A One Direction lett az év előadója
2012. december 17. 19:18
AKKOR UTÁLKOZZATOK CSAK. csakis azért csináljátok,mert tehetségesek és helyesek. és nem ismeritek őket! egyáltalán nem. EMBEREK NŐJETEK FEL.
2012. december 17. 19:21
Szerintem azután kéne utálkozni és fújjogni, miután elértetek annyit, mint Ők.
Különben meg büszke vagyok rájuk.
Különben meg büszke vagyok rájuk.
2012. december 17. 19:22
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (moszcsi @ 2012.12.17. 19:18)
AKKOR UTÁLKOZZATOK CSAK. csakis azért csináljátok,mert tehetségesek és helyesek. és nem ismeritek őket! egyáltalán nem. EMBEREK NŐJETEK FEL.
Ööö... a vélemény nyilvánítás, az hol utálkozás??? Tudtommal nem az, hisz a negatív kritika is kritika. Tehetségesek? Talán, bár közel sem akkora hang mindegyik, hogy rögvest szerelmes legyek bármelyiknek is - az amúgyis lehet - feltuningolt hangjába. Én speciel a FÉRFIAKRA bukok, és valahogy nem kapok orgazmust, ha meglátom ezt az öt nyikhajt egy kupacban. Inkább az anyaság érzése önt el, mintsem az izgalom, de hát mindenkinek más kell és mindenkinek más tetszik. Még, ha férfinak néznének ki, akkor megérteném, hogy mit zabáltok rajtuk, de így? Öt hat éves ovis kisfiút látok.
2012. december 17. 19:26
hát szerintem vannak előadók akik többet tettek 2012-ben és talán jobban megérdemelnék azt a díjat...
2012. december 17. 19:31
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
de jó méltán kapták meg mert nagyon megérdemelték:9 ez nagyon szép volt és tényleg büszkék lehetnek magukra nagyon sokat dolgoztak idén
2012. december 17. 19:37
Petruuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 177249 offline |
Én ennek nagyon örülök,meg minden.Imádom őket,de már egy kicsit tényleg elegem van abból,hogy minden jóformán megmozdulásukról cikket írnak. Tényleg nagyon szeretem őket, ezt mindenki tudja, aki legalább egyszer elolvasta az adatlapomat. Büszke is vagyok, nagyon. Gratula!!
2012. december 17. 19:55
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Mi az hogy "egy év leforgása alatt"? Már sokkal több ideje ismertek de mindegy..xd
2012. december 17. 19:59
Az MTV is egy kész vicc lett. A színvonal már jó ideje halott. Az "Artist" jelzőt meg sem érdeklik. A "Marionette Puppets" - na ez sokkal találóbb lenne.
2012. december 17. 19:59
Beyla-nak igaza van teljes mértékben
Én meg azt nem értem,hogy a 1D mit keres a listán nem,hogy azt, ők kapták a díjat
Én meg azt nem értem,hogy a 1D mit keres a listán nem,hogy azt, ők kapták a díjat
2012. december 17. 20:00
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet
[size=14]PinkPoison
Mi az hogy "egy év leforgása alatt"? Már sokkal több ideje ismertek de mindegy..xd
A bevezetőbe, két évet írt! Hajrá fiúk, megállíthatatlanok vagytok!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.