Starity

A One Direction lett az év előadója

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 17. 21:11 #101
- törölt felhasználó -    
szép volt srácok! victory.gif heart.gif
2012. december 17. 21:12 #102
esztie35
esztie35
city of glass☆
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1369
Csatolások: 0
Azonosító: 129890
nagyon örülök neki smileeee.gif szép volt srácok <3
2012. december 17. 21:12 #103
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
"A listán egyébként Harry Styles barátnője, Taylor Swift foglalja el a második helyet, valamint szerepel rajta Rihanna és Carly Rae Jepsen is." Jó jó mindegy ebben kételkedek meg minden de oks, elfogadom de akkor is ez a mondat biggrin.gif Na mindegy, a cikk meg hát: ááááááááááááááááá, annyira büszke vagyok rájuk hogy elmondani nem lehet. Felléptek a MSG-ben most meg az év előadója címet nyerték el?! Hű, ez azért nagy dolog főleg hogy anno az X-Factor harmadik helyén végeztek, elég szép teljesítmény!! Minden elismerésem az Övüké heart.gif #I'mProud ♥
2012. december 17. 21:12 #104
biitRoxii
biitRoxii
visszatérő vendég

StátuszTudom miért szerettem meg ilyen hamar Carveréket a TW-ben :) Mert rosszfiúk ♥
Hozzászólás: 219
Azonosító: 171046
Gratulálok nekik..biggrin.gif megérdemelték*-*♥
2012. december 17. 21:14 #105
Blackheart.com
Blackheart.com
yizhan - bjyxszd

Státuszliving my best fujoshi life ^.^
Hozzászólás: 3585
Csatolások: 1884
Azonosító: 42891
Én személy szerint, teljes mértékig egyet értek Damon_Salvatore-val, mivel az embereknek nem feltétlenül jön be ugyanaz, ami így is van rendjén! biggrin.gif
Az utálkozók, akik azt állítják, h nem érdemlik meg a 1D-ös fiúk ezt a díjat, azt kicsit (nagyon) megcáfolnám!!! biggrin.gif Ugyanis, szívük-lelkük beleadják a munkájukba, legyen szó egy újabb albumról, klipről vagy akár egy koncertről... biggrin.gif Nem véletlen, h rengetegen odavannak értük, mivel igazán szeretni való kis csapat... biggrin.gif wink.gif Nem csak azért mondom ezt, mert én is rajongó vagyok (de a "csendesebb" fajtából, aki nem visítozik, ha meglátja őket... biggrin.gif ), hanem azért is, mert valóban van bennük tehetség!! biggrin.gif thumbsup.gif
És, ha már itt tartunk... Nem feltétlenül 30-40 évesen kell berobbanni a köztudatba/ hírnévbe.. biggrin.gif Sok "híresebb" sztár is ebben a korban lett híres, mint a 1D-s srácok... biggrin.gif Csak azt már néhányan elfelejtették... blink.gif dry.gif
A lényeg, h valahol el kell kezdeni a hírnévre törni... smileeee.gif És a jelen esetben akár 18-21 évesen!!! biggrin.gif Minél előbb annál jobb.. biggrin.gif biggrin.gif
A srácoknak viszont egy hatalmas gratuláció jár!!! biggrin.gif thumbsup.gif meghajolo.gif Mivel teljes mértékig megérdemlik!!! biggrin.gif biggrin.gif És a továbbiakban is 'harjá' nekik!!! biggrin.gif biggrin.gif
Részemről ennyi lenne.. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: rencsi95
2012. december 17. 21:16 #106
- törölt felhasználó -    
Figyelj, én is 20 múltam, nekem sem ők a sztár pasasok, elismerem, hogy jóképű srácok, de TISZTELETBEN TARTOM azt, hogy sok lányzónak jelenleg ők jönnek be több okból. Nem akarok vitázni, csak ajánlom, hogy gondolkozz el a generációs különbségeken és azon, hogyha mindenki azokat a pasikat "szeretné", akiket te kedvelsz, vagy pasinak tartasz, már rég kihalt volna a világ. És abba is gondolj bele, hogy valaha az általad említett emberkék is voltak 18 évesek, és nem 90kg izommal jöttek a világra, meg ilyen szintű férfiassággal. Én itt zárnám le a vitát, nem védek senkit, és nem is akarok, de azért ezen el kéne gondolkodni, és ez NEM CSAK NEKED SZÓL.
2012. december 17. 21:22 #107
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12521
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
És ki volt a többi jelölt? Cristofel és Győzike?
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Black Hearth2, Darkness, Törpemókus
2012. december 17. 21:22 #108
Guardian Angel
Guardian Angel
visszatérő vendég

