A One Direction lett az év előadója
2012. december 17. 21:12
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
"A listán egyébként Harry Styles barátnője, Taylor Swift foglalja el a második helyet, valamint szerepel rajta Rihanna és Carly Rae Jepsen is." Jó jó mindegy ebben kételkedek meg minden de oks, elfogadom de akkor is ez a mondat Na mindegy, a cikk meg hát: ááááááááááááááááá, annyira büszke vagyok rájuk hogy elmondani nem lehet. Felléptek a MSG-ben most meg az év előadója címet nyerték el?! Hű, ez azért nagy dolog főleg hogy anno az X-Factor harmadik helyén végeztek, elég szép teljesítmény!! Minden elismerésem az Övüké #I'mProud ♥
2012. december 17. 21:14
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Én személy szerint, teljes mértékig egyet értek Damon_Salvatore-val, mivel az embereknek nem feltétlenül jön be ugyanaz, ami így is van rendjén!
Az utálkozók, akik azt állítják, h nem érdemlik meg a 1D-ös fiúk ezt a díjat, azt kicsit (nagyon) megcáfolnám!!! Ugyanis, szívük-lelkük beleadják a munkájukba, legyen szó egy újabb albumról, klipről vagy akár egy koncertről... Nem véletlen, h rengetegen odavannak értük, mivel igazán szeretni való kis csapat... Nem csak azért mondom ezt, mert én is rajongó vagyok (de a "csendesebb" fajtából, aki nem visítozik, ha meglátja őket... ), hanem azért is, mert valóban van bennük tehetség!!
És, ha már itt tartunk... Nem feltétlenül 30-40 évesen kell berobbanni a köztudatba/ hírnévbe.. Sok "híresebb" sztár is ebben a korban lett híres, mint a 1D-s srácok... Csak azt már néhányan elfelejtették...
A lényeg, h valahol el kell kezdeni a hírnévre törni... És a jelen esetben akár 18-21 évesen!!! Minél előbb annál jobb..
A srácoknak viszont egy hatalmas gratuláció jár!!! Mivel teljes mértékig megérdemlik!!! És a továbbiakban is 'harjá' nekik!!!
Részemről ennyi lenne..
Az utálkozók, akik azt állítják, h nem érdemlik meg a 1D-ös fiúk ezt a díjat, azt kicsit (nagyon) megcáfolnám!!! Ugyanis, szívük-lelkük beleadják a munkájukba, legyen szó egy újabb albumról, klipről vagy akár egy koncertről... Nem véletlen, h rengetegen odavannak értük, mivel igazán szeretni való kis csapat... Nem csak azért mondom ezt, mert én is rajongó vagyok (de a "csendesebb" fajtából, aki nem visítozik, ha meglátja őket... ), hanem azért is, mert valóban van bennük tehetség!!
És, ha már itt tartunk... Nem feltétlenül 30-40 évesen kell berobbanni a köztudatba/ hírnévbe.. Sok "híresebb" sztár is ebben a korban lett híres, mint a 1D-s srácok... Csak azt már néhányan elfelejtették...
A lényeg, h valahol el kell kezdeni a hírnévre törni... És a jelen esetben akár 18-21 évesen!!! Minél előbb annál jobb..
A srácoknak viszont egy hatalmas gratuláció jár!!! Mivel teljes mértékig megérdemlik!!! És a továbbiakban is 'harjá' nekik!!!
Részemről ennyi lenne..
1 felhasználónak tetszik:
rencsi95
2012. december 17. 21:16
Figyelj, én is 20 múltam, nekem sem ők a sztár pasasok, elismerem, hogy jóképű srácok, de TISZTELETBEN TARTOM azt, hogy sok lányzónak jelenleg ők jönnek be több okból. Nem akarok vitázni, csak ajánlom, hogy gondolkozz el a generációs különbségeken és azon, hogyha mindenki azokat a pasikat "szeretné", akiket te kedvelsz, vagy pasinak tartasz, már rég kihalt volna a világ. És abba is gondolj bele, hogy valaha az általad említett emberkék is voltak 18 évesek, és nem 90kg izommal jöttek a világra, meg ilyen szintű férfiassággal. Én itt zárnám le a vitát, nem védek senkit, és nem is akarok, de azért ezen el kéne gondolkodni, és ez NEM CSAK NEKED SZÓL.
