Kiderült Ördög Nóra babájának a neme
2012. december 14. 20:13
Úgy tudtam, hogy lánya lesz! Kislányos anyuka! Garatulálok! Jó anya lesz és biztosan gyönyörű lánya lesz ha az rá hasonlít majd!
2012. december 14. 20:33
Ez aranyos!Nem írom,le,hogy gratulálok,mert már egyszer megtettem és már a többi felhasználó megtette helyettem is.
2012. december 14. 20:56
Párizs-89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155933 offline |
most nem azért fókuszban ő maga mondta kb egy hete hogy már az 5.hónapban jár!
a Lilli szép név, de a könyv miatt annyira kézenfekvő lenne, talán túlságosan is. Hogy lánya lesz anyum megmondta akkor mikor elkezdődtek a pletykák hogy terhes, mert nagyon farosan kezdett 'hízni'. de persze Gratulálok, gondmentes várandóságót kívánok neki :*
a Lilli szép név, de a könyv miatt annyira kézenfekvő lenne, talán túlságosan is. Hogy lánya lesz anyum megmondta akkor mikor elkezdődtek a pletykák hogy terhes, mert nagyon farosan kezdett 'hízni'. de persze Gratulálok, gondmentes várandóságót kívánok neki :*
2012. december 14. 22:05
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline |
Szerintem nagyon szép név a Lili. Amúgy volt már ahol azt olvastam, hogy 5 hónapos terhes Nóri. Szerintem annyi már simán van. Nem pedig 4, ahogy ez a cikk írja.
2012. december 15. 07:58
gratulálok Nórának A Lili valóban szép név, de ha akarnak, majd találnak jobb nevet - végül is ők döntik el. Csak aztán ne olyan nevet adjanak neki, mint Uma Thurman is a most született lányának.
2012. december 15. 08:00
Nórihoz én csakis lányt tudok elképzelni! Lilinek hívják a legjobb barátnőm, úgyhogy nekem tetszik ez a név!♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.