StátuszThe smile is such spinline, which can right everything :)
Hozzászólás: 196
Azonosító: 158925
Szép volt srácok! smileeee.gif
2012. december 17. 21:30 #109
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez nem meglepő. biggrin.gif Grat a fiúknak. smileeee.gif
2012. december 17. 21:31 #110
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Damon_Salvatore @ 2012.12.17. 21:16)
Figyelj, én is 20 múltam, nekem sem ők a sztár pasasok, elismerem, hogy jóképű srácok, de TISZTELETBEN TARTOM azt, hogy sok lányzónak jelenleg ők jönnek be több okból. Nem akarok vitázni, csak ajánlom, hogy gondolkozz el a generációs különbségeken és azon, hogyha mindenki azokat a pasikat "szeretné", akiket te kedvelsz, vagy pasinak tartasz, már rég kihalt volna a világ. És abba is gondolj bele, hogy valaha az általad említett emberkék is voltak 18 évesek, és nem 90kg izommal jöttek a világra, meg ilyen szintű férfiassággal. Én itt zárnám le a vitát, nem védek senkit, és nem is akarok, de azért ezen el kéne gondolkodni, és ez NEM CSAK NEKED SZÓL.

Elhiheted, hogy minden egyes csaj szemét kikaparnám, ha az én páromra merné csorgatni a nyálát. De egyébként kiforgatod a szavaimat, olyan kúl ez, hogy fél tízkor lefordulok a székről wazze.XD Én soha sem mondtam azt, hogy az tetszen a lányoknak, mint nekem, mert személy szerint a sztárok közül én Robin Dunne-t tartom a legadúbbnak, a legvonzóbbnak és a legszexibbnek a sztárvilágban, de hát úgysem ismeri őt senki. Csak talán valahol el kellene gondolkozni, ha ez a férfi ideál, akkor valami nagyon elromlott a társadalomban. Egy férfi legyen férfias: magas, férfias arcszerkezet és az sem baj, ha van rajta egy kis muszklika. Generációs különbségek... basszus, tíz év... max, de szerintem még annyi sincsen. Bár soha sem értettem, hogy miért szeretik a lányok a b*zis fiúkat, mert speciel engem a hideg kiráz tőlük. Viszont félreértelmeztél, vagy én nem tudom mit csináltál, de én azt akartam kihangsúlyozni, hogy Jackman vagy Gosling szexi és vonzó, de az az öt nyikhaj, aligha. Szóval egy kalap alá venni egy érettebb, valahol nagyon vonzó pasit egy 18 éves, de egyébként 12-nek kinéző fiúcskával, ne haragudj, de valahol zavaró. Aranyosak, meg cukikák - már akinek -, de semmiképpen sem lehet rájuk aggatni a sármos, vonzó és szexi jelzőket. Talán ez irritál a legjobban. blink.gif Biztos szakmai ártalom, de nekem köbö max a nagyobb gyermekek szintjét ütik meg, akikről lehet beszélgetni a Star Warsról vagy a Nedd for speedről. Persze, mindenkinek más az ízlése, és nem tudom honnan vetted azt a marhaságot, hogy én az én ízlésemet akartam rátok erőltetni, mert nem így van, csak elmondani azt, hogy nincs mit zabálni ezen az öt majmon, ha már sokan a cuki pofijukért és a kerek valagukért szeretik őket, mert sajnos vannak ilyenek, még hozzá nem is kevés.
