Hát ez durva. o.o
De a testőrt sajnáltam volna. :/
Merényletet terveztek Justin Bieber ellen
2012. december 13. 16:15
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
De ez a Martin minek akarta megöletni Justin-t ha a rajongója volt??
Azért kár hogy nem jött össze...
Azért kár hogy nem jött össze...
2012. december 13. 16:16
Idézet (Olcsi @ 2012.12.13. 15:52)
És hol itt a bizonyíték, vagy a forrás?!
Amúgy, ha igaz a hír, akkor ez eléggé ijesztő. Mármint nem mintha szeretném Bíborkát, de ez elmebeteg dolog! Az ilyeneket be kéne zárni! Ez egész egyszerűen ijesztő! Mit ártott nekik Bíborka, attól függetlenül, hogy nagyképű, majom, nulla hanggal?
Ezek az emberek szociopaták.
Amúgy, ha igaz a hír, akkor ez eléggé ijesztő. Mármint nem mintha szeretném Bíborkát, de ez elmebeteg dolog! Az ilyeneket be kéne zárni! Ez egész egyszerűen ijesztő! Mit ártott nekik Bíborka, attól függetlenül, hogy nagyképű, majom, nulla hanggal?
Ezek az emberek szociopaták.
Nyomozati szakaszban hol teszik publikussá a bizonyítékokat? Már az összes megbízható hírportálon is megjelent a hír, úgyhogy nem kamu.
2012. december 13. 16:17
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline |
Az biztos hogy ők sem úszták volna meg szárazon a belieberek vasvillával mentek volna nekik ..-.-
Ilyen elmebeteg..halmozottan fogyatékos embereket -.-.....
Ilyen elmebeteg..halmozottan fogyatékos embereket -.-.....
2012. december 13. 16:29
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Pfu de hülyee bunkó emberek.-.- csak irigység..P <3 <3 Mert sokan imádjááák JB-ert.<3 <3 :hert:
Ja meg ÉN ÖLNÉM MEG AZ ILYEN EMBEREKET,AKIK JUSTINT BÁNTJÁK.!!!!!!!!!!!!!!!
Ja meg ÉN ÖLNÉM MEG AZ ILYEN EMBEREKET,AKIK JUSTINT BÁNTJÁK.!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 13. 16:29
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Kasztrálás ^^ ok !
2012. december 13. 16:32
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
ááá milyen világ lenne itt ha sikerült volna :Dde szerncsére nem..
2012. december 13. 16:37
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline |
Nem ölhetik meg.!!!!!éN ölöm meg azokat akik megakarják Justint ölni.Amugy is butaság,csak sokan féltékenyek rá,mert sok rajongója van. Viski Fanni 2000 fogjunk össze.
2012. december 13. 16:42
csak azért mert valaki idegesítőnek, nyálasnak, beképzeltnek tartja nem kell megölnie. Ez nem egy film, ez a valóság... Hihetetlen, hogy vannak emberek akik nem fogják fel, hogy mi a tetteik következménye...
2012. december 13. 16:44
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
p*csába
2012. december 13. 16:58
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Ez azért már tényleg sok.Oké,h nem szeretsz valakit,de akiknek még ennél a cikknél is az az első dolguk,h beírják mekkorát nevettek a dolgon..Én személy szerint akkor se tudnék megmosolyogni egy ilyen dolgot,ha egy általam nagyon utált személyről derülne ki ilyesmi.
Hihetetlen milyen emberek vannak.Mégis mi az,h valaki ilyet kitervel ellene,és ha nem derül ki a dolog időben,akkor véghez is vitte volna???Beteges,erre mást nem lehet mondani.Én,mint rajongója,még most is keresem valahol az államat.Maximálisan megértem,h nem szimpatizálhat mindenki mindenkivel,de mégiscsak van egy határ.Úgy hívják,tisztelet.Legalábbis én úgy gondolom,h ha utálok is valakit,inkább messziről elkerülöm,és nem kötök belé lépten-nyomon vagy (jelen esetben) nem készítek tervet kasztráláshoz,ha férfi az illető
Hihetetlen milyen emberek vannak.Mégis mi az,h valaki ilyet kitervel ellene,és ha nem derül ki a dolog időben,akkor véghez is vitte volna???Beteges,erre mást nem lehet mondani.Én,mint rajongója,még most is keresem valahol az államat.Maximálisan megértem,h nem szimpatizálhat mindenki mindenkivel,de mégiscsak van egy határ.Úgy hívják,tisztelet.Legalábbis én úgy gondolom,h ha utálok is valakit,inkább messziről elkerülöm,és nem kötök belé lépten-nyomon vagy (jelen esetben) nem készítek tervet kasztráláshoz,ha férfi az illető
2012. december 13. 17:02
Kimberlyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 131 Csatolások: 319 Azonosító: 153319 offline |
_ToTo_
"Merényletet terveztek Justin Bieber ellen"
Én jóváhagyom pardon.gif
Csak azt nem értem, hogy egy kislányt, hogyan akartak volna kasztrálni? rohog.gif
Szerintem ez nem vicces dolog,nem szeretem Justint de minek kell bántani ártott ez a gyerek vmit??? és azért ez durva dolog én szerintem,neked meg nem kell ilyeneket mondani!
"Merényletet terveztek Justin Bieber ellen"
Én jóváhagyom pardon.gif
Csak azt nem értem, hogy egy kislányt, hogyan akartak volna kasztrálni? rohog.gif
Szerintem ez nem vicces dolog,nem szeretem Justint de minek kell bántani ártott ez a gyerek vmit??? és azért ez durva dolog én szerintem,neked meg nem kell ilyeneket mondani!
2012. december 13. 17:03
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Idézet (An_d_a @ 2012.12.13. 16:58)
Ez azért már tényleg sok.Oké,h nem szeretsz valakit,de akiknek még ennél a cikknél is az az első dolguk,h beírják mekkorát nevettek a dolgon..Én személy szerint akkor se tudnék megmosolyogni egy ilyen dolgot,ha egy általam nagyon utált személyről derülne ki ilyesmi.
teljesen egyetértek veled bár én nem vagyok a rajongója de igazad van
2012. december 13. 17:04
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
milyen emberek vannak, erre tényleg nem lehet mit mondani, annyi gyülölködö fazonnal találkozni mostanság, hogy az borzalom...mit ártott nekik ez a szegény justin?-.- am ha rajongója volr akk meg miért tervezett merényletet ellene? újabb példa, hogy az utálkozók mekkora egy ba...mok -.- képesek lennének ártani vagy halálát kívánni egy sztárnak, csmert pusztán nem bírják a képét..és itt starityn is olvastam már olyan komikat, h h egyeswk sztárok halálát kívanták._.
2012. december 13. 17:14
CutteAnnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 156355 offline |
lehet,hogy egyesek röhögnek ezen,de nem gondolnak bele,hogy milyen lehet a Beliebereknek.gondolom senki nem örülne,ha meg akarnák ölni a kedvencét.akkor mért kell ezen röhögni?hova fajul ez a világ...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.