Idézet (Beyla @ 2012.12.10. 18:23)
Nekem is ez jutott az eszembe, amikor elolvastam a cikket. Ezt az egész bandát Simon szponzorálja, és teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy egy menedzsment tím áll a hátuk mögött, mert ők is, mint egyébként minden legtöbb tinisztár, csak egy marionettbábú, akiknek megmondják, hogy mit csináljanak, mit mondjanak, ha a kamera rájuk fókuszál. Ez a probléma a mai hírességekkel. És nem azért nem akarják reklámoztatni magukkal azt az óvszert, mert annyira féltik a kis édibédi, amúgy is kurvinyca rajongókat (mert manapság nagyon szomorú, de a legtöbb 12-14 éves kislány több péniszt fogott már életében, mint kilincset), hanem a saját kis imázsukat védik. Cowell legalább tanult valamennyit az amerikai tinibálványok hibájából, és a felháborodó szülők szövetségéből.
Egyébként valóban paradoxon fedezhető fel: ha nem érdekelné őket a pénz, akkor nem dobnának piacra babákat (OMG!), nevükkel ellátott ruhákat, kiegészítőket, valamint parfümöt. Wazze, legalább akkor valami értelmes dologgal magyaráznák meg azt, hogy miért.
Egyébként valóban paradoxon fedezhető fel: ha nem érdekelné őket a pénz, akkor nem dobnának piacra babákat (OMG!), nevükkel ellátott ruhákat, kiegészítőket, valamint parfümöt. Wazze, legalább akkor valami értelmes dologgal magyaráznák meg azt, hogy miért.
Teljes mértékben egyetértek veled!