Miley Cyrust közönségesnek és ízléstelennek tartják
2012. december 11. 20:12
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
nem tudnak már leszállni róla..
2012. december 11. 20:34
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline |
Tudni kell rólam, hogy hatalmas Miley rajongó vagyok, és nagyon sokszor meg is védem. De a mostani "állapotára" már nem tudok mit mondani. Annyira sajnálom hogy eltávozott a "régi Miley". És itt nem feltétlenül a Hannah Montana-s énére gondolok. Annyira jó volt látni a hosszú barna hajával, a fülig érő mosolyával és a divatos ruháiban. Most azt állítja boldog. Lehet, hogy most tényleg jól érzi magát, de pár hónap múlva is így szeretne visszagondolni magára?
2012. december 11. 20:47
Imádom Miley-t, de stílusa nagyon sokat változott egy év alatt sajnos negatív irányba. Régen annyira gyönyörűnek tartottam, most viszont tényleg nagyon rosszul néz ki. A régi Miley-t szeretném!
2012. december 11. 21:05
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Ha valaki jól érzi így magát, akkor az miért közönséges ès ízléstelen?? Szerintem mindenkinek van olyan szakasz az életében amikor valami új ès izgalmas kell Csak így tovább csajszi, érezd jól magad .) ez egyáltalán nem bűn
2012. december 11. 21:09
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
jajj hát persze hogy pont egy ilyen képet kell kiválasztani hogy lehessen min csámcsogni.. amúgy meg szerintem jól teljesített a koncerten : és nem ő választja a fellépőruháit.. igaz hogy van beleszólása.. de mi ezt nem tudhatjuk amúgy meg minek fogja vissza magát?! ha így érzi jól magát neked se mondja meg senki mit csinálj és hogy ..
2012. december 11. 21:21
Mit vannak úgy kiakadva egyesek? Miley már felnőtt nő, nem az a 15 éves minip*csa mint régen, rózsaszín macskafejes pulcsiban, és szőke parókával -.-" Azt csinál amit akar
2012. december 11. 21:23
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline |
Elég gáz az a kép Miley-ról,meg mondjuk sok rossz kép van még róla,de én azért még sajnálom,gondoljatok bele hogy,milyen szarul eshet neki :SS
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.