Igazak a hírek: együtt van Taylor Swift és Harry Styles
2012. december 05. 16:48
PinkPoison eggyet ertek veled én is hallottam utallom Swift-et
2012. december 05. 16:55
Hát nem tom... nem illenek össze. Szerintem tényleg csak photosoph ! Taylor nem illik Harryhez !!!
2012. december 05. 16:55
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline |
nem bírom az ilyeneket...
miért baj, hogy együtt vannak?
szerintem ha valaki igazi Directioner akkor örül annak, hogy Harry boldog nem pedig elhordja mindennek Taylor-t -.-"
amúgy én nem bírom egyiket sem...
miért baj, hogy együtt vannak?
szerintem ha valaki igazi Directioner akkor örül annak, hogy Harry boldog nem pedig elhordja mindennek Taylor-t -.-"
amúgy én nem bírom egyiket sem...
2012. december 05. 16:56
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
ha a képek valódiak,akkor szerintem Taylor nem örül annak,hogy együtt mutatkoznak,a sok gyűlölködő miatt..a 2. képen már majdnem sírva fakadt .. szegény :/
Harry meg megpusztultatna már vége
Harry meg megpusztultatna már vége
2012. december 05. 16:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Most hónapokig ez a hülye liba és ez a kölyök lesz a sláger?
Micsoda hír, komolyan! Holnaptól nem lesz gazdasági válság és a benzin árak is alacsonyabbak lesznek! Esküszöm, kezdem visszasírni szelínát és bíbőrt, mert elmondani sem tudom, hogy ezek ketten mennyire tudják irritálni az embert.
Micsoda hír, komolyan! Holnaptól nem lesz gazdasági válság és a benzin árak is alacsonyabbak lesznek! Esküszöm, kezdem visszasírni szelínát és bíbőrt, mert elmondani sem tudom, hogy ezek ketten mennyire tudják irritálni az embert.
2012. december 05. 16:59
Boo1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 190950 offline |
Én is Directioner vagyok, és marhára nem örülnék neki, hogyha összejönnének, mert Taylor nem szimpatikus. Viszont elfogadnám, mert úgysem lehet meggátolni valakit abban, hogy szeressen egy személyt. Ez van. El kell fogadni. A képekkel kapcsolatban pedig annyit, hogy én is azt hallottam, hogy csak photoshop.
2012. december 05. 17:03
Taylor drága állandóan azon sipákol, hogy egyik kapcsolata sem túl hosszú életű. Egy hosszú életű kapcsolatot nem úgy kéne kezdeni, hogy épp tegnap szakítottam valakivel, de te híresebb vagy. Mert ez arra megy ki. Taylor minden albumán nyolcezer szakítós szám van, persze, azért a Grammy-ket kapja, pedig közel sem olyan nagy durranás, mint amilyennek beállítják. Lehet, hogy játssza a szende szüzet, de fűvel-fával összefekszik csak a hírnévért. Volt Taylor Lautner, Lucas Till, nemrég Conor Kennedy.. fel sem sorolom, mennyi pasinak tette már szét a lábát. És azért az ép eszű ember rájön, mindig az éppen felkapott és nyomatott egyedekkel van együtt, korántsem egy egyszerű, szürke kisegér sráccal. Taylor egy hírnévhajhász nyikhaj – már elnézést. Képzelem, mi lesz az újabb top, Harryvel való szakításáról szóló dalának címe: I Went In The Wrong Direction?!
Egyébként a képek Photoshoppal lettek csinálva, rájuk kell nézni, lesüt róluk. Taylor meg menjen a sunyiba, eddig is utáltam, most is fogom.
Egyébként a képek Photoshoppal lettek csinálva, rájuk kell nézni, lesüt róluk. Taylor meg menjen a sunyiba, eddig is utáltam, most is fogom.
2012. december 05. 17:08
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Kiráz a hideg attól a csajtól. Harry nem illik hozzá. Ráadásul Taylor bűn ronda. De hát nem sokára úgy is szakítanak aztán ennyi. Taylor nagyon hülye. A pasijait többször válogatja,mint a zokniját.De ez nem neki fog fájni hanem Harrynek.
2012. december 05. 17:11
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát, nem is tudom.Végül is aranyosak együtt, de nem hiszem,hogy ez egy ,olyan hosszú kapcsolat lesz,ahogy Taylort ismerve.
2012. december 05. 17:12
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Szegény Harry. Többet érdemel egy futókalandnál. És Taylor csak egy szőke ...
2012. december 05. 17:20
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Na tessék.....Őszintén szólva,most csalódtam Taylorban.Minden elismerésem ahhoz,h átvette Selena szokását,és az aktuálisan népszerű hírességgel kavar.Gratulálok,tényleg...
Nem tudom,h mi ennyire jó abban,ha mindenki rólad beszél,de közben szánalmasnak tartják a viselkedésedet.Mindegy,lehet csak nekem nehéz a felfogásom...
Nem tudom,h mi ennyire jó abban,ha mindenki rólad beszél,de közben szánalmasnak tartják a viselkedésedet.Mindegy,lehet csak nekem nehéz a felfogásom...
2012. december 05. 17:29
ó de jó!nagyon édesek együtt! csak azt nem értem hogy az iD rajongók miért írnak lázadó tweeteket meg ilyesmiket Swiftnek,és miért akarnak belekotyogni más kapcsolatába,ügyébe..szerintem a lázadók jobban tennék,hogy ellhalgatnak és elfogadják ezt az egészet!nem írhatnak folyton ilyen leveleket nekik,főbbként Taylornak.mondjuk én sem bízok annyira benne,hogy sokáig együttlesznek de szurkolok! és nem azokra gondolok akik itt nem értenek egyet,hanem mint a multkori cikkben:"nem bírtam ki hogy ne dobáljam meg Taylort szeméttel."ez azért..
2012. december 05. 17:35
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Amikor Taylor szakított a barátjával már akkor tudtam hogy ezután megint lohol Harry után...Harryben óriásit csalódtam... :/ De nem utálom semelyikőjüket!♥
2012. december 05. 17:43
Ezek photoshopolt képek !! zanessa-nak van igaza hiányhizk harry-ről az összes tatto és a kezek is photoshopolva lettek.
2012. december 05. 17:46
liliwaldorfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 190801 offline |
mit szidjatok az 1D fanokat?gondoljatok mar bele :amikor az alkonyat 2.resze megjelent és Jacob volt mindenki álma érdekes módon akkor Taylor vele járt,amikor JonasBrothers láz volt és megjelent a camp rock 1-2 Taylor joe jonassal járt ,most h mindenki a one direction-ról álmodik épp Harry vel kavar..és akik szeretik Harryt ne féljenek h mi lesz ? És nektek(tisztelet a kivételnek ) jár a szatok h "pofán b*****tok" a directionerek..szégyen!es ezek után meg Taylor a szent közbe 23 évesen több pasija volt mint némely 40 éves nőnek .
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.