Mégsem reklámoz óvszert a One Direction
2012. december 10. 20:26
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.12.10. 18:23)
Nekem is ez jutott az eszembe, amikor elolvastam a cikket. Ezt az egész bandát Simon szponzorálja, és teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy egy menedzsment tím áll a hátuk mögött, mert ők is, mint egyébként minden legtöbb tinisztár, csak egy marionettbábú, akiknek megmondják, hogy mit csináljanak, mit mondjanak, ha a kamera rájuk fókuszál. Ez a probléma a mai hírességekkel. És nem azért nem akarják reklámoztatni magukkal azt az óvszert, mert annyira féltik a kis édibédi, amúgy is kurvinyca rajongókat (mert manapság nagyon szomorú, de a legtöbb 12-14 éves kislány több péniszt fogott már életében, mint kilincset), hanem a saját kis imázsukat védik. Cowell legalább tanult valamennyit az amerikai tinibálványok hibájából, és a felháborodó szülők szövetségéből.
Egyébként valóban paradoxon fedezhető fel: ha nem érdekelné őket a pénz, akkor nem dobnának piacra babákat (OMG!), nevükkel ellátott ruhákat, kiegészítőket, valamint parfümöt. Wazze, legalább akkor valami értelmes dologgal magyaráznák meg azt, hogy miért.
Egyébként valóban paradoxon fedezhető fel: ha nem érdekelné őket a pénz, akkor nem dobnának piacra babákat (OMG!), nevükkel ellátott ruhákat, kiegészítőket, valamint parfümöt. Wazze, legalább akkor valami értelmes dologgal magyaráznák meg azt, hogy miért.
Nem tudom őket mennyire érdekli a pénz (nyilván őket is, nincs olyan ember akit nem, ők se szentek annak ellenére amit be akarnak róluk állítani), de amíg ekkora hatalommal bír rajtuk a menedzsment addig minden szart elfognak velük adni, mert a "tím"et csak az érdekli. A profitot látják az együttesbe.
Egyébként hogy az óvszerhez is hozzá szóljak, nem azért mondták vissza (a menedzsment), mert a fiúk imidzsét kell védeni (bár biztos az is benne van) hanem, mert az óvszerek szerintem 80% srácok veszik, és azért valljuk be nem ők a célközönség hanem a 12-18 éves lányok. Nyilván lányok is vesznek óvszert, de biztos hogy nem ők a "fő vásárlók". Valahogy nem tudom elképzelni, hogy bemegy a boltba egy 17-22 éves srác (vagy akárhány éves) és megvesz egy one direction óvszert (már ha csak magamból indulok ki). A menedzsment rájött, hogy ez bukás és kész.
Amúgy látom többen ki vagytok borulva a babákon, pedig ebbe semmi új nincs. Már a 90' együtteseiről is készültek babák (Bsb, S Club 7, Aaron Carter stb)...
2012. december 10. 20:38
chh..hát még jó hogy nem reklámoznak ilyet!szerintem helyes döntés volt,hiszen hogyha egy kotont reklámoznak akkor tuti biztos hogy sok,kiemelem "fiatal" 10-15 éves őrült rajongó veszi meg,és ez nagyon nem lenne helyes.Amilyen népszerű a 1D olyan hülyék a rajongók is..
2012. december 10. 23:29
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
ne..valóságshow-t ne srácok, jó?
am megértem a condomos dolgot. biztos vagyok benne, akiknek még pasijuk sincs az is vett volna,h abból is legyen a gyűjteményben
am tuti ha elfogadják akkor megoszlott volna a vélemény. vkik totál kiakadtak volna, vkik meg őrültek volna és jópofának tartották volna
am megértem a condomos dolgot. biztos vagyok benne, akiknek még pasijuk sincs az is vett volna,h abból is legyen a gyűjteményben
am tuti ha elfogadják akkor megoszlott volna a vélemény. vkik totál kiakadtak volna, vkik meg őrültek volna és jópofának tartották volna
2012. december 11. 05:48
Szerintem nem a pénz miatt meg igazuk van a fiatal korosztály miatt de szerintem nem vállalták volna be.. Nem lenne vicces ha egy kondomot reklámoznak, nehogy kiröhögjék őket ..
2012. december 11. 06:58
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
De aranyosak
2012. december 11. 13:53
Hát még jó. Azért kicsit furcsa lenne, ha egy 12 éves csaj bemegy egy boltba és: 'Csókolom egy doboz kotont kérek, tudja olyat amin az One Directionös srácok vannak' xdd
2012. december 11. 14:27
Még jó, hogy nem fogadták el, legalább észnél vannak :33
2012. december 11. 16:35
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (cserike99 @ 2012.12.11. 16:28)
ügyesek!
Oh, ezek szerint tehetségesnek számítanak, ha már visszautasítanak egy ajánlatot? Érdekes elképzelés.
2012. december 11. 18:16
Idézet (Mrs.Styles69 @ 2012.12.11. 13:53)
Hát még jó. Azért kicsit furcsa lenne, ha egy 12 éves csaj bemegy egy boltba és: 'Csókolom egy doboz kotont kérek, tudja olyat amin az One Directionös srácok vannak' xdd
De beteg. xdd Egyébként meg igazad van. D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.