Starity

Miley Cyrust közönségesnek és ízléstelennek tartják

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 07. 18:48 #241
Borbala
Borbala
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 193552
Nem közönséges és ízléstelen.. Miley nagyon szép. Sugii, egyrészt ezzel Miley nem feltétlenül a nagykorúságát szeretné jelképezni, hanem azt, hogy ő már nem Hannah. És egyébként haladjunk a korral, jó? Nem is ismeritek, ne mondjátok, hogy "drogozik", meg hogy "rossz úton jár". Levágatta a haját, és ezzel a rákellenességet is támogatja. Nem mindenki lehet örökre baldachin alatt alvó kislány, törődjetek bele. Azért szerintem mindenhogy szép volt Miley, de jobbszeretem, hogy kinőtte ezt a babás Hannah korszakot. wink.gif
2013. január 10. 16:23 #242
Kyra2001
Kyra2001
új tag

StátuszKyra2001 még nem állította be a státuszát, mert semmi akaratereje nincs hozzá...
Hozzászólás: 22
Azonosító: 189721
Miley-t szerettem kiskoromban, de azóta felnőtt. Piercinge, tetkója van és rátett még egy lapáttal: levágatta csutira haját! Kiakarta nőni azt a babás karakterét, ehelyett szerintem meghülyült!,,Idóta''¡!!!>>UTááLOM<<¿Δ:-) D
2013. február 16. 09:26 #243
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.12.17. 07:57)
Hűha, regényeket tudnék most írni gyerekek. rolleyes.gif Kezdném ott hogy kijelentem, én a legkisebb mértékben vagyok Miley-nak rajongója, sem a zenéjét, sem magát a csajt nem bírom túlságosan, sőt eléggé idegesít hogy tőle meg a hajától meg a ruháitól zeng folyamatosan a sajtó, de. Olyat állítani hogy ez a lány undorító vagy egy k*rva? Már elnézést, de ez még nekem is sok. Az, hogy hogyan öltözik, annak semmi köze hozzá, hogy mennyi "péniszt fogdos". Egy nő úgy öltözik ahogy akar, olyan sminket hord amilyet szeretne, olyan hajat vágat ami neki jól esik, és ez senkit sem jogosít fel arra hogy lek*rvázza. De még ha Miley nem is lenne eljegyezve, és a láthatáron lévő összes férfival lefeküdne - még akkor sem lenne joga senkinek azt mondani, hogy "jaj micsoda r*banc". Erkölcsileg helytelen és undorító szokás, és az ilyen gondolkodás vezet ahhoz is, hogy mikor megerőszakolnak egy lányt, képesek az emberek azt mondani, hogy az ő hibája volt. Kérem szépen, amit sokan itt alul a hozzászólásokban műveltek, azt úgy hívják az én országomban, hogy "slut shaming". Mikor egy nőt azért aláztok meg (attól függetlenül hogy milyen a személyisége és hogy milyen ember), mert kirívó ruhát, sminket hord, vagy aktívan él szexuális életet, egy vagy több partnerrel. Ez nem helyes. Nektek semmi közötök hozzá hogy Miley, vagy akárki más mit művel a hálószobájában, és ha szerintetek ez a lány undorító azért mert mélyen dekoltált fölsőben lépett fel és levágatta a haját, akkor nézzetek egy kicsit magatokba, mert lehet hogy szerintetek amit ő csinál az ízléstelen, de valójában ti vagytok azok akik visszataszító módon viselkedtek. dry.gif

Okítsd a népet, mester! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2013. július 04. 16:50 #244
acdcgirl
acdcgirl
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 181382
Szerintem Miley egyáltalán nem ribanc vagy kurva. Egyszer ki kell lépni a " Disney hercegnője" szerepből. Ugyan emberek, Miley már majdnem 21 éves!! Senki nem várja el egy felnőtt nőtől hogy játsza a "szent szűz Hanna Montanát". Neki ez a stílusa így fejezi ki magát.smileeee.gif De azért továbbra sem kedvelem túlságosan. biggrin.gif
2013. július 04. 16:57 #245
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem ízléstelen! Nagyon is van ízlése! Kicsit furcs, de van. És nem nevezném közönségesnek. Vannak nála sokkal közönségesebb emberek a földön. Szerintem Miley nagyon is szép és illik hozzá a mostani stílusa. Nem igazán értem miért szálltak rá most az emberek... dry.gif
2016. március 28. 14:54 #246
Unicornis.
Unicornis.
új tag

StátuszFelhők Felett Három Méterrel
Hozzászólás: 24
Azonosító: 255069
Igazuk van
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!