Starity

Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat

19 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 03. 19:14 #201
- törölt felhasználó -    
Az a nő tönkre fogja tenni..Egy cikk is készült arról hogy hetente váltogatja a fiúit Taylor -.- Ez a kapcsolat el van átkozva,nemsokára leváltja Taylor szegény Harry-t
2012. december 03. 19:16 #202
- törölt felhasználó -    
UI:Taylor maga nagyobb mint Harry biggrin.gif xD -.-
2012. december 03. 19:17 #203
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Most olvasom itt a hozzászólásokat, és nagyon szép szavakat használnak egyesek... :/
Fogjátok már vissza magatokat, nem hiszem hogy akár Harry vagy Taylor pont a ti véleményetekre lenne kíváncsi, majd pont tőletek fognak engedélyt kérni hogy járhassanak... gondolkozzatok már -.-
1 felhasználónak tetszik: Beckie
2012. december 03. 19:19 #204
Melissza7
Melissza7
visszatérő vendég

Státusz:)
Hozzászólás: 490
Csatolások: 4
Azonosító: 151770
sztm. csak barátok smileeee.gif
2012. december 03. 19:25 #205
E12szti17
E12szti17

StátuszFogad el a hibáimat és ne akarj megváltoztatni!!!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 802
Csatolások: 87
Azonosító: 135828
ha tényleg annyira szeretitek Harryt akkor örültök annak hogy boldog
2012. december 03. 19:26 #206
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Bírom, hogy még azok is ennyire rápörögnek a témára, akik egyikőjüket sem szeretik rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. december 03. 19:27 #207
timike94
timike94
új tag

StátuszCloser to me means closer to you.
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 175404
Szerintem ez tök jó! Ha igaz sok boldogságot nekik. smileeee.gif
2012. december 03. 19:32 #208
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Miért nem tudják egyesek kultúráltan kifejezni a véleményüket? Attól mert sértegetik Taylort, attól még nem változtatnak semmin.Igazán visszafoghatnátok magatokat! Szerintem Taylor és Harry igenis összeillenek, bár nem igazán hiszem, hogy bármi is lenne köztük, pusztán barátság. Egy lány és egy fiú nyugodtan barátkozhat,elvégre szabad országban élünk, a törvény nem tiltja! Majd ha egyikőjük megerősíti akkor elhiszem. Amúgy nem tőlünk fog függni a kapcsolatuk, sőt. A féltékeny fanatikusok, csak tönkreteszik az életüket! Én Directioner vagyok, és képzeljétek Harry a faborit, de mérhetetlenül örülnék ha együtt lennének! Összeillenek! smileeee.gif
2012. december 03. 19:32 #209
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
Hát nekem mindegy hogy kivel járnak, de végülis cukik együtt! biggrin.gif
2012. december 03. 19:33 #210
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
Sok boldogságot és pont! wink.gif
2012. december 03. 19:33 #211
RICSYE
RICSYE
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Azonosító: 145590
Rem sokáig 1ütt lesznek. De egyes emberekenek miköze van hozzá h járnak? Jól teszik! Akinek nemtetszik így járt!!!
2012. december 03. 19:34 #212
dorcika2006
dorcika2006
új tag

StátuszUnatkozooookk nagyon :DDD főleg h töri, matek és föci házit kell csinálni :(((
Hozzászólás: 11
Azonosító: 190069
Hát remélem nem igaz
2012. december 03. 19:39 #213
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (SsciorLuv @ 2012.12.03. 18:27)
!Beyla:Valjuk be,az írásodból úgy látom nem álsz egyik félen sem,csak hajlassz az egyik felé,ezért ne sértődj meg mert én elfogultabb vagyok.Tehát szögezzük le,azért nem szavaz sok Taylor rajongó bizalmat Harrynek,mert valjuk be,Harry sem arról híres,hogy hirtelen belezúg egy lányba és nagyon komoly kapcsolatot szeretne.Taylor ócsárolását pedig kikérem magamnak,ugyanis nem hiszem(sajnos van aki igen),hogy Taylor rajongói ne tudták volna kultúrált formában kifejezni nemtetszésüket!Másrészről Taylornak semmi szüksége arra,hogy a sajtó róla beszéljen és hogy érdekből járjon Harryvel,hiszen itt az oldalon lévő 4526 rajongójával szemben Harry 3958 rajongójával nem sokat zavar!És ezután mondja azt valaki,hogy az a 4526 rajongó nem atehetségért szereti Taylort!A Grammy díjas feltételezésre meg először nem válaszoltam volna,de ide figyelj gondolod,hogy azt a 4 Grammy díjat ok nélkül kapta?Akinek van egy kis hallása is,az a Grammyn is bizalamat szavaz,hiszen gonolj bele,egy-egy kedvenced neked is köszönhet egy szavazatot egy ilyen eseményen?És ha igen,miért szavaztál rá? wink.gif
A szerelem részre meg annyit mondanék,hogy tényleg sok pasija volt,de mindegyiktől tanult valamit és kitudja talán Harryvel is szakítanak vagy együtt maradnak!

