Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat
2012. december 03. 20:01
MizuLizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 140282 offline |
Persze, h Harry kell neki.... Rosszabb mint Selly neki legalább elviselhető a zenéje. De Taylor csak egy gitározó KÁNTRI énekes semennyi tehetséggel, unalmas zenével, ami olyan snassz, h már szinte fáj. Eddig is utáltam Taylort de most már duplán. Ha már szar a zenéje akk legyen jófej. Hát, kiderült, ő is a hirességekre mászik. Totál szánalom a csaj.
2012. december 03. 20:05
én nem igazán örülök ennek:| nagyon szeretem Taylort de Hazzát imádom:$ de ha Harry boldog énis:)
2012. december 03. 20:18
én soha nem szerettem Taylort sőt...:| helyébe az állatkertbe hagytam volna;) :@@
2012. december 03. 20:20
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
hát járjanak... ők tudják. Taylorral is az lesz ami Perrie Edwardssal. szét fogják szedni. de én szurkolok nekik, holott egyikük sem a szívem csücske, semlegesek.
2012. december 03. 20:41
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline |
aranyosak de nem értem ezeket a rajongókat én is szeretem harry és a másik 4 fiút is de akkor is .. ez már egy kicsit durva meg erre nem tok mit mondani hüylék és kész ...://///
2012. december 03. 20:43
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline |
Én nem akarok gyűlölködő lenni, de marhára nem illenek össze, és ezt nem csak azért mondom, mert Harryt imádom. Taylor nem hozzá való, viszont abban biztos lehet, hogy sok Directioner megutálja őt. (én amúgy sem szerettem)
2012. december 03. 20:48
Kikicica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 188676 offline |
Én nem szeretem taylort...soha nem voltam érte oda egyáltalán!szerintem nem is illik Harryhez,de ha ő boldog..Nem szép,nem szimpi,és őt ismerve nem jó,a srácnak akivel van!Nem akarok gyűlölködni,de nagyon nem bírom a szöszit!
2012. december 03. 20:56
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Ez a csaj gyakrabban váltogatja a pasikat, mint más a fehérneműjét...
2012. december 03. 20:57
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Taylorra sok mindent lehet mondani,de hogy nem tud énekelni pont nem! A "szent szűz kislány" szövegről meg: most jobb lenne,ha a "nemtörődöm r*banc vagyok" szálat tolná? Akkor meg fogadok az lenne a baj. Én mint rajongó természetesen tisztába vagyok vele,hogy nem neki van a világon a legerősebb hangja,de a legtöbben nem is ezért szeretik. Nagyon tehetséges dalszerző. Ért hozzá,ő maga alkotja a nótáit és ez igenis becsülendő - kellőképen meg eltudja énekelni őket élőben is. Az meghogy mikor, kivel kavar most kit érdekel? Nem fura,hogy ő maga sose nyilatkozik a magánéletéről? Paparazzi képek minden sztárról készülnek azokról meg bármit ki lehet találni. Különben meg ki mondta,hogy járnak? Mert ők biztos nem. Lehet csak random összefutottak a parkba majd átmentek azn állatkertbe. Mivel többen is voltak velük nem hiszem,hogy randiztak vagy ha igen mit nem mondjak jó kis csoportos date lehetett.
u.i: visszatérve erre a "csak játsza,hogy ilyen ártatlan szűz" én azt mondom inkább ezt játsza minthogy valaki milyen belevaló jó k*rva tud lenni és ez milyen cool. Szánalom. Aki már nem csap mindennap botrányt maga körül az csak megjátsza, aki meg igen az egy rossz r*banc. Állatkertbe menni valakivel tényleg jó nagy prostiság Taylor részéről,nem is értem hogy gondolja...
u.i: visszatérve erre a "csak játsza,hogy ilyen ártatlan szűz" én azt mondom inkább ezt játsza minthogy valaki milyen belevaló jó k*rva tud lenni és ez milyen cool. Szánalom. Aki már nem csap mindennap botrányt maga körül az csak megjátsza, aki meg igen az egy rossz r*banc. Állatkertbe menni valakivel tényleg jó nagy prostiság Taylor részéről,nem is értem hogy gondolja...
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Lady Suzy
2012. december 03. 21:00
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Én jobban utálom a directionerek részét,mint magukat a srácokat,komolyan mondom,kész röhej,amit leműveltek Taylort szeretem,de tényleg elég gyakran váltogatja a palijait És nekem nincs komolyabb bajom ezzel a Harryvel,de nem hiszem,hogy ez hosszabb távú kapcsolat lenne És komentelő elvakult directionerekhez: Biztos ti is örülnétek,ha így piszkálnának és utálnának téged,csak mert valaki olyannal jársz,akit mások baromira imádnak
2012. december 03. 21:17
viv12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.26. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 190492 offline |
Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Egy biztos, az eddig megjelent képekből nem lehet semmi pontosra sem következtetni, szóval kár a gőzért. Ha összejönnek, egészségükre. Én személy szerint nem rajongok Taylorért (és ennek köze sincs ahhoz, hogy szeretem a 1D-t, és Harry a kedvencem). Rajongóként/semleges személyként kifejezhetjük a véleményünket, de az biztos nem fogja részükről a mérleget egyik oldalra sem billenteni. Ha össze akarnak jönni, megteszik (és bármennyire is szeretik a rajongóikat - elmondásuk szerint) nem fognak tőlünk engedélyt kérni. Az őrült directionereknek meg ahogy elnézem majdnem mindegy lenne, hogy kivel jön össze Harry, vagy a bandából bárki, valami negatív megjegyzésük úgyis lenne..és tényleg az őrültebbik fajtáról beszélek. Persze az is lehet, hogy rosszak a meglátásaim erről.
2012. december 03. 21:19
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline |
Hát kettőjüket ismerve nem huzzák kb két hétig sem.Harry nem szereti a fiatal csajokat x'DDD neki:))Én nem rajongok nagyon Taylor-ért sem...De ha Harry boldog akkor nekem mid2 )
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.