Az énekesnő nem csak nevét adta a márkához: cipőket, ruhákat és kiegészítőket is fog tervezni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez lett az Adidas új dizájnere
2012. november 21. 12:49
2012. november 21. 12:55
What the ** is all this **?
Ez hihetetlen! Ő, mint divattervező, ne röhögtessetek már! XD
Siistra! Én is ezt akartam mondani! Úgyse saját maga tervezi majd a cuccokat, hanem a dizánjerek :S Szóval nem tudom, h akkor ő mégis mi a fenétől lenne dizájner :S Szánalmas, komolyan mondom...
Ez hihetetlen! Ő, mint divattervező, ne röhögtessetek már! XD
Siistra! Én is ezt akartam mondani! Úgyse saját maga tervezi majd a cuccokat, hanem a dizánjerek :S Szóval nem tudom, h akkor ő mégis mi a fenétől lenne dizájner :S Szánalmas, komolyan mondom...
2012. november 21. 13:06
Chelsy ,nem, nem szánalmas! Siistra ,nem hinném! Szerintem Selena-nak van egy iszonyatosan jó ruhakollekciója, a Dream Out Loud... nem hiszem, hogy az Adidas NEO nem menne neki Nagyon örülök ennek, és biztosan nagyon jók lesznek a ruhadarabok, cipők és kiegészítők
2012. november 21. 13:10
Idézet (Selena Gomez Best @ 2012.11.21. 13:06)
Chelsy ,nem, nem szánalmas! Siistra ,nem hinném! Szerintem Selena-nak van egy iszonyatosan jó ruhakollekciója, a Dream Out Loud... nem hiszem, hogy az Adidas NEO nem menne neki Nagyon örülök ennek, és biztosan nagyon jók lesznek a ruhadarabok, cipők és kiegészítők
Gondolod, hogy azt ő tervezte? Nem akarom lehűteni a kedélyeidet, de ahhoz, hogy valaki értsen a divattervezéshez, nem elég képben lennie az aktuális trendekkel meg szépen rajzolnia. Az öcsém barátnője Angliában tanult divattervezést 3 éves képzésben, és 3 szemeszteren keresztül szinte csak technológiákat és szabászatot tanultak.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. november 21. 13:11
Miért írok Seleníta-cikkekhez? Mégis melyik másik cikkhez lehetne, mikor van róla naponta három? Bezzeg érdekes módon a kevésbé ismert sztárokról alig jelennek meg cikkek. Az olyanok, amiket a kisebb rajongótáborral rendelkező sztárok szívesen olvasnának. Amúgy is, szólásszabadság van, és normálisan fejtettem ki a véleményemet. Nem muszáj minden ellenrajongónak reagálnotok.
A másik meg: higgyétek csak el, hogy azt a kollekciót se maga találta ki. Az ilyen ötletek divattervezők fejéből pattannak ki, a sztárok rábólintanak, ami nekik tetszik, majd eladják a nevükkel, a rajongók meg bekajálják. Ez mindig így megy.
A másik meg: higgyétek csak el, hogy azt a kollekciót se maga találta ki. Az ilyen ötletek divattervezők fejéből pattannak ki, a sztárok rábólintanak, ami nekik tetszik, majd eladják a nevükkel, a rajongók meg bekajálják. Ez mindig így megy.
2 felhasználónak tetszik:
csillaglány,
Beyla
2012. november 21. 13:14
DE JÓL VÁLASZTOTAK SELENA MINDENEK A LEGJÓBB REKLÁM ARCA LENNE.
2012. november 21. 13:16
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Na hát, csodás.
2012. november 21. 13:22
Idézet (Chelsy @ 2012.11.21. 13:11)
Miért írok Seleníta-cikkekhez? Mégis melyik másik cikkhez lehetne, mikor van róla naponta három? Bezzeg érdekes módon a kevésbé ismert sztárokról alig jelennek meg cikkek. Az olyanok, amiket a kisebb rajongótáborral rendelkező sztárok szívesen olvasnának. Amúgy is, szólásszabadság van, és normálisan fejtettem ki a véleményemet. Nem muszáj minden ellenrajongónak reagálnotok.
Én nem azért írtam neked, mert hogy idézzelek téged "ellenrajongó" vagy. Egyszerűen idegesít ez az ész osztás.
Szerintem ezzel mindenki teljesen tisztában van, legalábbis akinek van egy csöppnyi sütni valója- hogy nem Ő tervezi ezeket, mindenre megvannak az emberek akik elvégzik a híres emberek helyett a munkát.
A cikkekkel kapcsolatban meg lehet tenni, használd valami hasznosra is a gépedet, és írj a kedvenceidről és megfog jelenni. Tudod mondani mindig könnyebb, ha nem tetszik akkor miért nem változtatsz?
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2012. november 21. 13:26
Nem bír a kis csaj elülni a valogán??
Már unom hogy minden második cikk róla szól!
Már unom hogy minden második cikk róla szól!
2012. november 21. 13:26
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Aztaaaa.... Hát nem semmi...Lennék a helyében! Gratula Sel-nek!
2012. november 21. 13:27
mi meg éveket, évtizedeket tanulunk mert megkövetelik tőlünk az x év gyakorlatról már nem is beszélve és akkor jön ez a tizenéves lány aki mindenhez ért (igen, tudom... biztos az irigység beszél belőlem )
amúgy nem kell leugatni chelsyt, azért mert az igazat írja. remélem senki se hitte egy percig se hogy "sel" saját maga tervez akármit is, ő csak a nevét és a csinos pofiját adja mindehhez
amúgy nem kell leugatni chelsyt, azért mert az igazat írja. remélem senki se hitte egy percig se hogy "sel" saját maga tervez akármit is, ő csak a nevét és a csinos pofiját adja mindehhez
2012. november 21. 13:27
Biztos h nagyon jó ruhákat fog tervezni! A DOL ruhák is nagyon szépek. Selena
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.