Nem fogok most csatát vívni, mert köbö annak annyi értelme lenne, mint amikor Don Quijote harcolt a szélmalommal. blink.gif Én csak egy véleményt írtam le, és, ha nem tetszik, az egyéni szociális probléma, mert abszolúte hidegen hagy. Konkrétan agyérgörcsöt kapok a mostani tinisztárocskáktól, és ebbe beletartozik a mi kis szent téjlorunk meg a vándí is. Az pedig az igazság, hogy téjlorka nem a tehetségéért kapta meg a Grammyt. Most komolyan, honnan tudod hány embernek csinált olyan dolgokat? Ki előtt térdelt vagy kinek tette szét a lábát? Így megy ez a celebvilágban is. Aki képes bárkit "lehümmözni", annak nyert ügye van. Megkapja a szerepet vagy a lemezszerződést. Óóó, ne legyünk ennyire naivak, kérlek! rolleyes.gif Téjlor egy gagyi tucatsztárocska, aki valamiért sztárolva van, pedig az ég világon semmivel sem tud többet, mint azok az énekesnők, akiknek nincsen díja, sőt azok még talán többet is tudnak, mint ő. Meghallgattam a csaj dalait, élőben... azt inkább hagyjuk, mert gondolom megsértődnél, ha azt mondanám, hogy menjen inkább képeztetni a hangját, mert ilyen szinten én is, de szerintem te is tudsz énekelni. unsure.gif Egyébként a Starity ranglistája nem tükrözi a valóságot. Egy szelena gomez, májli szájrusz vagy a te esetedben téjlor szivft semmiképpen sem nagyobb sztár, mint Michael Jackson vagy Freddie Mercury. Azért vannak ezek a divatsztárocskák első helyen, mert ez a fórum egy virtuális óvoda, semmi másért. blink.gif Számomra téjlorka és herike is ugyanazt a szintet súrolják. Egyik sem való a sztárok közé, mindkettő igénytelen sz*r zenét játszik, amit előszerettel hájpolnak is egyébként.

Az pedig fix tény, hogy ez a csaj mindig benne van a médiában, mert ezzel d*g, azzal d*g, de soha sem a munkássága miatt. Irritatív, álszent és tehetségtelen. Meg is kövezhetsz felőlem, de ez az igazság. A zene nem ezeknél a képződményeknél kezdődik, hanem Whitney Houstonnál, a Queennél, Tina Turnernél és azoknál az őskori énekeseknél, akik zenét játszottak, ráadásul nem kis tehetséggel megáldva. Ennek a csajnak feltűnési viszketettsége van, és a Grammy pedig rég nem a tehetségről szól. Elég megnézni, hogy kiket díjaznak az utóbbi 5-8 évben. Hidd el nekem, téjlor nem a kis tehetségéért van ilyen szinten lenyomva az emberek torkán. Két oktávot nem tud kiénekelni... b*tch please!
2012. december 03. 19:39 #214
Zayn Malik.. Love..
Zayn Malik.. Love..
új tag

StátuszMi újság nálad?
Hozzászólás: 47
Azonosító: 186057
Én örülok h Harry és Taylor járnak.. smileeee.gif Remélem sokáig.. De egy kicsit féltékeny vagyok.. smileeee.gif de ki nem?! biggrin.gif XD
2012. december 03. 19:40 #215
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Hogy lehetnek ilyen hülyék a rajongók?Én örülök annak hogy össze jöttek.
2012. december 03. 19:48 #216
PinkLadyTimi1999
PinkLadyTimi1999
visszatérő vendég