1 felhasználónak tetszik: hana001
2012. december 17. 21:32 #111
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (Blackheart.com @ 2012.12.17. 21:14)
Én személy szerint, teljes mértékig egyet értek Damon_Salvatore-val, mivel az embereknek nem feltétlenül jön be ugyanaz, ami így is van rendjén! biggrin.gif
Az utálkozók, akik azt állítják, h nem érdemlik meg a 1D-ös fiúk ezt a díjat, azt kicsit (nagyon) megcáfolnám!!! biggrin.gif Ugyanis, szívük-lelkük beleadják a munkájukba, legyen szó egy újabb albumról, klipről vagy akár egy koncertről... biggrin.gif Nem véletlen, h rengetegen odavannak értük, mivel igazán szeretni való kis csapat... biggrin.gif  wink.gif  Nem csak azért mondom ezt, mert én is rajongó vagyok (de a "csendesebb" fajtából, aki nem visítozik, ha meglátja őket... biggrin.gif ), hanem azért is, mert valóban van bennük tehetség!! biggrin.gif  thumbsup.gif 
És, ha már itt tartunk... Nem feltétlenül 30-40 évesen kell berobbanni a köztudatba/ hírnévbe.. biggrin.gif Sok "híresebb" sztár is ebben a korban lett híres, mint a 1D-s srácok... biggrin.gif Csak azt már néhányan elfelejtették...  blink.gif  dry.gif 
A lényeg, h valahol el kell kezdeni a hírnévre törni...  smileeee.gif  És a jelen esetben akár 18-21 évesen!!! biggrin.gif Minél előbb annál jobb.. biggrin.gif biggrin.gif 
A srácoknak viszont egy hatalmas gratuláció jár!!! biggrin.gif  thumbsup.gif  meghajolo.gif Mivel teljes mértékig megérdemlik!!! biggrin.gif biggrin.gif És a továbbiakban is 'harjá' nekik!!! biggrin.gif biggrin.gif
Részemről ennyi lenne..  smileeee.gif

Abban teljes mértékig egyet értek veled, hogy minden embernek más a stílusa, de azt viszont nem tudom elfogadni, hogy megérdemelték volna a díjat. Persze, a szívüket lelküket beleadják, de szerinted ezt más nem teszi meg? Értük mégsem rajong a fél világ... Náluk a marketing nagyon működik, ez az aminek köszönhetik a hírnevüket, és nem a tehetség. Biztos vagyok benne, ha csak az énektudásukon múlna a karrierük, akkor már rég eltűntek volna a süllyesztőben.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Jolie_77, Beckie
2012. december 17. 21:35 #112
VampireGirl
VampireGirl

Státusz"Beauty is not defined by the size of your jeans." - Jack Barakat
Hozzászólás: 889
Azonosító: 175684
Megérdemelték biggrin.gif
2012. december 17. 21:36 #113
VampireGirl
VampireGirl

