A Blikk értesülése szerint az X-Faktor versenyzője és az After X műsorvezetője összejöttek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél és Istenes Bence egy pár
2012. december 06. 16:57
DóriiRainbow98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 186718 offline |
Óhh ne,már utálom Adélt nem is illenek össze
2012. december 06. 16:58
LadyNessa.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 190818 offline |
Két agybeteg.!
"Gratulálok" nekik.! (inkább nem.)
"Gratulálok" nekik.! (inkább nem.)
2012. december 06. 17:00
Akkorát nevettem ezen a híren, KÖSZÖNÖM! Nagyon jól esett
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Pöttömke
2012. december 06. 17:02
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Bencének elment a józan esze??!! OMG o.O
2012. december 06. 17:02
Na? Megmondtam, vagy megmondtam?
Egy három héttel ezelőtt, mikor néztük az AfterX-et,és Adélka is ott volt, megmondtam,hogy nemsokára összeboronálják Istenessel. Hát...
Egy három héttel ezelőtt, mikor néztük az AfterX-et,és Adélka is ott volt, megmondtam,hogy nemsokára összeboronálják Istenessel. Hát...
2012. december 06. 17:03
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Ez egész csak egy médiafogás.Úgy látszik,hogy már az RTL is érzi Adélka vesztét,és mentőövként most bedobták ezt a love-storyt.Egy hónapot nem adok,és szakítani fognak.
2012. december 06. 17:10
Istenes bence sokkal helyesebb. Olyan csúnya adél fúúúúj
2012. december 06. 17:11
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nem baj, úgysem sokáig lesznek azok...
Ez a Bence gyerek egy IQ-nuku, na jó, ez talán túlzás, de számomra olyan tenyérbemászóan antipatikus, hogy az már veszedelmes.
Adéllal meg tulajdonképpen már megbékéltem, legalábbis ami magánemberként illeti, de "énekesnőnek" továbbra sem szívlelem és zavar, hogy még mindig bent van a műsorban. Színésznőnek való a csaj, ízig-vérig (színházi!) színpadra termett.
Ez a Bence gyerek egy IQ-nuku, na jó, ez talán túlzás, de számomra olyan tenyérbemászóan antipatikus, hogy az már veszedelmes.
Adéllal meg tulajdonképpen már megbékéltem, legalábbis ami magánemberként illeti, de "énekesnőnek" továbbra sem szívlelem és zavar, hogy még mindig bent van a műsorban. Színésznőnek való a csaj, ízig-vérig (színházi!) színpadra termett.
2012. december 06. 17:16
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Adélka kivel nem jött még össze?!Egyébként pedig gratulálok,hogy ehez a reklámfogáshoz csak az Istenest tudta találni,hogy Sally Sparrow szavaival éljek,azt az IQ-nukut!
2012. december 06. 17:17
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Lassan ez a gyerek végig keféli az egész RTL klubos csaj listát!
Ez sem tud úgy látszik, ismeretlent felszedni mindig az ismert csajok kellenek neki.
Ez sem tud úgy látszik, ismeretlent felszedni mindig az ismert csajok kellenek neki.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.