Státusz~Élj a pillanatnak mert minden más bizonytalan ~ L o u is T o m l i n s o n
Hozzászólás: 199
Azonosító: 172980
neeeeeeeeeeeee utálom ezt a csajt!!!!!!!! Szerintem nem Harry--hez való!!!!!
2012. december 03. 19:49 #217
- törölt felhasználó -    
Együtt sétáltak a parkban...úristen 100000000000000000% hogy járnak...!
sleep.gif"
2012. december 03. 19:52 #218
DoDo97
DoDo97

StátuszWelcome to the new age!
Hozzászólás: 607
Csatolások: 35
Azonosító: 171992
Jaj, úgy utálom az ilyen rajongókat! Nem is igazi rajongó az, aki nem örül annak, ha kedvence szerelmes lesz! És nagyon szeretem Taylort, ő igazán olyan ember, aki megérdemli a szerelmet, bár szerintem kicsit furcsa páros, de tényleg örülnék neki, ha most mind a ketten megtalálnák a másikban az igazit! Nekem igazán tetszik a róluk készült kép, nagyon helyes párt alkotnak smileeee.gif A 1D-t is szeretem, de remélem nem fognak haragudni Taylorra... remélem hamar megtudunk többet smileeee.gif Szegényeknek nehéz kapcsolatuk lesz...
2012. december 03. 19:53 #219
Aida_Dikus
Aida_Dikus
új tag

StátuszApa ég !! :D egyszerűen király !!! :D
Hozzászólás: 13
Azonosító: 159389
Hehe:D És akkor mi van ??? ;D Rajongóknak viszont rossz hírem van, Harry Styles soha de soha nem fog járni rajongóval.biggrin.gif Szóval szerintem annyira nyolc , hogy miket írtok ide!!! biggrin.gif
2012. december 03. 19:54 #220
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2012.12.03. 18:02)
Hogy őszinte legyek, sosem volt a szívem csücske ez a csaj, sőt a legtöbbször általában ellenszenvet váltott ki belőlem. A zenéje sem ér egy fabatkát sem, és ahogyan a Valentin napban alakított... Komolyan, még májli szájrusztól sem kapok olyan szinten ideggörcsöt, mint téjlor szvifttől. A hangja átlagos, a zenéje gagyi, nem is értem, hogy mi a jó Isten zabálnak rajta. blink.gif De hát a válasz itt van az orrunk előtt: ez csaj kinek nem rakja szét a lábát, hogy a sajtó róla beszéljen? Az nekem is erőteljesen befigyelt, hogy adja a kis szüzike angyalkát, de egyébként fűvel-fával összeszűri a levet. Mert ne haragudjatok, de ő sem a tehetségéért kapta azt a rengeteg Grammyt. unsure.gif 
Egyébként nekem meg ne magyarázza be senki, hogy egy felnőtt nőnek egy 16-17 éves gyerekre van szüksége. Most jöhettek azzal, hogy a szerelemben nincs korhatár, de mi nők, valljuk be sokkal jobban szeretjük, ha a párunk velünk egy idős, vagy idősebb tőlünk. Én speciel egy 16 évessel elképzelni sem tudnám magamat. Miért? Mert nekem komoly kapcsolatra van szükségem, lelkitámaszra és szerelemre. Herike meg - a videókból kifolyólag - , nem éppen úgy néz ki, mint aki legalább a harmincas pasas agyiszintjén lenne, sőt sokkal inkább megkérdőjelezhető, hogy szegény gyerek az idő során nem kezdett véletlenül visszafelé fejlődni. blink.gif Téjlor meg szánalmas, ennyi. Megvan, hogy miért nem szeretem és nem is valószínű, hogy a közel jövőben tartani is fogom valamire. Tipikus tinisztárocska, akinek semmi keresnivalója a Grammy-díjasok között.

Nem hittem volna hogy valaha ilyet fogok írni, de a Tayloros részeddel teljes mértékben egyetértek. És mielőtt valaki azzal jönne hogy biztos féltékeny vagyok rá Harry miatt, ki kell hogy ábrándítsam, de nem. biggrin.gif Már a karrierje kezdete óta rühellem a csajt. Túl van sztárolva, de nem értem hogy mire.
19 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok