Napi két liter vodkán él Lindsay Lohan
2012. december 01. 18:32
Jó gyomra lehet,csodálom hogy nem utálta még meg.
2012. december 01. 18:51
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Nem tudom megérteni, miért hiszik egyesek, hogy az alkohol bármit is megold. Még soha semmit sem oldott meg. Lindsay iszonyúan a lejtőn van és én már nem hiszem, hogy van számára visszaút. Nagyon nagy akaraterőre lenne szüksége, hogy kigyógyuljon a függőségéből, ami a jelek szerint nincs neki.
2012. december 01. 19:20
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
ezigeeen.( nagyon rossz utra tért.:// pedig milyeen aranyos kiscsaaj voootl.)
2012. december 01. 20:08
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Jó lenne, ha észhez térne, biztosan nagyon nehéz kimászni a gödörből, de legyen akaratereje, különben úgy végzi, mint Amy Winehouse. Pedig tehetséges, kár lenne.
2012. december 01. 20:10
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
remek színész, de szerintem az hogy ide jutott az a barátai miatt is történt. egy barát ha látja hogy sokat iszol akkor mondja hogy ne igyál és próbál távoltartani tőle, támogat ez meg mi hogy a barátai feladják???
2012. december 01. 20:36
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szerintem LiLo már nem fog helyrezökkenni...
2012. december 01. 20:36
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Hogyne, Lindsay napi két liter tömény alkoholt fogyaszt, mi meg most jöttünk a falvédőről. Egyszerű, mint az egyszeregy.
2012. december 01. 20:37
Idézet (Lindsay019 @ 2012.12.01. 20:36)
Hogyne, Lindsay napi két liter tömény alkoholt fogyaszt, mi meg most jöttünk a falvédőről. Egyszerű, mint az egyszeregy.
Kizárólag málnaszörpöt és traubiszódát iszik, ezt mindenki tudja.
2012. december 01. 20:38
szegény Lindsay segítségre lenne szüksége!! és nem ő tehet erről, hogy ilyen az élete, vagy is hát a rossz családi háttér, meg minden... ezek is nagyban hozzájárultak, hogy ilyen életet él. de én bízom benne, hogy visszatér a helyes útra.
bár szerintem nem iszik meg ennyit. iszik az tény, de ha tényleg ennyit meginna egy nap, már nem élne. szal azért ez kamu.
bár szerintem nem iszik meg ennyit. iszik az tény, de ha tényleg ennyit meginna egy nap, már nem élne. szal azért ez kamu.
2012. december 01. 20:50
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Miért szól minden huszadik cikk Lindsay botrányairól? o.O"
2012. december 01. 20:56
Innentől fogva csak egy megoldás létezik: bezárni egy szobába, és lehetőleg eltökíteni a kulcsot. Lindsay-nek a karriere befuccsolt. Sajnos ezt nem tudom szebben kifejezni...jó ideje már nyílegyenesen halad a süllyesztő felé, és ha ezt folytatja, a pszichiátria is tárt karokkal fogja várni előbb-utóbb.
Sajnálom hogy elrontotta az életét, pedig hatalmas karriere lehetne. A tehetsége valamilyen szinten adott.
Sajnálom hogy elrontotta az életét, pedig hatalmas karriere lehetne. A tehetsége valamilyen szinten adott.
2012. december 01. 21:03
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline |
Borzasztóan alakul az élete. Ő indította el a lavinát, de nem kéne magára hagyni. Az ivást nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni, több évig is eltarthat, amíg valaki tényleg le tud mondani az alkoholról. Elvonóra kéne járnia, és lehetne még belőle egész jó anya. És ha tényleg ennyit iszik, akkor a szervezete nem biztos, hogy sokáig meg tud ezzel birkózni. Én nagyon sajnálom, kicsiként nagyon szerettem, ügyesen színészkedett (pl. az egyik kedvencem az Apád, anyád idejöjjön!, de sok gyerekkori filmjét láttam már), de sajnos igenis tehet a dolgokról. Viszont a barátainak, ahelyett, hogy a médiának nyilatkoznak róla, pénzért, segítséget is szerezhetnének neki, mert MÉG nincs minden veszve...
2012. december 01. 21:46
Hát ez most már tényleg borzasztó. Ha már idáig jutott akkor komoly a baj, és tényleg segítségre szorulna.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.