Leleplezték Madonna új viaszfiguráit
2012. december 14. 17:24
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nem is rossz!!!!!!!
2012. december 14. 17:47
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nem lett rossz de fiatalabbnak látszuk a szobron mint valójában :'d
2012. december 14. 18:04
Elejét lehetne venni az összes buta hozzászólásnak, ha egyesek ismérnék a magyar ABC-t és még menne is számukra az olvasás. Azon a képen az 1984-es Like A Virgin-es Madonna viaszfigurája (lenne) látható és nyílván nem a mostani 54 évesé. Magával a viaszfigurával van gond. Ha nem vágnám kapásból, már pusztán a stílusból, öltözékből és nyílván a cikkből adódóan, hogy kiről is van szó, akkor rá sem ismernék. Ennyi + egy Bambi.
2012. december 14. 18:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Azon azért én is néztem, mint maci a málnásban, mikor egyesek kijelentették azt, hogy egyáltalán nem hasonlít. Hát gyerekek, amikor ránéztem, rögvest tudtam, hogy Madonnáról van szó, olyan szinten hasonlít a viaszbaba. Sokaknak itt az a problémájuk, hogy egyáltalán nem ismerik a '80-'90-es évekbeli Madonnát. Azt a nőt, akitől lédigágá lopta a stílusának a 90%-át.
Perfekt a szobor. Nincs vele semmi baj. Sokkal jobb, mint amik mostanában készültek, mert némelyik tényleg borzasztó.
Perfekt a szobor. Nincs vele semmi baj. Sokkal jobb, mint amik mostanában készültek, mert némelyik tényleg borzasztó.
2012. december 14. 18:21
Idézet (Norah @ 2012.12.14. 13:23)
Ha a rosszindulatúság fájna egyeseknek...
Minimum 10 viaszfigurát is megérdemelne az, aki 30 éve töretlen karriert tudhat magáénak és nem 1face. Az a Like a Virgin-es Madge pedig **-ra nem hasonlít rá.
Minimum 10 viaszfigurát is megérdemelne az, aki 30 éve töretlen karriert tudhat magáénak és nem 1face. Az a Like a Virgin-es Madge pedig **-ra nem hasonlít rá.
tényleg van ráció abban, amit írsz.
mellékesen részemről semmiféle rosszindulat nem volt, egyszerűen csak meglepődtem rajta, ennyi.
2012. december 14. 20:11
Szép lett. Bár a lábával azért még dolgozni kellett volna.
2012. december 25. 21:41
most szóljatok le meg minden..szerintem hülyeség h madonna ekkora meg akkora pop ikon..rohadtul utálom az összes zenéjét..a 4 minutes meg az amiben nicki minaj is benne van ezek az egyedüli jók többi bűnszar..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.