2012. december 17. 21:22
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Szép volt srácok!
2012. december 17. 21:31
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Damon_Salvatore @ 2012.12.17. 21:16)
Figyelj, én is 20 múltam, nekem sem ők a sztár pasasok, elismerem, hogy jóképű srácok, de TISZTELETBEN TARTOM azt, hogy sok lányzónak jelenleg ők jönnek be több okból. Nem akarok vitázni, csak ajánlom, hogy gondolkozz el a generációs különbségeken és azon, hogyha mindenki azokat a pasikat "szeretné", akiket te kedvelsz, vagy pasinak tartasz, már rég kihalt volna a világ. És abba is gondolj bele, hogy valaha az általad említett emberkék is voltak 18 évesek, és nem 90kg izommal jöttek a világra, meg ilyen szintű férfiassággal. Én itt zárnám le a vitát, nem védek senkit, és nem is akarok, de azért ezen el kéne gondolkodni, és ez NEM CSAK NEKED SZÓL.
Elhiheted, hogy minden egyes csaj szemét kikaparnám, ha az én páromra merné csorgatni a nyálát. De egyébként kiforgatod a szavaimat, olyan kúl ez, hogy fél tízkor lefordulok a székről wazze.XD Én soha sem mondtam azt, hogy az tetszen a lányoknak, mint nekem, mert személy szerint a sztárok közül én Robin Dunne-t tartom a legadúbbnak, a legvonzóbbnak és a legszexibbnek a sztárvilágban, de hát úgysem ismeri őt senki. Csak talán valahol el kellene gondolkozni, ha ez a férfi ideál, akkor valami nagyon elromlott a társadalomban. Egy férfi legyen férfias: magas, férfias arcszerkezet és az sem baj, ha van rajta egy kis muszklika. Generációs különbségek... basszus, tíz év... max, de szerintem még annyi sincsen. Bár soha sem értettem, hogy miért szeretik a lányok a b*zis fiúkat, mert speciel engem a hideg kiráz tőlük. Viszont félreértelmeztél, vagy én nem tudom mit csináltál, de én azt akartam kihangsúlyozni, hogy Jackman vagy Gosling szexi és vonzó, de az az öt nyikhaj, aligha. Szóval egy kalap alá venni egy érettebb, valahol nagyon vonzó pasit egy 18 éves, de egyébként 12-nek kinéző fiúcskával, ne haragudj, de valahol zavaró. Aranyosak, meg cukikák - már akinek -, de semmiképpen sem lehet rájuk aggatni a sármos, vonzó és szexi jelzőket. Talán ez irritál a legjobban. Biztos szakmai ártalom, de nekem köbö max a nagyobb gyermekek szintjét ütik meg, akikről lehet beszélgetni a Star Warsról vagy a Nedd for speedről. Persze, mindenkinek más az ízlése, és nem tudom honnan vetted azt a marhaságot, hogy én az én ízlésemet akartam rátok erőltetni, mert nem így van, csak elmondani azt, hogy nincs mit zabálni ezen az öt majmon, ha már sokan a cuki pofijukért és a kerek valagukért szeretik őket, mert sajnos vannak ilyenek, még hozzá nem is kevés.
hana001
2012. december 17. 21:32
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Idézet (Blackheart.com @ 2012.12.17. 21:14)
Én személy szerint, teljes mértékig egyet értek Damon_Salvatore-val, mivel az embereknek nem feltétlenül jön be ugyanaz, ami így is van rendjén!
Részemről ennyi lenne..
Részemről ennyi lenne..
Abban teljes mértékig egyet értek veled, hogy minden embernek más a stílusa, de azt viszont nem tudom elfogadni, hogy megérdemelték volna a díjat. Persze, a szívüket lelküket beleadják, de szerinted ezt más nem teszi meg? Értük mégsem rajong a fél világ... Náluk a marketing nagyon működik, ez az aminek köszönhetik a hírnevüket, és nem a tehetség. Biztos vagyok benne, ha csak az énektudásukon múlna a karrierük, akkor már rég eltűntek volna a süllyesztőben.
2012. december 17. 21:35
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Megérdemelték
2012. december 17. 21:36
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Megérdemelték Gratulálok!
