Adam Lambert: „Freddie Mercury örökségével nem akarsz sz*rozni”
2012. december 08. 12:57
Elképesztően jól csinálta.
Nem akart az "új Freddie " lenni, önmaga volt a színpadon, de közben folyamatosan éreztette a közönséggel,mennyire megtisztelve éri magát, és mennyire elnéz Freddie-re s az egész együttesre.
Adam csodálatosan énekelt ( mint mindig ^^)...szerintem a koncet végére mindenki, aki azelőtt kételkedett Adamben, belátta, hogy nála alkalmasabb embert erre a feladatra nem is találhattak volna.
Nem akart az "új Freddie " lenni, önmaga volt a színpadon, de közben folyamatosan éreztette a közönséggel,mennyire megtisztelve éri magát, és mennyire elnéz Freddie-re s az egész együttesre.
Adam csodálatosan énekelt ( mint mindig ^^)...szerintem a koncet végére mindenki, aki azelőtt kételkedett Adamben, belátta, hogy nála alkalmasabb embert erre a feladatra nem is találhattak volna.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
VampireBella
2012. december 08. 13:39
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
OMFG durva lehetett főleg a képekből ítélve o.o
2012. december 08. 13:50
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
ez tökéletes, semmi kivetnivaló Adamben, és ezt hangilag, emberileg, mindehogyan értem. Adam csodás, imádom
2012. december 08. 16:31
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
haha az utolsó képen előttük térdel:'D
2012. december 08. 16:54
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Emelem kalapom Adam előtt Valóban úgy van: George Michael óta nm énekelt a Queen-nel alkalmas zenész. Azt kimondhatatlanul sajnálom hogy a Londoni Olimpia záróceremóniáján nem léphetett fel Velük. Csakhát sajnos Adam az Amerikai származása miatt ott hátrányba került.. Szívesebben láttam volna milliószor Adamet a Queen-nel, mint Jessie J-t. Groteszk volt, de nem akarom a hölgy tekintélyét aláásni. Nem illettek össze, és kész!
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. december 08. 18:51
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Nagyon büszke vagyok Adamre Csak azt nem értem miért nem léphetett fel az olimpián, hiszen Rihanna és Jay-Z is fellépet a paralimpián pedig tudtommal ők sem angolok
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. december 08. 19:19
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (VampireBella @ 2012.12.08. 18:51)
Nagyon büszke vagyok Adamre Csak azt nem értem miért nem léphetett fel az olimpián, hiszen Rihanna és Jay-Z is fellépet a paralimpián pedig tudtommal ők sem angolok
Sajnos ha jól tudom -de javítsatok ki ha nem így van- kitétel volt, hogy csak angol állampolgárságú zenészek léphettek fel a "rendes" olimpia záróünnepségén, és a nyitóceremónián is.
2012. december 08. 20:46
Szerintem meg a Queen-nek lenne megtiszteltetés Adammal énekelni
2012. december 08. 21:51
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
akkor miért lépett fel ?? meg kéne szokni ha egyszer "énekes" ..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.