Sokkoló! Jared Leto csont és bőr!
2012. december 03. 21:55
úristen :| majd megnézheti magát mikor a szervezete kiakad a sok fogyástól... JARED VISSZA!♥
2012. december 04. 14:28
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Jared egy álompasi lenne, ha nem lenne ilyen elmebeteg. Az elején istenítettem Őt, kifejezetten tetszettek az őrültségei, de szerintem mindennek van határa. Remélem nem lesz ebből baja.
2012. december 04. 19:14
Úgy tűnik, hogy túlságosan is bevállalós típus. Szerintem izomból is sikerült neki fogyni, ami nem éppen szerencsés. Remélem nem lesz ebből baja..:/
2012. december 04. 19:17
OMG!!!ez...ez...e-e-ez egy FÉRFI akar lenni??? mert ha igen akkor ijen vook /\_/\_______ez egy LÁNY!!!ha azt akarta elérni h vlm vékony legyen akkor egy kicsit tul tett a célon... ha le akar fogyni ne éheztesse magát mert ugy csak rosszabb lesz..ha le akar fogyni kevesebb zsíros ételt fogyasszon és cukros ételeket!.. mert így nem megy semmire...
2012. december 05. 01:42
hát a kommenteket olvasgatva, nem piszkálásból vagy ilyesmi, de egy jó pár kommentelőnek ajánlatos lenne utánaolvasni, hogy Leto barátunk miért is ilyen sovány. De ha nehéz párat kattintani, ill. nem fordul a nyakatok akkorát, mint amilyen széles a monitorotok, hát elárulom: FILMET FORGAT. u.i.: ettől nem meleg, nem elmebeteg.
2012. december 05. 07:27
OKs ez sokkooló
nagyon sokoló.Na de ne már Jared egy film miatt enyire ne
nagyon sokoló.Na de ne már Jared egy film miatt enyire ne
2012. december 05. 21:24
Zassadaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.21. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190152 offline |
És ilyen állapotba hogy akar Magyarországon koncertezni??!! :OOO A legfelső balos képen olyan jól néz ki és most tényleg nagyon hasonlít egy nőre!Szeretem Jared-et és még ha egy filmért is csinálta ez nekem akkor is sok!!! :cry:
2012. december 05. 21:29
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (BubuMaci6277 @ 2012.11.30. 20:09)
Köztudott róla, hogy a filmszerepeiért mindet bevet, és ennek már nagyon sokszor megvolt az ára (ájulás, köszvény, szívpanasz, majdnem tolószék). Igen, borzasztóan néz ki, de ez a munkája, és ennek ez az ára (sajnos). Ami pedig azt illeti (szerintem) azért néz ki ennyire nőiesen, mert a forgatások után sem tud kilépni teljesen a szerepéből. Nyilatkozta is annó, amikor a Chapter 27-ben John Lennon gyilkosát alakította, hogy a szerepre való felkészülés miatt ugyanazokat a dolgokat csinálta, amit Mark David Chapman, és ez idő alatt a lelke is olyan sötét dolgokon ment keresztül, mint ő, és sok időbe tellt mire túljutott rajta.
A meleg témát illetően. Honnan a fenéből veszitek ti, hogy heteró? Én évek óta nyomon követem a munkásságát és az életét (amit mutat), és akármennyire is szeretem és "ismerem", én ezt ennyire egyértelműen nem tudnám kijelenteni. Szerény véleményem szerint mindkét kapura játszik... egyébként ez a legtöbb hollywoodi hírességre vonatkozik.. sőt, nem csak rájuk. Attól mert nem írják ki a homlokukra, még minden lehetséges
A meleg témát illetően. Honnan a fenéből veszitek ti, hogy heteró? Én évek óta nyomon követem a munkásságát és az életét (amit mutat), és akármennyire is szeretem és "ismerem", én ezt ennyire egyértelműen nem tudnám kijelenteni. Szerény véleményem szerint mindkét kapura játszik... egyébként ez a legtöbb hollywoodi hírességre vonatkozik.. sőt, nem csak rájuk. Attól mert nem írják ki a homlokukra, még minden lehetséges
Ja, ahogy az is lehetséges, hogy sokan eljátszák a biszexuálist, mert az olyan "menő" és "izgalmas".
2012. december 11. 21:27
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Miért ??? Miért ???? :'(
2012. december 15. 20:06
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2012.12.05. 21:29)
Ja, ahogy az is lehetséges, hogy sokan eljátszák a biszexuálist, mert az olyan "menő" és "izgalmas".
Ácsi! Az, hogy bi, én állítom! Ő heterónak mondja magát.
2013. október 10. 00:43
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
én ezt a filmet meg fogom nézni :DDDD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.