Labancz Lilla amerikai filmje jövőre debütál
2012. december 05. 17:22
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nem tudom milyen rendező lehet az aki tehetséget lát ebben a nőben. -.-
2012. december 05. 17:40
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Annyira nem tűnik érdekesnek ez a film,de legalább kapott egy szerepet benne.
2012. december 05. 17:49
Na peeersze, itt döngölitek földbe szegény Labancz művésznőt, miközben meg nyüszítve szeditek fel a küszöbvasat kínotokban, annyira várjátok a filmet, ne tagadjátok Ellentétben veletek nekem nincs bajom Lilla drágával, csak azt bánom, hogy szegény Kovi lecsúszott róla, pedig élete fogása lehetett volna
Ui: amikor megláttam Danny Trejo nevét, gyorsan megnéztem, nem-e Robert Rodriguez áll a háttérben, mert azér’ egy jó kis trashfilm mindig jól jön Bár szerintem ez is trash lesz a maga módján
Ui: amikor megláttam Danny Trejo nevét, gyorsan megnéztem, nem-e Robert Rodriguez áll a háttérben, mert azér’ egy jó kis trashfilm mindig jól jön Bár szerintem ez is trash lesz a maga módján
2012. december 05. 17:58
Idézet (janet7 @ 2012.12.05. 17:16)
Na de Siistra, ne légy ilyen borúlátó, Lilla biztosan csak azért nem volt benne az előzetesben, mert a fő attrakciót nem akarják leleplezni már most. Igazából ez az egyetlen lehetőség, amit el tudok képzelni. Nem értem, hogy itt miért nem értékeli senki ezt a lappangó őstehetséget, ami benne lakozik és épp készül felszínre törni egy ilyen rendkívül ígéretes, minőségi darabban, amiben Lilla végre Hollywood nagyjaival játszhat, közvetlen még mielőtt közéjük emelkedne. Mindig csak a rosszindulat...
Én már alig várom
Én már alig várom
Titkon reménykedtem, hogy ebben a filmben fogják felfedezni, és csalódott vagyok, hogy csak DVD-n lesz elérhető ez a csoda. Hogy fogják így jövőre Oscarra jelölni?
2012. december 05. 18:32
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Siistra @ 2012.12.05. 17:58)
Titkon reménykedtem, hogy ebben a filmben fogják felfedezni, és csalódott vagyok, hogy csak DVD-n lesz elérhető ez a csoda. Hogy fogják így jövőre Oscarra jelölni?
Ne aggódj, az igazi tehetség legyőzi az ilyen jelentéktelen korlátokat. És ha valaki igazi tehetség, akkor barátom az Lilla.
2012. december 05. 18:50
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
A film sem ígérkezik valami magasröptű dolognak, pláne nem az a statiszta szerep (gondolom) amit a csajnak adtak
2 felhasználónak tetszik:
justthetruth,
Pöttömke
2012. december 05. 19:24
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
"Több, mint valószínű, hogy nem ez a film teszi majd világsztárrá az Álom.net főhősnőjét"
Nem nagy valószínűséggel fog bárki is a magyar palettáról bekerülni a világsztárok közé, hiába vannak tényleg tehetséges színészek: pl Csányi Sándor, Fenyő Iván, Nagy Ervin
Főleg nem ez a Lilla, az a film valami förmedvény volt- ahogy az alakítása is. Bár ha egy üresfejű, nyafogós pláza...-át kellet alakítania, na az akkor megvolt. Megjegyezném, a Tóth Gabi AFC Tomis klippen sem "alakított" nagyon semmit sem!
Nem nagy valószínűséggel fog bárki is a magyar palettáról bekerülni a világsztárok közé, hiába vannak tényleg tehetséges színészek: pl Csányi Sándor, Fenyő Iván, Nagy Ervin
Főleg nem ez a Lilla, az a film valami förmedvény volt- ahogy az alakítása is. Bár ha egy üresfejű, nyafogós pláza...-át kellet alakítania, na az akkor megvolt. Megjegyezném, a Tóth Gabi AFC Tomis klippen sem "alakított" nagyon semmit sem!
2012. december 05. 19:40
Azért, mert Lillácska szerepel egy amerikai filmben futószereplőként, az még korántsem egyenlő neki a hőn áhított sikerrel. Jobb lenne ha megértenénk, hogy nekünk magyaroknak, sosem lesz külföldi karrierünk! Nem értem miért kellenek ezek a felesleges körök, semmi értelme. Kicsit komolyabb alkotásokba meg már bele se merik pakolni, mert ugyebár oda tehetség is kellene...na és az a fej. Ááá, ez egy vicc.
2012. december 05. 19:56
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Annyira, de annyira nagyon gonoszak vagytok. Más cikkeknél a rosszindulatú hozzászólásokra valaki mindig beírja, hogy azért mondjátok, mert irigyek vagytok, de asszem itt most tényleg nem erről van szó.
2012. december 05. 20:16
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 05. 20:40
Valahogy sejtettem, hogy nem lesz világhíres. Régen voltak magyarok a Hollywoodi filmiparban, de hát régen minden más volt. Arról nem is beszélve, hogy nekik még tehetségük is volt.
2012. december 05. 21:01
Hááát, Lillus.. nekem ez nem tűnik világhír szagúnak
2012. december 05. 21:36
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
Ez a nő valami pocsék színész!legalábbis az álomizébizében rettenetes volt,de persze mindenki fejlődőképes.vagy Hollywood az értéktelen cicababákra hajt?
2012. december 05. 21:40
Ez nem valami nagy hír...amúgy nem Labancz Lilla...érti,aki érti,hogy mire gondolok.
2012. december 05. 21:51
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
Idézet (Fanna9 @ 2012.12.05. 21:40)
Ez nem valami nagy hír...amúgy nem Labancz Lilla...érti,aki érti,hogy mire gondolok.
:'D
2012. december 05. 22:07
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hmmm. Hát az utolsó bekezdés feldobta az estémet. Már csak az kell a filmiparnak, hogy ilyen színvonalas(?) magyar tehetség(?) világsztárrá váljon. Akkor lenne aztán szép világ.
Nem tudom, valamikor észreveszi magát ez a ló? Nem hiszem, hogy lehet annál az Álom.förtelemben látottaknál tragikusabban alakítani, de ebből az óriási színészi tehetségekkel megáldott nőből bármit kinézek, akármennyi szerepet is kapott...
Nem tudom, valamikor észreveszi magát ez a ló? Nem hiszem, hogy lehet annál az Álom.förtelemben látottaknál tragikusabban alakítani, de ebből az óriási színészi tehetségekkel megáldott nőből bármit kinézek, akármennyi szerepet is kapott...
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!