Demi Lovato új tetoválásával pózol
2012. november 26. 18:43
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Szerintem nagyon szép. Imádom Demit, gyönyörű tehetséges és sokmindent megélt már.. A tetkókról nekem is az a véleményem hogy nőn úgy szép ha nem túl feltűnő... Nekem ez nagyon tetszik, de ÉN nem varratnám magamra.. Máson jó Az meg hogy Kathez ment a legjobb ötlet volt, ha nem ott lakna ahol, én is hozzá mennék.
2012. november 26. 18:44
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline |
Idézet (lilla1 @ 2012.11.26. 18:35)
Nem lehet leírni mennyire szeretem Demit, ő az egyik legnagyobb példaképem. A tetoválásokról úgy általában az a véleményem, hogy egy férfin sokszor jól mutat, de egy nőn kevés esetben, nem túl nőies. Az, hogy van egy-két kis minta vagy felirat az emberen nem túl feltűnő helyen még csak hagyján, de én soha sem csináltatnék. Az amit Demi művel, már sok(k). Szerencsétlen lány mióta kijött a szanatóriumból első dolga volt a Stay Strong tetoválás. Azóta talán havonta, kéthavonta tetováltat. Mi lesz ennek a vége? Szerencsétlennek a keze már olyan ocsmány, annyira tele van tetoválva, hogy nem tud felöltözni úgy, hogy ne látszódjon, csak hosszú ujjúba. Ez már sok. Nekem legalábbis nagyon. Talán versenyezik Miley Cyrus-szal? hamarosan nyerésre áll, már nem kell sok. Imádom Demi hangját és továbbra is hallgatni fogom a zenéjét, de emberként annyira már nem nézek fel rá, mint idáig. Már nem a példaképem... Selena Gomez Forever <3
Szerintem.. egy embert nem a kinézete van tetoválásai miatt kéne elítélni. Ha szeretted Demit, és példaképednek tartottad, akkor miért zavar az, hogy mit csinál a bőrével? Már sok esztendeje, hogy nő nadrágot hord, szavazhat, dolgozhat és ilyenek.. nem hinném, hogy a tetoválásról legyen egy olyan szabály, hogy nőn nem lehet sok! Ugyanezt -persze, nem szóról szóra, de hasonló képen megfogalmazva-, mondtam el az 1D fanoknak.. nem azért kell elítélni a kedvencünket, mert szereti a tetoválásokat és sok van neki, vagy mert cigizik.. én mindig a belső alapján jelentem ki, hogy őt most nem szeretem!
Demi nem versenyzik senkivel! Ő mindig oylan tetoválásokat csináltat, aminek tényleg van értelme. Az, hogy pár sztáron csak azért van, mert divat, és mert erről akar híres lenni, nem lényeges! A szándék a fontos!
2012. november 26. 18:45
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Huh, de jó.Nagyon tetszik.
2012. november 26. 18:49
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
nagyon szép! nekem nagyon tetszik.
2012. november 26. 18:53
Idézet (Hugii 570 @ 2012.11.26. 17:27)
Aki tetováltat, az általában azért varratja, hogy emléket állítson valaminek/valakinek, és mert jelent számára valamit. 50-60 évesen is szeretne emlékezni rá, és ugyan úgy jelentéssel bír a számára. Ráadásul 50-60 évesen nem feltétlenül fog majd bikiniben rohangálni, vagy rövidujjú pólóban. Most azért ne tetováltassak, mert milyen leszek évek múlva? Kit érdekel... Ez ugyan olyan, mint, hogy ne vegyél macskát, mert úgyis elpusztul egyszer. Ne lyukaszd át a füled, mert mi van, ha idős korodra már nem kell fülbevaló, stb...
Szívemből szóltál!
2012. november 26. 19:06
Szép tetkó, de kezd sok tetkója lenni Demi-nek...
2012. november 26. 19:09
Én mikor megláttam egyből megszerettem. *o* Nagyon jó lett neki..és lehet h sok tetoválása van de szerintem Deminek jól állnak.
2012. november 26. 19:12
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Nekem tetszik Jól néz ki.
2012. november 26. 19:16
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Bár Demi zenéje távol áll tőlem, a leányzó kétségkívül egyre jobb és jobb üzeneteket közvetít a rajongói felé. Csak így tovább!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.