Miley Cyrust közönségesnek és ízléstelennek tartják
2013. január 07. 18:48
Borbalaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 193552 offline |
Nem közönséges és ízléstelen.. Miley nagyon szép. Sugii, egyrészt ezzel Miley nem feltétlenül a nagykorúságát szeretné jelképezni, hanem azt, hogy ő már nem Hannah. És egyébként haladjunk a korral, jó? Nem is ismeritek, ne mondjátok, hogy "drogozik", meg hogy "rossz úton jár". Levágatta a haját, és ezzel a rákellenességet is támogatja. Nem mindenki lehet örökre baldachin alatt alvó kislány, törődjetek bele. Azért szerintem mindenhogy szép volt Miley, de jobbszeretem, hogy kinőtte ezt a babás Hannah korszakot.
2013. január 10. 16:23
Kyra2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 189721 offline |
Miley-t szerettem kiskoromban, de azóta felnőtt. Piercinge, tetkója van és rátett még egy lapáttal: levágatta csutira haját! Kiakarta nőni azt a babás karakterét, ehelyett szerintem meghülyült!,,Idóta''¡!!!>>UTááLOM<<¿Δ:-) D
2013. február 16. 09:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.12.17. 07:57)
Hűha, regényeket tudnék most írni gyerekek. Kezdném ott hogy kijelentem, én a legkisebb mértékben vagyok Miley-nak rajongója, sem a zenéjét, sem magát a csajt nem bírom túlságosan, sőt eléggé idegesít hogy tőle meg a hajától meg a ruháitól zeng folyamatosan a sajtó, de. Olyat állítani hogy ez a lány undorító vagy egy k*rva? Már elnézést, de ez még nekem is sok. Az, hogy hogyan öltözik, annak semmi köze hozzá, hogy mennyi "péniszt fogdos". Egy nő úgy öltözik ahogy akar, olyan sminket hord amilyet szeretne, olyan hajat vágat ami neki jól esik, és ez senkit sem jogosít fel arra hogy lek*rvázza. De még ha Miley nem is lenne eljegyezve, és a láthatáron lévő összes férfival lefeküdne - még akkor sem lenne joga senkinek azt mondani, hogy "jaj micsoda r*banc". Erkölcsileg helytelen és undorító szokás, és az ilyen gondolkodás vezet ahhoz is, hogy mikor megerőszakolnak egy lányt, képesek az emberek azt mondani, hogy az ő hibája volt. Kérem szépen, amit sokan itt alul a hozzászólásokban műveltek, azt úgy hívják az én országomban, hogy "slut shaming". Mikor egy nőt azért aláztok meg (attól függetlenül hogy milyen a személyisége és hogy milyen ember), mert kirívó ruhát, sminket hord, vagy aktívan él szexuális életet, egy vagy több partnerrel. Ez nem helyes. Nektek semmi közötök hozzá hogy Miley, vagy akárki más mit művel a hálószobájában, és ha szerintetek ez a lány undorító azért mert mélyen dekoltált fölsőben lépett fel és levágatta a haját, akkor nézzetek egy kicsit magatokba, mert lehet hogy szerintetek amit ő csinál az ízléstelen, de valójában ti vagytok azok akik visszataszító módon viselkedtek.
Okítsd a népet, mester!
2013. július 04. 16:50
acdcgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 181382 offline |
Szerintem Miley egyáltalán nem ribanc vagy kurva. Egyszer ki kell lépni a " Disney hercegnője" szerepből. Ugyan emberek, Miley már majdnem 21 éves!! Senki nem várja el egy felnőtt nőtől hogy játsza a "szent szűz Hanna Montanát". Neki ez a stílusa így fejezi ki magát. De azért továbbra sem kedvelem túlságosan.
2013. július 04. 16:57
Egyáltalán nem ízléstelen! Nagyon is van ízlése! Kicsit furcs, de van. És nem nevezném közönségesnek. Vannak nála sokkal közönségesebb emberek a földön. Szerintem Miley nagyon is szép és illik hozzá a mostani stílusa. Nem igazán értem miért szálltak rá most az emberek...
2016. március 28. 14:54
Unicornis.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 255069 offline |
Igazuk van
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.