A One Direction beszáll a parfümbizniszbe
2012. december 02. 10:51
Vennék belőle, de gondolom nem lesz olcsó.. De azért kíváncsi vagyok.
2012. december 02. 11:08
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Kell!!! Jövőre úgyis kimegyek Londonba a mamámmal és megveszem!
2012. december 02. 11:12
Fruzsiiika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189863 offline |
dejóólesz remélem nem lesz drága :/
2012. december 02. 11:27
bettinakovacs56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 176534 offline |
KELL !!! Muszáj lesz beszereznem egy ilyen parfümöt!
Akik meg itt csesztetik a 1D-t hogy ilyen szar meg olyan szar annak azt ajánlom, hogy foglalkozzon a saját maga dolgával! Most nemazért de nektek nem tök mindegy, hogy mit csinál a 1D? Ha nem tetszik akkor ne foglalkozzatok velük!
Akik meg itt csesztetik a 1D-t hogy ilyen szar meg olyan szar annak azt ajánlom, hogy foglalkozzon a saját maga dolgával! Most nemazért de nektek nem tök mindegy, hogy mit csinál a 1D? Ha nem tetszik akkor ne foglalkozzatok velük!
2012. december 02. 12:07
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Ami annyit tesz hogy legközelebb hozzánk csak Németországban kapható majd... remek! nagyon szeretem őket de nagyon nem tartom fairnek hogy ennyi várakozás után a magyar Directioenrek akik talán nem is támadnák meg őket még mindig várnak rájuk és olyanok akik egy másik kontinensen vannak azok már több alkalommal is találkozhattak velük!
2012. december 02. 12:18
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Ez már nekem kicsit sok O.o
2012. december 02. 12:21
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
ez az Cher Lloyd parfümét is meg fogom venni meg ezt is
2012. december 02. 12:24
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Én nem örülök neki. Annyira nem szól ez másról, mint a pénzről. Már azt is utáltam, hogy a babákat elkészítették a fiúkról, meg bemész egy boltba találsz három tucat 1D-s szuvenírt az iskolatáskától a karkötőig. Egy vacak gumikarkötő, ami még 100 Ft-ért is piszok sok lenne, de csak azért el kérni érte 800-at, mert egy kép van rajta a fiúkról??? Nem normális dolog. Úgy utálom, hogy nincs annyi bennük, hogy nemet mondanak a menedzsernek erre, hogy kösz nem, én énekes vagyok nem cirkuszi majom. Ha csak a zenéjüket meg a megjelenésüket nézem, imádom őket, de aztán ott van a másik oldal is. Amikor a menedzsment minden követ megmozgatva próbál minél több pénzt lehúzni a rajongókról. Biztos vagyok benne, hogyha ezt nem engednék, és tényleg csak azt csinálnák, amit ők akarnak, sokkal több mindenkinek lennének szimpatikusak, de legalábbis nem utálnák őket ennyien. De hihetetlenül fiatalok voltak, amikor ebbe a pénzcsináló szerkezetbe bekerültek, talán túl fiatalok is, és azt mondták nekik, hogy ezt így kell csinálni, és így tudsz népszerű lenni, és nem csak a zenéddel kell nyomulni. Pedig talán ha azt csinálnák sokkal tovább fenn maradhatnának a zeneiparban, még ha nem is lenne ekkora hiszti körülöttük.
Nem hiszem, hogy ez az ő hibájuk, hiszen ők csak a helyes kis bábok, akiket a háttérből mozgatnak, de ha kicsit önállósodnának az nem ártana nekik.
Egy szó mint száz, szerintem marhaság lenne parfümöt csinálniuk, én remélem, hogy nem jön össze, vagy csak kacsa a hír.
Nem hiszem, hogy ez az ő hibájuk, hiszen ők csak a helyes kis bábok, akiket a háttérből mozgatnak, de ha kicsit önállósodnának az nem ártana nekik.
Egy szó mint száz, szerintem marhaság lenne parfümöt csinálniuk, én remélem, hogy nem jön össze, vagy csak kacsa a hír.
2012. december 02. 12:32
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ez szép és jó, de nekem sose lenne ilyesmikre pénzem. Még a legolcsóbbat se bírom megvenni, nem hogy ezt. De a gazdag szülők úgy is megveszik a kis Directionereknek.
2012. december 02. 12:53
Minden 2. sztár már parfümöt csinál Csak a pénz már megint.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.