Én vagyok az egyetlen akinek feltűnt - és persze az is jellemző, hogy az egész cikkből engem, csak ez érdekelt - hogy azt se tudták milyen díjat nyertek meg? Úgy kellett leolvasniuk arról a nem meghatározott formájú izéről... Jellemző, ha már a tizenakárhányezredik vacak, kis rajongók által szavazott díjat viszed haza, akkor már azt se tudod, hogy mi a neve.
Amúgy meg nem volt meglepő. Ameddig engedik, hogy rajongók és az MTV szavazzák meg a díjakat, addig ők viszik haza. Aztán meg tök jó örüljenek neki.
A One Direction lett az év előadója
2012. december 17. 18:42
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
MTV, hát igen mit is vártunk -.-"
2012. december 17. 18:47
Boo1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 190950 offline |
attól, hogy le kellett olvasniuk a szöveget a díjról, nem azt jelenti, hogy nem tudják mit nyertek meg...valószínűleg nagyon örültek neki, és elfelejtette..nem kell mindenben a rosszat látni...amúgy #soproud
2012. december 17. 19:01
Tik nem voltatok még lámpalázasak?akkor ugyanis elofordul,hogy kimennek a fejedbol a dolgok no problem Louis Nagyon orulok ennek a díjnak A negatív kommenteken meg csak mosolygok
2012. december 17. 19:02
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Az utálkozóknak üzenem: Tudtátok, hogy ez egy One Direction kapcsolatos cikk. Kérdem én: Mi a francnak jössz ide, hogy leócsárold? Messzemenőleg róluk lehetett a legtöbbet hallani..
Szerintem, meg megérdemelték..Grat srácok!
Szerintem, meg megérdemelték..Grat srácok!
2012. december 17. 19:14
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
Gratulálok One Direction♥
2012. december 17. 19:15
Szégyen. Ezzel az egy szóval azt hiszem mindent megmagyaráztam. Ők művészek? Ne röhögtessetek. Rendben van, elfogadom, hogy rengetegen szeretik őket ez ellen nincs is kivetésem, de azért lássuk be, hogy nem nevezhetők igazi zenészeknek. Ami azt illeti szerintem ők celebek...Igen így gondolom. Egy összerakott fiúbanda akik azt éneklik és úgy, ahogy megmondják nekik. Az egész 1D egy mesterkélt csapat. Csak azért tartanak ott ahol, mert "olyan viccesek vagy olyan helyesek stb, stb...". És most szólok nem vagyok kíváncsi senki más véleményére. Én így látom, te úgy látod nincs miről tovább beszélni.
2012. december 17. 19:17
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
bírom hogy ilyenkor szinte mindig Louis beszél x) büszke vagyok rájuk nagyon megérdemelték <3 de nem értem Carly Rae Jepsen mit keres a listán? csinált egy klippet amit sokan megnéztek a youtubeon, oké, jó szám de attól még nem nagy cucc...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.