2012. december 17. 21:43
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na ne csesszetek fel, hogy ezek díjat kaptak!!!! Mi van? És ki volt még jelölve a kategóriában???? Amúgy elég vicces, hogy azon vitatkoztok, hogy kinek jönnek be és miért, már csak azért is mert nem pofára osszák a díjat hanem tehetségre, és én értem, hogy szívüket lelküket beletették a lemezbe, de az nem azt jelenti, hogy jó, ne már, ha én szívem lelkem beleteszem egy albumba de nem tudok énekelni akkor megérdemlem a díjat? Vagy mi? Nem az a baj, hogy fiatalok, mert lássuk be, Bruno Mars sem öreg, de basszus, milyen hangja van már? Vagy csak nézzünk másik fiúbandát: Blue, ők is fiatalok voltak, vagy a Westlife, vagy a Take That, de ŐK tudnak énekelni, meg zenét szerezni!!!! Vagy ha az idősebb kategóriát kell nézni, igen, én is voltam fiatal(abb) és nekem sem az akkor már 50 évesek jöttek be, de én pl Jon Bon Jovit hallgattam meg Bryan Adams-t akik szintén fiatalon kezdték, de mint már említettem, ők TUDNAK ÉNEKELNI!!!!!!
2012. december 17. 21:46
Regikee.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 188890 offline |
szép volt srácok <3 nagyon örülök, megérdemelték
2012. december 17. 21:53
Hát Beyla, látom köztünk üvegfal van, és nem értesz meg, mert csak azt hajtogatod amit... Igen, jó hogy feltűnt, hogy a társadalomban valami megváltozott, a férfiak kezdenek elnőiesendi, és ez néha az ellenkező nemre is kezd igaz lenni. Nem akarok itt filozofálni, tiszteletben tartom a véleményed, én nem abba kötöttem bele, h megérdemelték e vagy sem a díjat, hanem abba, h nem érted mi tetszik a mai csirkéknek ezen az "öt majmon", nyilván nem így fogalmaztad stb, de ez jött le. Mint már említettem, nekem sem ők a "pasik", de régen is voltak "nyálgépek", mégha kemény bőrbe is csomagolták őket (pl. Europe és a hasonló kaliberűekről sem éppen egy full százas pasas jut eszembe elsőre, holott Bon Jovi megváltozott, vagy van az ellenkezője Axel Rose a G'n'R-ből, rosszabb lett mint volt, mert még ő is észrevette, h a lányoknak mi jön be...) Szóval no comment, és lehet h hülyeséget írtam, de azért ne állíts be hülyének, mert én nem érzem azt, h annak állítottalak be az előző hsz-emben. És bocs, de én nem érek rá ilyesmikre, mert ennek nincs értelme, nem dönthetünk olyanban, amiben nem lehet... Kösz a "beszélgetést".
2012. december 17. 21:53
Mrs.Payneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 191638 offline |
Dejóóó Én imádom őket:)
2012. december 17. 21:55
és amúgy meg ez a díj nem egy Bon Jovi-nak, Bryan Adamsnak, Rod Stewartnak, Queen-nek való, hisz ez csak egy kis csekélység, nem is értem a felháborodást, a mai sz*r zenékből lettek kiválasztva, és akik döntöttek, vagy akiket lefizettek, nem tudom a történetet, azoknak lehet h ez volt a jó, de ez nem olyan értékes díj, mint bármi más, a jelen nyerteseknek értékes.
2012. december 17. 22:01
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Maradjunk annyiban, hogy a One Direction a legmenőbb banda jelenleg, ( ) az MTV díjai pedig egy kalap kutyagumit sem érnek már évek óta, főleg, ha a rajongók szavazatai alapján jön össze. Csak a tiniknek van olyan lelkesedésük és idejük arra, hogy egész nap a gép előtt üljenek és szavazzanak.
Darkness
2012. december 17. 22:01
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Nem is azt mondtam, hogy kapja meg Bon Jovi vagy Bryan Adams a díjat, de ma is vannak NORMÁLIS előadók! Igen, ritka (sajnos) de vannak, és őket kellene díjazni! Ott van Ed Sheeran pl. vagy Bruno Mars, a The Script vagy bárki más csak ne Bíber meg Demi, Miley, Selena, van dájreksön és Taylor mert mind mind megcsinált, celeb majom!! És így persze, hogy az évek során ez a díj is csak egy csekélység lett!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.