Státusz"Beauty is not defined by the size of your jeans." - Jack Barakat
Hozzászólás: 889
Azonosító: 175684
Megérdemelték biggrin.gif Gratulálok!
2012. december 17. 21:43 #114
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Na ne csesszetek fel, hogy ezek díjat kaptak!!!! ohmy.gif Mi van? És ki volt még jelölve a kategóriában???? Amúgy elég vicces, hogy azon vitatkoztok, hogy kinek jönnek be és miért, már csak azért is mert nem pofára osszák a díjat hanem tehetségre, és én értem, hogy szívüket lelküket beletették a lemezbe, de az nem azt jelenti, hogy jó, ne már, ha én szívem lelkem beleteszem egy albumba de nem tudok énekelni akkor megérdemlem a díjat? Vagy mi? Nem az a baj, hogy fiatalok, mert lássuk be, Bruno Mars sem öreg, de basszus, milyen hangja van már? Vagy csak nézzünk másik fiúbandát: Blue, ők is fiatalok voltak, vagy a Westlife, vagy a Take That, de ŐK tudnak énekelni, meg zenét szerezni!!!! Vagy ha az idősebb kategóriát kell nézni, igen, én is voltam fiatal(abb) és nekem sem az akkor már 50 évesek jöttek be, de én pl Jon Bon Jovit hallgattam meg Bryan Adams-t akik szintén fiatalon kezdték, de mint már említettem, ők TUDNAK ÉNEKELNI!!!!!!
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, hana001
2012. december 17. 21:46 #115
Regikee.13
Regikee.13
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 188890
szép volt srácok <3 nagyon örülök, megérdemelték biggrin.gif biggrin.gif
2012. december 17. 21:53 #116
- törölt felhasználó -    
Hát Beyla, látom köztünk üvegfal van, és nem értesz meg, mert csak azt hajtogatod amit... Igen, jó hogy feltűnt, hogy a társadalomban valami megváltozott, a férfiak kezdenek elnőiesendi, és ez néha az ellenkező nemre is kezd igaz lenni. Nem akarok itt filozofálni, tiszteletben tartom a véleményed, én nem abba kötöttem bele, h megérdemelték e vagy sem a díjat, hanem abba, h nem érted mi tetszik a mai csirkéknek ezen az "öt majmon", nyilván nem így fogalmaztad stb, de ez jött le. Mint már említettem, nekem sem ők a "pasik", de régen is voltak "nyálgépek", mégha kemény bőrbe is csomagolták őket (pl. Europe és a hasonló kaliberűekről sem éppen egy full százas pasas jut eszembe elsőre, holott Bon Jovi megváltozott, vagy van az ellenkezője Axel Rose a G'n'R-ből, rosszabb lett mint volt, mert még ő is észrevette, h a lányoknak mi jön be...) Szóval no comment, és lehet h hülyeséget írtam, de azért ne állíts be hülyének, mert én nem érzem azt, h annak állítottalak be az előző hsz-emben. És bocs, de én nem érek rá ilyesmikre, mert ennek nincs értelme, nem dönthetünk olyanban, amiben nem lehet... Kösz a "beszélgetést".
2012. december 17. 21:53 #117
Mrs.Paynee
Mrs.Paynee
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 191638
Dejóóósmileeee.gif Én imádom őket:)
2012. december 17. 21:55 #118
- törölt felhasználó -    
és amúgy meg ez a díj nem egy Bon Jovi-nak, Bryan Adamsnak, Rod Stewartnak, Queen-nek való, hisz ez csak egy kis csekélység, nem is értem a felháborodást, a mai sz*r zenékből lettek kiválasztva, és akik döntöttek, vagy akiket lefizettek, nem tudom a történetet, azoknak lehet h ez volt a jó, de ez nem olyan értékes díj, mint bármi más, a jelen nyerteseknek értékes.
2012. december 17. 22:01 #119
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Maradjunk annyiban, hogy a One Direction a legmenőbb banda jelenleg, ( wtf.gif ) az MTV díjai pedig egy kalap kutyagumit sem érnek már évek óta, főleg, ha a rajongók szavazatai alapján jön össze. Csak a tiniknek van olyan lelkesedésük és idejük arra, hogy egész nap a gép előtt üljenek és szavazzanak.
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2012. december 17. 22:01 #120
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Nem is azt mondtam, hogy kapja meg Bon Jovi vagy Bryan Adams a díjat, de ma is vannak NORMÁLIS előadók! Igen, ritka (sajnos) de vannak, és őket kellene díjazni! Ott van Ed Sheeran pl. vagy Bruno Mars, a The Script vagy bárki más csak ne Bíber meg Demi, Miley, Selena, van dájreksön és Taylor mert mind mind megcsinált, celeb majom!! És így persze, hogy az évek során ez a díj is csak egy csekélység lett!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok