Almáspite
Almáspite
visszatérő vendég

StátuszHarry Potter <3
Hozzászólás: 226
Azonosító: 141311
De most kik ők!? tudom tudom csak költői kérdés volt....ezek senkik nem is tudnak semmit mit tettek ezért a hírnévért?! he... mások már évtizedek óta tepernek és 100x tehetségesebbek és mégse tudják a nevüket túl sokan... sajnos tudom én is de nem önszántamból -.-"
2012. november 21. 20:45 #117
Almáspite
Almáspite
visszatérő vendég

StátuszHarry Potter <3
Hozzászólás: 226
Azonosító: 141311
mármint One ..-ét tudom
2012. november 21. 20:53 #118
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (Regi0312 @ 2012.11.21. 20:36)
Én örülök neki, és szeretem őket,de azért a tehetségkutatóban fedezték fel őket. És nem hasonlítható a Justin Bieberhez mert őt a Youtube-on fedezték fel és megszenvedett a sztárságért. De ők is jók csak nem tudják azt felmutatni, mint Justin.  unknw.gif  De azért várom! Remélem olyan jó lesz, mint a Never Say Never!  thumbup2.gif air_kiss.gif

Hát ja, mert aztán a youtube-ra egy-két videót feltölteni nagyon kemény meló, aztán esetleg vagy olyan szerencsés, hogy a megfelelő személy hallja. Tudod ki dolgozott meg sikeréért? Mondjuk a Beatles, és Elvis Presley meg a Bon Jovi és a Guns n Roses meg sok sok másik előadó, akik már olyan idők óta töretlenül sikeresek, amikor még azt se tudták, hogy van olyan, hogy internet, és hogy azt eszik e vagy isszák. Ez siker és méghozzá megérdemelt. És ahhoz, hogy ide eljuss valódi tehetség kellet. Nem ez, hogy feltöltök egy videót valami videómegosztóra kétszer vagy háromszor megosztom valami közösségi oldalon, mint a Fészbúk vagy a tyvitter, aztán tátott szájjal, tágra nyílt szemekkel várom a sült galambot. Csak remélni merem, hogy szegény bíbörke nem izzadt meg ezen "kemény" munka végzése közben.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. november 21. 21:03 #119
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (Beckie @ 2012.11.21. 20:53)
Hát ja, mert aztán a youtube-ra egy-két videót feltölteni nagyon kemény meló, aztán esetleg vagy olyan szerencsés, hogy a megfelelő személy hallja. Tudod ki dolgozott meg sikeréért? Mondjuk a Beatles, és Elvis Presley meg a Bon Jovi és a Guns n Roses meg sok sok másik előadó, akik már olyan idők óta töretlenül sikeresek, amikor még azt se tudták, hogy van olyan, hogy internet, és hogy azt eszik e vagy isszák. Ez siker és méghozzá megérdemelt. És ahhoz, hogy ide eljuss valódi tehetség kellet. Nem ez, hogy feltöltök egy videót valami videómegosztóra kétszer vagy háromszor megosztom valami közösségi oldalon, mint a Fészbúk vagy a tyvitter, aztán tátott szájjal, tágra nyílt szemekkel várom a sült galambot. Csak remélni merem, hogy szegény bíbörke nem izzadt meg ezen "kemény" munka végzése közben.

Visszatérve a One Direction-re, mert mégis csak róluk szól ez a topic. Szeretem őket, vagyis a zenéjüket, bár fogalmam sincsen miért, mert rühellem ezt a stílust. Van egy komoly félelmem is amiatt, hogy egy napon gyanútlanul kinyitom a csapot és szó szerint ez fog folyni onnan. Szóval, azért a 1D se kellett vért izzadjon ahhoz, hogy ide eljusson. Dolgoztak, annyira nem is keveset, és akárcsak bíbör valamennyire énekelni is tudnak (nekem a 1D ebből a szempontból Justinnál sokkal jobb), de annyira nem kiemelkedően tehetségesek, hogy a világháló és annak ezer csodája nélkül ennyire népszerűek legyenek. Mert bár szeretem amit csinálnak, de ennek ellenére sem vagyok hülye, annyira nem jók, hogy ilyen hiszti meg médiafigyelem vegye őket körbe, akárhányszor kitetszik a lábuk az utcára. Sajnálom de ez az igazság. Jók, és szórakoztató, meg élvezhető amit csinálnak, és szerethető az, amilyenek, de ennek ellenére sem értem miért van körülöttük ekkora tömeghiszti. Hiszen csak öt, éppen hogy már nem gyereknek nem nevezhető kissrác, akik hihetetlenül szerencsések voltak, és felkapták őket, mert jó időben voltak a jó helyen. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. november 21. 21:16 #120
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1338
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
Ha törik ha szakad én meg fogom nézni! ÉS nem érdekel a sor sem az hogy ki mit mond... hamár nem láthatom őket élőben akkor lássam őket 3D-ben a moziban! tongue.gif
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok