kető dolog : 1. akkor jolvan egészségükre
2. miért ilyen idióta a 1D rajongótábora (bocs a kivételeknek)
nem hogy örülnének hogy boldog a kis kedvencük... -,-""""
Igazak a hírek: együtt van Taylor Swift és Harry Styles
2012. december 05. 17:50
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.12.05. 16:59)
Most hónapokig ez a hülye liba és ez a kölyök lesz a sláger?
Micsoda hír, komolyan! Holnaptól nem lesz gazdasági válság és a benzin árak is alacsonyabbak lesznek! Esküszöm, kezdem visszasírni szelínát és bíbőrt, mert elmondani sem tudom, hogy ezek ketten mennyire tudják irritálni az embert.
Micsoda hír, komolyan! Holnaptól nem lesz gazdasági válság és a benzin árak is alacsonyabbak lesznek! Esküszöm, kezdem visszasírni szelínát és bíbőrt, mert elmondani sem tudom, hogy ezek ketten mennyire tudják irritálni az embert.
Én bíbör visszasírásánál azért még nem tartok, de a falat már addig kaparnám ezektől a "hírektől", míg véres nem lesz a kezem...
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Black Hearth2
2012. december 05. 18:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (itsmedemz @ 2012.12.05. 17:03)
Taylor drága állandóan azon sipákol, hogy egyik kapcsolata sem túl hosszú életű. Egy hosszú életű kapcsolatot nem úgy kéne kezdeni, hogy épp tegnap szakítottam valakivel, de te híresebb vagy. Mert ez arra megy ki. Taylor minden albumán nyolcezer szakítós szám van, persze, azért a Grammy-ket kapja, pedig közel sem olyan nagy durranás, mint amilyennek beállítják. Lehet, hogy játssza a szende szüzet, de fűvel-fával összefekszik csak a hírnévért. Volt Taylor Lautner, Lucas Till, nemrég Conor Kennedy.. fel sem sorolom, mennyi pasinak tette már szét a lábát. És azért az ép eszű ember rájön, mindig az éppen felkapott és nyomatott egyedekkel van együtt, korántsem egy egyszerű, szürke kisegér sráccal. Taylor egy hírnévhajhász nyikhaj – már elnézést. Képzelem, mi lesz az újabb top, Harryvel való szakításáról szóló dalának címe: I Went In The Wrong Direction?!
Egyébként a képek Photoshoppal lettek csinálva, rájuk kell nézni, lesüt róluk. Taylor meg menjen a sunyiba, eddig is utáltam, most is fogom.
Egyébként a képek Photoshoppal lettek csinálva, rájuk kell nézni, lesüt róluk. Taylor meg menjen a sunyiba, eddig is utáltam, most is fogom.
Nekem anno az b*szta fel az agyamat, hogy valahogy Jake Gyllenhaal is behálózta. Az úr nagy favorit nagyon régóta és elképzelni nem tudtam, hogy mit akarhat ettől az éretlen csitritől, miközben egy komoly férfit ismerhettünk meg benne. Számomra akkor bizonyosodott be, hogy téjlor egy hülye r*banc, aki előszeretettel játssza meg magát szinte minden szituációkor. Az meg pláne volt, hogy utána Jaket hibáztatta.
Annyira rühellem, mikor valaki vernyákol és sajnáltatja magát, holott ő maga csinálja magának "az adott kellemetlen szituációt". A kiscsaj a hírnévre hajt és ennél gusztustalanabb nem is lehetne. Érzelmekkel játszik, összetör másokat, de persze neki jó, hisz a p*csusz feje mindenhol ott virít és többen használták már őt, mint a guglit. Remek.
2012. december 05. 18:13
Taylort nem szeretem, de ha Harry boldog, ám legyen.
2012. december 05. 18:14
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
egyikért sem vagyok oda, de el kell ismerni, jól mutatnak együtt..
2012. december 05. 18:29
Hát áldásom rájuk, egész szép párt alkotnak. de nem hiszem hogy sokáig fog tartani...:|
2012. december 05. 18:36
Fruuzsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 184001 offline |
emberek. Harryn nincs tetkó a képeken, szóval jó rég óta együtt lehetnek:D és ez "tegnapelőtti" kép állítólag. vagy inkább PS!
2012. december 05. 18:36
Nos, ennek a csajszinak egyre gusztustalanabb a viselkedése, és igen, ezt most teljesen komolyan mondom. Eljátssza az ártatlant, a szürke kisegeret, miközben egy rib*nc. Oké, talán ha lenne valami tehetsége, akkor talán el is tekintenék ettől az aprócska tényről, na de emberek! Különleges hang? Neki?! Ugyan.. Utálom az olyan embereket, akik csak sajnáltatni tudják magukat, közben pedig ő tehet mindenről. Téjlor Szvift maga a szánalom. Ennyi.
Egyébként; egészségükre!
Egyébként; egészségükre!
2012. december 05. 18:40
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Hát ez hihetetlen, de haők boldogok akkor a Directionerek is legyenek azok!!
2012. december 05. 18:43
én örülök ha boldog de közben meg nem mert én valamiért nem kedvelem Taylort persze nem ismerem de nekem akkor sem szimpi :/
2012. december 05. 18:59
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Nekem ehhez nincs különösebb hozzá fűzni valóm, mivel ez a "hír" nem igaz, több okból is. Harrynek nincsenek meg a tetkói, pedig aztán a jobb karján van egy pár! Másik ok, ami azt mutatja hogy nem igaz, az az "össze kulcsolt" kezük. Igazi PS mester, mondhatom De mindegy én ezzel nem igen foglalkozom, meg amíg Ők be nem jelentik nem kell hinni a pletyka lapoknak! Legalábbis én nem hiszem el, addig míg nem jelentik be HA viszont tényleg igaz, és "szeretik" egymást akkor legyenek boldogok - bár nem hiszem hogy Taylor az lenne, a sok elvetemült rajongó mellett, tisztelet a kivételnek -, bár én úgy vélem ez a "kapcsolat" sem lenne hosszú távú. Köszöntem
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.