Ennél nagyobb
hazugságot nem is mondhatott volna. Komolyan, gondolkozzatok egy kicsit. A mai világban előkelő helyet foglal el a szexualitás, és szó szerint mindenhol az ömlik a pofádba, hogy csináljad, mert milyen jó. Ha nem így lenne, és nem a szexualitásra fektetnék a hangsúlyt (pl. az egész ikszfaktor is erről szól, mert mindenképpen rád akarnak tukmálni egy potenciális szexszimbólumot), akkor nem lenne ennyi 12-14 éves ribuska a mai gyermekek között.
Úgyhogy köszönjük Emese, de maximum úgyis csak a nőgyógyász tudja megmondani, hogy szűz-e vagy sem, de a kiscsaj nem éppen úgy néz ki, mint aki soha sem rakta volna szét a lábát senkinek sem. Mindig is jobban szerettem azt, ha őszinték vagyunk, és az egy dolog, hogy ő be akarja tartani a hagyományokat. Lásd mi lett Amerikában a tisztasággyűrűvel. Egykoron volt jelentősége, de a sztárok inkább a felhajtás kedvéért hordták, és előszeretettel hangoztatták, hogy ők a házasságig nem élnek nemi életet. Ez 200 évvel ezelőtt hihető volt, de nem a huszonegyedik században.
Radics Gigi karrierjét illetően megmarad magyar tucatcelebecskének. Persze egy csomó pletyka keringett arról, hogy híres-neves producer figyelt fel rá - ez jó pár hónapja volt - és azóta is várja a drága a sült galambot a pici szájacskájába. Én azt mondom, hogy üljön vissza az iskolapadba, érettségizzen le és tanuljon tovább, mert belőle nem lesz világsztár.
Egyrészt nem olyan alkat, másrészt pedig, ha magyar világsztár kéne, akkor inkább raknám be a helyére
Szinetár Dórát vagy Péter Szabó Szilviát.
Egyébként meg valóban
nem kötelező a feltett kérdésre válaszolni, tudtommal senki sem szegezett semmilyen fegyvert a fejéhez. Mindig is unszimpatikus volt, és a viselkedéséből kifolyólag (ami egy ostoba buta libáéra vall, aki egyébként előszeretettel öntötte el lakhelyemet 08.20-án egy élő fellépés keretében azzal a nyarvogásával, amitől a falat tudtam volna kaparni) valószínűleg soha nem is lesz szimpatikus. Nem akkora durranás, mint amilyennek elő van adva, és meglehetősen irritatív az, amennyit láttam belőle.