Hírességek stílusevolúciója — Lady Gaga
2012. december 11. 06:58
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet
botond96
hát egy kapa szar ez a cikk
hát egy kapa szar ez a cikk
Attól, hogy egy kis időrendi zavar van, a zenéknél, nem rossz cikk! Majd te is alkoss egy ilyet, és meglátod mennyi munka van benne.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. december 11. 17:07
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline |
sokat változott. de feleslegesen. a számai jók (többség) nem kellett vna ilyen hacukákba öltöznie. és sztem ő se nagyon örül az újabb-és újabb jelmezeknek. milyen lehet egy repulűn pl kockának öltözni félméteres cipővel.? nagyon kényelmes.
2012. december 11. 17:18
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
változnak az idők. xdxd és mi az hogy "sokkoló, sokkolta meg azh" besírtam x'DD grat a cikk írójának legközelebb azért ne írja le ennyiszer hogy sokkol.. mert irritáló xd
2012. december 11. 19:30
Elsősorban remek cikk lett, érdemes volt elolvasni, és lényegében jól is összefoglalja az egész "GaGa-korszakokat", ami képviselte őt az elmúlt években. Szerintem, mint előadó tehetséges, jó hangja van, nem egy felvétel alapján kell megítélni a hangját, én is hallottam már rosszabbakat tőle. Ami az öltözködését illeti, néhol tényleg eléggé abszurd - főleg a A Born This Way után...
Ami az új stílusváltást követi, én azt hallottam, olvastam, már magam sem tudom, hogy egy "szerényebb" GaGa fog előttünk állni, kíváncsian várom.
Ami az új stílusváltást követi, én azt hallottam, olvastam, már magam sem tudom, hogy egy "szerényebb" GaGa fog előttünk állni, kíváncsian várom.
2012. december 21. 08:31
Little Black Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 191895 offline |
A Poker Face-nél volt a legszebb, most 2012-ben eléggé ronda lett!
2012. december 22. 16:43
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Alapvetően bájos, helyes arcú lány.. volt. De mára már egészen megváltozott, ettől függetlenül én szeretem a dalait, és őt magát is, mert ez a figyelemfelkeltés nagyon is tudatos, marketing-dolog. Amúgy az utosó képek... khm... nagyon meghízott! Nem is tudtam, hogy ennyire (bocsánat) kövér lett. Amúgy szerintem ez is direkt van, hogy róla beszéljenek, bár jól csinálja. De nem egészen értem, hogy miért szedett fel magára ennyit, de biztos van oka, és én ugyan nem fogom bántani, mert sokak kövérek, és attól még szeretem! Mondjuk az a kijelentése meglehetősen genyó és durva volt, amikor Adele-t lekövérezte... tény, hogy ő is súlyosabb, de kit érdekel?
2012. december 23. 13:39
szerintem szép arcú..sokan az orra miatt kritizálják meg a +kilók..dehát kérlek hány olasznak nincs ilyen orra? gyönyör alakja van nem tudom mit izéltek rajta
2012. december 30. 10:32
keményen tolja a csaj de az utlsó 3 kép nem az előnyös oldalairól készült..
2013. január 26. 16:43
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Szerintem az 1. két képe nagyon szép. Az a palsztika szőke haja meg a karcsúsága szebb volt mint most. Tényleg egy szörnyanya!!!
2013. január 26. 16:45
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Ja és az a hatalmas szemüvege meg a zöld parókája!... Istenem, undorító!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.