A One Direction beszáll a parfümbizniszbe
2012. december 01. 20:50
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nem érdekel, hogy milyen jó illata lesz a parfümüknek, akkor se veszek
2012. december 01. 20:51
Idézet (papptamii @ 2012.12.01. 20:48)
Te aztán biztos tudod...
Teljesen biztosan. Te valószínűleg inkább Directionider lehetsz.
2012. december 01. 20:53
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (papptamii @ 2012.12.01. 20:48)
Te aztán biztos tudod...
Megesik néha, hogy egy normális ember többet tud X.Y-ról, mint az egyik nagy "rajongója".
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. december 01. 21:01
Cinti981230új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 161293 offline |
iiii kell nekeeeeem
2012. december 01. 21:02
Ez fájt. Én különösen utálom ha sztárokkal reklámoznak sz@rságokat, (pedig sok ilyen van) ugyanis Porcicca az a tökéletes igazság. Nem ők készítik, de a sajátjukként adják el, aminek segítségével csak a pénzt növelik. De ez a mai világ, minden a pénz körül forog. És én utálom ezt a világot, de a One Directiont igenis szeretem, mert elfeledtetik velem ezt a világot. Legalább is eddig... De legyen, ezzel én nem foglalkozom. Örülök a sikereiknek, boldog vagyok ha ők is azok, csak talán mégsem tudok ezen mosolyogni.
2012. december 01. 21:11
Mrs.Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 177836 offline |
Selena Gomez parfümjét sem árulják sehol magyarországon!! úgyhogy ezt se fogják, de megrendelem *-* ♥ D monjduk szánalom, hogy ebbe a fos, szánalmas, kula országba semmi jót nem hoznak be!!!!!!!!!!!!
2012. december 01. 21:13
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Mrs.Horan @ 2012.12.01. 21:11)
Selena Gomez parfümjét sem árulják sehol magyarországon!! úgyhogy ezt se fogják, de megrendelem *-* ♥ D monjduk szánalom, hogy ebbe a fos, szánalmas, kula országba semmi jót nem hoznak be!!
WOW de okos vagy. Ezért becsmérelni az országodat mert még nem biztos hogy kaphatsz itt One Direction-ös parfümöt... Helyetted szégyellem magam...
Im a SlaveForBritney
2012. december 01. 21:13
Idézet (Mrs.Horan @ 2012.12.01. 21:11)
Selena Gomez parfümjét sem árulják sehol magyarországon!! úgyhogy ezt se fogják, de megrendelem *-* ♥ D monjduk szánalom, hogy ebbe a fos, szánalmas, kula országba semmi jót nem hoznak be!!
E-Bayen fellelhető és megrendelhető Selena parfümje is, úgyhogy szerintem a fiúkét is meg tudod majd ott venni.
2012. december 01. 21:14
Igen ,mert tudják ,hogy szinte CSAK kislány/női rajongóik vannak.
2012. december 01. 21:16
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Biztos ez is olyan komolytalan és kislányos lesz, mint a Justin Bieberé. Ilyen rózsaszín üveg körül mégrózsaszínebb felhővel tudnám elképzelni. Az elvakított, agymosott rajongók meg élve-halva rohannak a boltba fölvásárolni az összeset. Tudom, hogy ez lesz. Mindenki tudja. És ezt ki is használják. Egyébként meg semmi köze nem lesz az egyik tagnak sem ehhez a parfümhöz. Valaki megkérdezi, hogy "Jó lesz?", az egydé meg rámondja, hogy "Jó hát!" Azt' annyi.
2012. december 01. 21:28
Női parfümöt?! HÁT ÉN TUTI NEM FOGOK BELŐLE VENNI...Mit fognak a reklámban csinálni? Egymásra fogják fújkálni és úgy fogják szagolgatni egymás?! Vagy mi? És ha sz*r lesz a parfüm akkor is megveszik mert ők a One Direction! Gratulálok a mai tini tucatsztármániásoknak...nem csak azért írtam hogy piszkálódjak és nem csak a One Direction-ra értem...érdekes amúgy hogy egyes felkapott világsztárok parfümjei jobban fogynak mint a lemezei...
U.i: a piszkálódásról meg csak annyit, hogy ha a directionerek beismernék hogy nem ez a világ legjobb bandája, mert nem ez az biztos meg ha nem sztárolnák állandóan túl akkor nem piszkálná őket senki...én se mondom azt az én kedvenc bandámról hogy a világ legjobb bandája, de őket szeretem a <_<legjobban a zene terén...és ez a másik...az énekeseket a hangjukért kell szeretni és nem isteníteni és rajongószektákat alkotni...tisztára kizárjátok a világot magatok körül és annyi sz*r nincs némelyikben hogy megnézzen valami mást is ne csak őket...
Családod egy van és az nem biztos hogy szeretik a One Direction-t
A harmadik meg az hogyha nemsértődnétek meg
U.i: a piszkálódásról meg csak annyit, hogy ha a directionerek beismernék hogy nem ez a világ legjobb bandája, mert nem ez az biztos meg ha nem sztárolnák állandóan túl akkor nem piszkálná őket senki...én se mondom azt az én kedvenc bandámról hogy a világ legjobb bandája, de őket szeretem a <_<legjobban a zene terén...és ez a másik...az énekeseket a hangjukért kell szeretni és nem isteníteni és rajongószektákat alkotni...tisztára kizárjátok a világot magatok körül és annyi sz*r nincs némelyikben hogy megnézzen valami mást is ne csak őket...
Családod egy van és az nem biztos hogy szeretik a One Direction-t
A harmadik meg az hogyha nemsértődnétek meg
_ToTo_
2012. december 01. 21:31
Idézet (MadHatter @ 2012.12.01. 21:16)
Biztos ez is olyan komolytalan és kislányos lesz, mint a Justin Bieberé. Ilyen rózsaszín üveg körül mégrózsaszínebb felhővel tudnám elképzelni. Az elvakított, agymosott rajongók meg élve-halva rohannak a boltba fölvásárolni az összeset. Tudom, hogy ez lesz. Mindenki tudja. És ezt ki is használják. Egyébként meg semmi köze nem lesz az egyik tagnak sem ehhez a parfümhöz. Valaki megkérdezi, hogy "Jó lesz?", az egydé meg rámondja, hogy "Jó hát!" Azt' annyi.
Én szeretném látni, hogy a fiúk -vagy bármely celeb, aki azt állítja, parfümöt tervezett- elvégezzék azokat a képzéseket, amik ahhoz kellenek, hogy illattervező legyen valaki. Egy diploma szerves kémiából, 2 év posztgraduális képzés az ISIPCA-nál és 6 hónap szakmai gyakorlat.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.