Kérdésem a következő: Miről?
De most komolyan, mire fel? Arról készítenek dokumentumfilmet, hogy hogyan lett 3 nagyon befutott számuk, és hogy hogyan lettek a világ legfelkapottabb, tehetségtelen sztárjai? Ez még viccnek is rossz. Előre látom, hogy erről az öt díszpintyről 10 év múlva tudni se fogunk. Nemhogy hallgatni a számaikat, még csak köztudatban se lesznek. Mégis mit értek ők el? ? Nem tudok rájönni. Filmet olyasvalakiről kell alkotni, aki megváltozatta a világ nézeteit, valamilyen szinten befolyásolta a zenei/közéleti/politikai/akármilyen életet, na de ezek...! Nem csináltak semmit! Vagy legalábbis kidobtak néhány számot pár ökörködős klippel, amit persze zabáltak a népek, mert hát cukik és játszanak és nézd már hogy mosolyognak és jajjdeédibédipofikájuk van...na kb. ez sikerült nekik. De más nem. Szánalmasnak, és ugyanakkor nevetségesnek találom ezt az egész helyzetet, és ezt az egész felhajtást, ami mostanában megy körülöttük. Náluk sokkalta tehetségesebb emberek várakoznak a felfedezésre, és befutásra. Tulajdonképpen jó menedzserük volt/van, és kész. Majd holnap én is felteszek pár videót arról, hogy hogyan zongorázok, aztán pedig kérvényezem a dokumentumfilm készítését saját magamról Lehet kicsit felnagyítottam a helyzetet, de azét nagyon messze nem állt valóságtól.
Életrajzi film készül a One Directionről
2012. november 21. 19:19
2012. november 21. 19:32
nadasizsanettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 184242 offline |
én tuti megnézem ♥
2012. november 21. 19:51
Kellykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 124 Csatolások: 4 Azonosító: 176819 offline |
Sunwell írta:
30 év múlva? Szerintem maximum egy-két év és lecsengenek (végre). Viszont Justint lehet még valóban 30 évig emlegetik majd...túl mély nyomot hagyott az emberiségben...
Visszatérve a filmhez, mégis milyen olyan különleges momentumot tartalmaz az életük amit meg kéne örökíteni? A két szép szemük meg az édes kis pofikájuk miatt most a fél világ isteníti őket, miközben semmi eredetit nem alkottak. Komolyan mondom igazán eltűnhetnének már az őrült rajongóikkal együtt. :/
Teljesen egyetértek velde Sunwell!! xd
30 év múlva? Szerintem maximum egy-két év és lecsengenek (végre). Viszont Justint lehet még valóban 30 évig emlegetik majd...túl mély nyomot hagyott az emberiségben...
Visszatérve a filmhez, mégis milyen olyan különleges momentumot tartalmaz az életük amit meg kéne örökíteni? A két szép szemük meg az édes kis pofikájuk miatt most a fél világ isteníti őket, miközben semmi eredetit nem alkottak. Komolyan mondom igazán eltűnhetnének már az őrült rajongóikkal együtt. :/
Teljesen egyetértek velde Sunwell!! xd
2012. november 21. 20:05
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline |
Én tuti megnézem!!
2012. november 21. 20:08
Regikee.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 188890 offline |
Már nagyon várom! Tuti megnézem! <3
2012. november 21. 20:20
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Kezdjük azzal,hogy egy eleve összrakott tagokból álló énekegyüttes nem szokott időtálló lenni. Főleg ha nincs külön egyéniségük. Lásd mondjuk take That-ben Robbie Williams,Gary Barlow,el is értek valamit. Nem is beszélve zeneművészeti,vagy korszak meghatározó, elindító,formáló tényezőkről.Ilyenek nem mindennap születnek,lásd pl.Kurt Cobain,akit pályatársai is méltán neveznek igazi művésznek. Még bedrogozott állapotban is alkotóbb volt,mint a mai tátikák
Na ezen igazi zenészekről lehet életrajzi filmet készíteni,mert egy világot építettek ők fel,egy stílust,ikonokká váltak Manapság meg kitesznek kirakatbábukat,szépfiúkákat lányoknak és dőljön a lóvé!
Na ezen igazi zenészekről lehet életrajzi filmet készíteni,mert egy világot építettek ők fel,egy stílust,ikonokká váltak Manapság meg kitesznek kirakatbábukat,szépfiúkákat lányoknak és dőljön a lóvé!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. november 21. 20:33
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Hát Katy Perry nézettségét tuti megdöntik (mert azt nem nehéz XDD).
