A One Direction lett az év előadója
2012. december 17. 22:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Damon_Salvatore @ 2012.12.17. 21:53)
Hát Beyla, látom köztünk üvegfal van, és nem értesz meg, mert csak azt hajtogatod amit... Igen, jó hogy feltűnt, hogy a társadalomban valami megváltozott, a férfiak kezdenek elnőiesendi, és ez néha az ellenkező nemre is kezd igaz lenni. Nem akarok itt filozofálni, tiszteletben tartom a véleményed, én nem abba kötöttem bele, h megérdemelték e vagy sem a díjat, hanem abba, h nem érted mi tetszik a mai csirkéknek ezen az "öt majmon", nyilván nem így fogalmaztad stb, de ez jött le. Mint már említettem, nekem sem ők a "pasik", de régen is voltak "nyálgépek", mégha kemény bőrbe is csomagolták őket (pl. Europe és a hasonló kaliberűekről sem éppen egy full százas pasas jut eszembe elsőre, holott Bon Jovi megváltozott, vagy van az ellenkezője Axel Rose a G'n'R-ből, rosszabb lett mint volt, mert még ő is észrevette, h a lányoknak mi jön be...) Szóval no comment, és lehet h hülyeséget írtam, de azért ne állíts be hülyének, mert én nem érzem azt, h annak állítottalak be az előző hsz-emben. És bocs, de én nem érek rá ilyesmikre, mert ennek nincs értelme, nem dönthetünk olyanban, amiben nem lehet... Kösz a "beszélgetést".
Szerintem meg te nem fogtad fel, amit írtam, ezért is próbáltam még hosszabban, még nyújtottabban leírni ötvenszer. Ötvenedjére tényleg nincs kedvem hozzá, túl fáradt vagyok. Egyszerűen hülyén fogalmaztál, és nem azt akartad elmondani, amit egyébként leírtál, mert ebből a hozzászólásodból ez esett le. Mindegy, én nem megbántani akartalak, szó sincs róla, de akkor mi két teljesen különböző dologról beszéltünk eddig is, tehát valóban ezek szerint nincsen miről tárgyalnunk. Nem teljesen értem, hogy mi volt a gáz a hozzászólásomban, mi az, ami nem tetszett, nem értettél egyet, de tök mindegy. Egy szóval nem állítottalak be hülyének, ezt kikérem magamnak! Magunk között, mióta újra fent vagyok a fórumon, te voltál a legértelmesebb vitapartnerem. Mindegy, sajnálom, tényleg nem a megbántás és a kötekedés volt a célom, még ha a hozzászólásaim stílusa is ezt mutatja. Nem vagyok egy finom csaj, maradjunk ennyiben.
Egyébként annyit még hozzáfűznék az utolsó hozzászólásodhoz, hogy anno az MTV a sztárokat díjazta, és nem ezeket a divatsz*rokat. Egykor az MTV díjainak is volt tekintélye, ami napjainkra már lazán el is tűnt.
2012. december 17. 22:15
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Igen is meg érdemelték a legjobb banda forever bárki bármit is mond. Elegem van a sok rossz indulatú emberből szívből gratulálok nekik <3 <3
2012. december 17. 22:26
jó Beyla, zárjuk le ott, hogy a világ kinek igen, kinek nem rossz irányba fordult, amit mindketten szerintem hasonlóan véleményezünk, csak én már megtanultam, hogy nem lehet örökké azzal példálozni, hogy a régi együttesek mennyivel jobbak voltak, vagy hogy ma is vannak sokkal eredetibb együttesek... Szóval a lényeg a manipulatív média, ami nem tehet mást, minthogy azokból él meg, akik számunkra nem mutattak sokat. Miért a mostani MTV music awards-on is ki hitte volna hogy PSY is kaphat díjat, a tátogásra stb, és még a nagy hírességek, köztük Hugh Jackman is később nyomatja a gangnam stylet. Ha ez kell a mostani fiataloknak, hát ez van. Ugyanez megy végbe a filmek világában is, manapság tuti nem alkotnak olyan műveket, amit 50 év múlva is emlegetnek (nyilván van, vagy lesz kivétel). Lehet hogy elmentünk más irányba, de minden korszaknak más a stílusa, más a zenei irányzata, hisz ez viszi előre a fejlődést a változás, én is szívesebben élnék a 70-es években, de nem lehet. (és azért ilyesmikkel engem sem lehet megbántani, szóval no para, lehet h csak a te hsz-ed volt rosszkor rossz helyen nálam és ezért kezdtem a vitát, de ezzel is újabb tapasztalatot szereztem).
