Justin Bieber elsumákolta a DNS-tesztjét
2012. november 28. 20:21
Ez már nagyon gáz... az egész ügy!!! Én már csak röhögök. ha az övé a gyerek így járt, ha nem akkor meg úgy...
2012. november 28. 20:23
Justin! Mi van már Műsor után rajondókat dugunk?
2012. november 28. 20:25
Na igen... és így lesz divat a tinik között a korai gyermekvállalás. -.-" Szánalmas. Úgy kell neki. Legközelebb 3* is meggondolja, hogy kivel fekszik le és majd a biztonságra is jobban ügyel.
2012. november 28. 20:32
Egyébként tényleg. Mivel csinálta volna a gyereket? xd (Bocs, csak Justinka nem tartozik a kedvenceim közé!)
2012. november 28. 20:36
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Hát .. nem az ö gyereke volt én mindig is tudtam mert Justinak hittem
2012. november 28. 20:40
Vivus98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 186727 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.11.28. 20:12)
Én már tavaly is azt gondoltam, hogy ebben a dologban van valami és a csaj talán igazat mondhat. Miért lehetetlen az, hogy bíbőr ne prüntyölt volna egy rajongóval? Tekintsünk el attól, hogy nincs pénisze, mert mivel hímnemű, valamicskéje gondolom csak van csórikának.XD Ha oly annyira kamu lett volna, akkor már rég meglenne a DNS teszt eredménye és rég lezárhatták volna az ügyet. Szerintem a csaj kapott egy kis zsetont, hogy fogja be a szájacskáját és ne raplizzon. Elképzelhető, hogy tényleg bíbőr a biológiai apa, annyira erőlködik a vád. Ha negatív, akkor a csaj ezen semmit sem nyer. Egy rakatnyi pénzt veszít és az emberek is semmibe fogják venni.
Teljesen igaz amit leírtál De azért remélem nem így volt !
2012. november 28. 20:44
lilla90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 186796 offline |
PinkBarbie
Azért elég megrázó belegondolni, hogy mi van ha igaz ez az egész?
Egyet értek! Feletébb furcsa hogy ebben hazudott, mert ha nem az ővé a gyerek mért nem csináltatta meg a tesztet??
Bár azt sem tudom elképzelni hogy az ővé a gyerek.
Azért elég megrázó belegondolni, hogy mi van ha igaz ez az egész?
Egyet értek! Feletébb furcsa hogy ebben hazudott, mert ha nem az ővé a gyerek mért nem csináltatta meg a tesztet??
Bár azt sem tudom elképzelni hogy az ővé a gyerek.
2012. november 28. 20:44
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Azokra a kommentekre inkább nem is reagálok,amik újra azzal hozakodnak elő,h Justin lány/meleg és társai.Nem értem ebbe mi olyan menő..
Cikkhez hozzászólva:teljesen mindegy mi az igazság,valószínűleg mi,"átlagemberek" sose fogjuk megtudni,h ő az apa vagy sem.
Mi nem ismerjük se őt se ezt a nőt személyesen,ki tudja mi zajlik a háttérben.Még rajongóként is azt mondom,h száz százalékban egyikünk se tudja kijelenteni,h az ő gyereke vagy pedig nem.Szerintem nem sok esély van rá,h tényleg tőle van,bár lehet csak az szól belőlem,h rajongója vagyok.
Azt furcsállom,h elvileg el lett sumákolva a teszt,de az is egy lehetőség,h csak valaki kavar a háttérben egy kis plusz népszerűség miatt.
Cikkhez hozzászólva:teljesen mindegy mi az igazság,valószínűleg mi,"átlagemberek" sose fogjuk megtudni,h ő az apa vagy sem.
Mi nem ismerjük se őt se ezt a nőt személyesen,ki tudja mi zajlik a háttérben.Még rajongóként is azt mondom,h száz százalékban egyikünk se tudja kijelenteni,h az ő gyereke vagy pedig nem.Szerintem nem sok esély van rá,h tényleg tőle van,bár lehet csak az szól belőlem,h rajongója vagyok.
Azt furcsállom,h elvileg el lett sumákolva a teszt,de az is egy lehetőség,h csak valaki kavar a háttérben egy kis plusz népszerűség miatt.
2012. november 28. 20:45
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Empress @ 2012.11.28. 20:41)
Amúgy szerintem tuti ő az apa.Ha nem ő lenne akkor már rég megtudhattuk volna az eredmény...tudja ő is hogy ő az apa csak fél
Nem tanultad bioszból, hogy két lány nem tud gyemreket nemzeni?
Amúgy szerintem nem is az apaságtól tart, hanem attól, hogy a tesztből kiderülne, hogy valójában földönkívüli ...
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Im a SlaveForBritney
2012. november 28. 20:52
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Drágáim, felvilágosítanálak titeket arról, hogy már nagyon nem menő Justint azzal "cikizni", hogy lány és társai...
Az ügyről pedig annyit, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot, DE eléggé kacsának tűnik.
Az ügyről pedig annyit, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot, DE eléggé kacsának tűnik.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.