2012. november 21. 20:33
onedirection4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 189220 offline |
Úgy vááárom Biztos hogy megnézem
2012. november 21. 20:36
Én örülök neki, és szeretem őket,de azért a tehetségkutatóban fedezték fel őket. És nem hasonlítható a Justin Bieberhez mert őt a Youtube-on fedezték fel és megszenvedett a sztárságért. De ők is jók csak nem tudják azt felmutatni, mint Justin. De azért várom! Remélem olyan jó lesz, mint a Never Say Never!
2012. november 21. 20:44
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline |
De most kik ők!? tudom tudom csak költői kérdés volt....ezek senkik nem is tudnak semmit mit tettek ezért a hírnévért?! he... mások már évtizedek óta tepernek és 100x tehetségesebbek és mégse tudják a nevüket túl sokan... sajnos tudom én is de nem önszántamból -.-"
2012. november 21. 20:53
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Regi0312 @ 2012.11.21. 20:36)
Én örülök neki, és szeretem őket,de azért a tehetségkutatóban fedezték fel őket. És nem hasonlítható a Justin Bieberhez mert őt a Youtube-on fedezték fel és megszenvedett a sztárságért. De ők is jók csak nem tudják azt felmutatni, mint Justin. De azért várom! Remélem olyan jó lesz, mint a Never Say Never!
Hát ja, mert aztán a youtube-ra egy-két videót feltölteni nagyon kemény meló, aztán esetleg vagy olyan szerencsés, hogy a megfelelő személy hallja. Tudod ki dolgozott meg sikeréért? Mondjuk a Beatles, és Elvis Presley meg a Bon Jovi és a Guns n Roses meg sok sok másik előadó, akik már olyan idők óta töretlenül sikeresek, amikor még azt se tudták, hogy van olyan, hogy internet, és hogy azt eszik e vagy isszák. Ez siker és méghozzá megérdemelt. És ahhoz, hogy ide eljuss valódi tehetség kellet. Nem ez, hogy feltöltök egy videót valami videómegosztóra kétszer vagy háromszor megosztom valami közösségi oldalon, mint a Fészbúk vagy a tyvitter, aztán tátott szájjal, tágra nyílt szemekkel várom a sült galambot. Csak remélni merem, hogy szegény bíbörke nem izzadt meg ezen "kemény" munka végzése közben.
Beyla
2012. november 21. 21:03
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Beckie @ 2012.11.21. 20:53)
Hát ja, mert aztán a youtube-ra egy-két videót feltölteni nagyon kemény meló, aztán esetleg vagy olyan szerencsés, hogy a megfelelő személy hallja. Tudod ki dolgozott meg sikeréért? Mondjuk a Beatles, és Elvis Presley meg a Bon Jovi és a Guns n Roses meg sok sok másik előadó, akik már olyan idők óta töretlenül sikeresek, amikor még azt se tudták, hogy van olyan, hogy internet, és hogy azt eszik e vagy isszák. Ez siker és méghozzá megérdemelt. És ahhoz, hogy ide eljuss valódi tehetség kellet. Nem ez, hogy feltöltök egy videót valami videómegosztóra kétszer vagy háromszor megosztom valami közösségi oldalon, mint a Fészbúk vagy a tyvitter, aztán tátott szájjal, tágra nyílt szemekkel várom a sült galambot. Csak remélni merem, hogy szegény bíbörke nem izzadt meg ezen "kemény" munka végzése közben.
Visszatérve a One Direction-re, mert mégis csak róluk szól ez a topic. Szeretem őket, vagyis a zenéjüket, bár fogalmam sincsen miért, mert rühellem ezt a stílust. Van egy komoly félelmem is amiatt, hogy egy napon gyanútlanul kinyitom a csapot és szó szerint ez fog folyni onnan. Szóval, azért a 1D se kellett vért izzadjon ahhoz, hogy ide eljusson. Dolgoztak, annyira nem is keveset, és akárcsak bíbör valamennyire énekelni is tudnak (nekem a 1D ebből a szempontból Justinnál sokkal jobb), de annyira nem kiemelkedően tehetségesek, hogy a világháló és annak ezer csodája nélkül ennyire népszerűek legyenek. Mert bár szeretem amit csinálnak, de ennek ellenére sem vagyok hülye, annyira nem jók, hogy ilyen hiszti meg médiafigyelem vegye őket körbe, akárhányszor kitetszik a lábuk az utcára. Sajnálom de ez az igazság. Jók, és szórakoztató, meg élvezhető amit csinálnak, és szerethető az, amilyenek, de ennek ellenére sem értem miért van körülöttük ekkora tömeghiszti. Hiszen csak öt, éppen hogy már nem gyereknek nem nevezhető kissrác, akik hihetetlenül szerencsések voltak, és felkapták őket, mert jó időben voltak a jó helyen. Ennyi.
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.