2012. december 18. 00:33
Tisztában vagyok vele,hogy nem a 1D a legtokéletesebbek és profibb ebben a szakmában de nem csak a pofijukért koszonhetik azt amit.Elegem van,hogy tehetségtelen b*ziknak nézik oket >.< Miért szúrja egyesek szemét,hogy valakinek igenis bejon amit csinálnak?
2012. december 18. 01:02
MJudó szerintem az a baj, hogy sok régi és fiatal együttest nem csak most, de az elmúlt években méltatlanul elfeledtek, mert nem volt mögöttük erős mentor, vagy pénzember, hogy a pályán maradjanak, holott tehetségük lett volna. Na meg az is benne van, hogy a mostani együttesek, és nem csak az 1D, de egy számmal beírják magukat a zene történelmébe, ami által mérhetetlen mennyiségű díjat kapnak, amivel nem is lenne baj, ha nem tudnánk azt, hogy nem is olyan rég más együtteseknek rengeteget kellett küzdeni a fennmaradásért, hát még azért, hogy világszerte hírnévre tegyenek szert önerőből, amihez nem volt elég egy év. Ez a "légy hirtelen híres" és utána pár éven belül elfeledünk, mert lesz másik, ez csak most divat, azzal a hátulütővel, hogy sok ellenszenvet vált ki a régebben alakult együttesek rajongóival szemben, ill. azon hasonló kaliberű együttesek rajongóival, akik úgy vélik, hogy az ő kedvenceik is ennyi erőből kaphattak volna díjat. És az egészben az a pláne, hogy nem tudjuk mi alapján kik döntötték el, hogy ki kapja a díjat. Nagyjából ennyi, szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. december 18. 05:08
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
megérdemelték grat fiúk !!!! Liam <3
2012. december 18. 11:47
lol. az egész világ színvonala idáig süllyedt. szívből gratulálok..(Y)
2012. december 18. 13:10
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
TeAtyaÚrIsten. =/
2012. december 18. 14:54
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Nem örülök ennek a hírnek annyira....
2012. december 18. 14:59
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.12.17. 21:31)
Elhiheted, hogy minden egyes csaj szemét kikaparnám, ha az én páromra merné csorgatni a nyálát. De egyébként kiforgatod a szavaimat, olyan kúl ez, hogy fél tízkor lefordulok a székről wazze.XD Én soha sem mondtam azt, hogy az tetszen a lányoknak, mint nekem, mert személy szerint a sztárok közül én Robin Dunne-t tartom a legadúbbnak, a legvonzóbbnak és a legszexibbnek a sztárvilágban, de hát úgysem ismeri őt senki. Csak talán valahol el kellene gondolkozni, ha ez a férfi ideál, akkor valami nagyon elromlott a társadalomban. Egy férfi legyen férfias: magas, férfias arcszerkezet és az sem baj, ha van rajta egy kis muszklika. Generációs különbségek... basszus, tíz év... max, de szerintem még annyi sincsen. Bár soha sem értettem, hogy miért szeretik a lányok a b*zis fiúkat, mert speciel engem a hideg kiráz tőlük. Viszont félreértelmeztél, vagy én nem tudom mit csináltál, de én azt akartam kihangsúlyozni, hogy Jackman vagy Gosling szexi és vonzó, de az az öt nyikhaj, aligha. Szóval egy kalap alá venni egy érettebb, valahol nagyon vonzó pasit egy 18 éves, de egyébként 12-nek kinéző fiúcskával, ne haragudj, de valahol zavaró. