Oprah: „Justin Bieber az új Michael Jackson!”
2012. november 25. 19:22
most meg Jackson..nyugodtan ÁLMODJON csak róla tovább,mert sosem lesz olyan,és sosem lesz jobb,mint ő!ez a nő se egy fitt..
2012. november 25. 19:22
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
Ez egyszerűen kiborító. Michael Jackson maradandót alkotott a világ számára, egy igazi legenda, akit NEM LEHET UTÁNOZNI, ILLETVE LEKÖRÖZNI. Jacksont a tizenévesek és a 70-es éveiben járók is egyaránt szerették, míg Bieber-t a maximum 18 éves lánykák favorizálják - belőlük sem mind. Imádom Oprah vezetői stílusát, de itt most attól féltem, hogy tőből kiszakad a plafon.
2012. november 25. 19:23
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline |
hat ez finoman szolva is tulzas
2012. november 25. 19:28
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
Túl sok a rosszindulatú ember a világban... Mert menő ha utálsz valakit...Igen nagyon menő, ha fikázod! Ettől vagy igazi ember ugye? Mert ha valakinek az önbecsülését nem tiprod porba akkor már nem is tudsz élni.. Igen ilyenek a mai emberek.Gratuláció!Örülök hogy azok az emberek közé tartozom, akiknek ha valami nem tetszik, nem hallgatják/nézik és nem érdeklik őket. Oprah nem úgy értette ezt..Hanem a rajongók számától valószínűleg stb. DE IGEN TI JOBBAN TUDJÁTOK:).
2012. november 25. 19:39
Na neee....1.nem Jacko az isten szerelmére
2. hozzá hasonlítani Justint Michaelhez?hát koszi! ez....bár Oprahon nem lepodok meg -.-"
2. hozzá hasonlítani Justint Michaelhez?hát koszi! ez....bár Oprahon nem lepodok meg -.-"
2012. november 25. 19:42
Mrs.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 187413 offline |
én még csak a címet olvastam el, de kis híján sírógörcsöt kaptam... kérdem én... HOVA LEHET MÉG SÜLLYEDNI? Nem akarom bántani Oprah-t meg semmi ilyen...na de legyünk már tisztában az olyan alapvető dolgokkal, mint pl: NINCS következő Michael Jackson. NINCS. NEM IS LESZ SOHA. Maximum annyit mondhat rá, hogy hasonlít rá, vagy valami... (de az se igaz). Bruno Marsra mondják mindig ezt, hogy "He's the Next MJ" vagyis h ő a következő MJ... Bármennyire is imádom őt, még ő se lehet a következő, mert NINCS.(pedig neki a hangszíne tényleg hasonlít MJ-éra) csak egy van... <- ezt üzenem a gyenge elméjű és lassú felfogású embereknek.
Elterveztem, hogy nem fogok kommentálni a Justinos cikkekhez, mert nem fogom szidni és semmi egyéb... De itt sajnos muszáj volt mert már felháborító, hogy egy ilyen legendához hasonlítgatnak egy "kisfiút". Bibör ha egész életét annak szenteli, hogy jobb, vagy akár csak olyan legyen, mint Jackson... Nem, sose fog neki sikerülni Senkinek se. AGYATLAN NÉPSÉG!!!!!!!!!!
Elterveztem, hogy nem fogok kommentálni a Justinos cikkekhez, mert nem fogom szidni és semmi egyéb... De itt sajnos muszáj volt mert már felháborító, hogy egy ilyen legendához hasonlítgatnak egy "kisfiút". Bibör ha egész életét annak szenteli, hogy jobb, vagy akár csak olyan legyen, mint Jackson... Nem, sose fog neki sikerülni Senkinek se. AGYATLAN NÉPSÉG!!!!!!!!!!
2012. november 25. 19:46
Picinyeim,mi az,hogy felejtsuk el a múltat?és,hogy 30éve még meno volt Michael? szerintem Michael pont az a személy akit ma még meno sztárolni. Amikor bemutatkozom valakinek automatikusan kibukik,hogy Michael rajongó vagyok,olyankor pedig kapok egy megilletodo pofát,de tudom,hogy ez nem rossz jellegu. Imádom,hogy egy olyasvalaki rajongója vagyok aki igazán EGYEDI
2012. november 25. 19:46
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
Michael Jacksonbol nem lehet töb mert egy gyerek nem ér fel hozáegy világsztárhoz.
2012. november 25. 19:47
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
és ez ojen mintha az operát a rockal mixelnénk
2012. november 25. 19:48
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
ez egy pöttyet erős kijelentés volt drága Oprah nem gondolod? Bieber mérföldekkel M.J. mögött kullog! igen sokat kell még tennie, hogy ESETLEG a közelébe érjen, de 18 évesen sehol sincs ahhoz képest, amit Michael egész életében letett az asztalra... nem mellesleg pedig belőle egy volt és SENKI se léphet a helyébe...
2012. november 25. 19:52
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
lola97122 egyetértek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.