Demi Lovatót nem érdekli, kit bánt meg: veszekszik mentortársaival, és kiosztja a mentoráltakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?
2012. december 08. 17:05
Lehet hogy mentornak nem Ő a legjobb, de bíraként megállta a helyét. Ő legalább mindig értelmes kritikát mondott/mond, nem pedig 2-3 szavas mondatokat. Egyébként háboroghat Simon, de Deminek totál igaza van az Emblem 3 -vel kapcsolatban, és ezt mondom úgy, hogy imádom a srácokat. Teljesen kiölte belőlük azt az eredetiséget amit az elején szerettem belőlük, mostanra meg már 1D 2.0 -át akar kreálni belőlük...
2012. december 08. 17:06
hát, nem ő az egyetlen akinek nem való a mentorkodás....
jól teszi,ha elmegy bár nem néztem, lefogadom, hogy nem veszít sokat vele a műsor (már, ha van még mit vesztenie)
jól teszi,ha elmegy bár nem néztem, lefogadom, hogy nem veszít sokat vele a műsor (már, ha van még mit vesztenie)
2012. december 08. 17:10
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.12.08. 17:05)
Lehet hogy mentornak nem Ő a legjobb, de bíraként megállta a helyét. Ő legalább mindig értelmes kritikát mondott/mond, nem pedig 2-3 szavas mondatokat. Egyébként háboroghat Simon, de Deminek totál igaza van az Emblem 3 -vel kapcsolatban, és ezt mondom úgy, hogy imádom a srácokat. Teljesen kiölte belőlük azt az eredetiséget amit az elején szerettem belőlük, mostanra meg már 1D 2.0 -át akar kreálni belőlük...
egyetértek. ráadásul maga a banda, az Emblem 3 Demivel ért egyet, nem pedig saját mentorjukkal Simonnal.
2012. december 08. 17:11
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Mit várnak tőle, csak 20 éves! Nem is értem ilyen kevés zenei múlttal mért ő az egyik mentor. Pont ma délután belenéztem az egyik részbe a tv-ben, és szerintem Simon a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
VeRaa
2012. december 08. 17:12
Hiresség Imádó39új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190989 offline |
hát Simonnal nem jöttek ki jól és lehet, hogy tényleg nem jó Demi mentornak.
2012. december 08. 17:12
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
ROSSZINDULATÚ??-MI VAN??.Simon nem tudom mit magyaráz ő sem egy vajszívű kiscica.És mi van akkor ha nagy szájú.Ha nem tetszik neki valami akkor miért kéne letagadnia?-Demi a legeslegjobb mentor
2012. december 08. 17:14
Idézet (eszti29 @ 2012.12.08. 17:10)
egyetértek. ráadásul maga a banda, az Emblem 3 Demivel ért egyet, nem pedig saját mentorjukkal Simonnal.
Ez meg a másik. Ők maguk mondták a műsor után, hogy hálásak amiért Demi ezt végre kimondta, mert ugyanezt próbálták elmagyarázni Simonnak, csak nem akarja megérteni, és totál ellene vannak ennek az egésznek amit velük csinál. Szóval Simon is magába nézhetne egy kicsit... De nem, Ő a mindent tudó, szent ember.
2012. december 08. 17:16
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
Szánalmas...az egész egy bunda, még amikor Jennel esett ki akkor is mindenki irgogatta twitteren hogy nem tud küldeni smst mert valamit kiir.... érdekes.... hogy cecenel is pont ugyanez volt még amikor multkkor párbajoznia kellett.... szánalmas!!! tudták, hogy jennel és cece is megnyerheti az xfactort és ezért csaltak..ugyhogy nem hiszem hogy simon büszke tud lenni emiatt magára ;DDDD...nagy az egója. amugy meg az E3-mal kapcs. igaza volt teljesen Deminek amit még a fiuk(!!!!!!!!!!!) is elmondtak.... szóval ENNYI;)
2012. december 08. 17:18
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
Ja a másik meg hogy én azért kedtemel nézni az xfaktort, mert DEMI LOVATO benne volt, és nem vagyok egyedül.. ugyhogy elég sokat fognak veszteni jjövöre
2012. december 08. 17:19
Imádom Simont, de Demi rosszindulatú? Hahahahaha, ezen jót nevettem. Felém ezt vélemény nyilvánításnak nevezik, nem pedig rosszindulatnak. Ha valakit ezzel a jelzővel lehet illetni, akkor az maga Simon. Amit pedig Demi a bandájáról (Emblem 3) mondott, azzal maguk a srácok is EGYETÉRTENEK, úgyhogy szerintem Simon jobb ha visszavesz az arcából.
2012. december 08. 17:22
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
nagyon rossz döntés volt betenni.elhiszem h a fiatalokat is oda akarták vonzani de erre ég nem érett meg. esetleg műsorvezetőnek tudnám elképzelni.hülye tanácsokat ad..amikor paige nem fogadta meg a tanácsait,sokkal jobb volt. állandóan hülyeségeket mond a műsorban
2012. december 08. 17:25
Sosem volt oda való, nem nőtt még fel ehhez. Britney viszont... A LEGJOBB !!
2012. december 08. 17:28
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline |
az egész egy bunda. nekem Jennel volt a kedvencem és szerintem hangilag is ő volt a legerősebb, simán lett volna esélye megnyerni az X Factort, és mikor kiesett sokan írták Twitteren, hogy nem tudtak rá szavazni. és ugyanez volt az előző adásban CeCe-vel is. mintha összefogtak volna ellene. és üzenem: ne szidjátok úgy Demit, hogy rossz mentor, ha egyetlen adást sem láttatok!
2012. december 08. 17:31
nincs ehhez hozzászokva, azért mégis csak nagy nyomás, hogy 19 évesen mentorálnia kell vele egyidőseket, vagy akár idősebbeket is.. amúgy is, nem az fogja eldönteni a karierrjüket a kiesetteknek, hogy mikor esnek ki, hanem hogy tényleg van e tehetségük, amennyiben van még továbbra is fent fognak maradni, ismertté vállnak, stb..
2012. december 08. 17:31
Tinaa_08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 174631 offline |
hol ne érdekelné hogy kit bánt meg?? Demi egyáltalán nem olyan. én örülök hogy zsűritag lett és elismerem hogy lehet hogy fiatal még ehhez. de az egész amerikai x factor egy nagy kalap sz*r. olyanok estek ki akiknek egyáltalán nem kellett volna. például ott van Vino. sose fogom megérteni.
2012. december 08. 17:32
Impossibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 191182 offline |
Simon és a megbukott műsora. Britneytől várta a csodát, de nem hozott neki nagyobb nézettséget, sőt, épp ellenkezőleg. Ugyanazt a 3 mondatot ismételgeti folyton. "You're amazing." "You're a true star." "I just don't get it". Ellenben Lovato legalább egy kicsit feldobta a műsort, és mondott értelmes dolgokat is. Ezért is választom inkább a The Voicet.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.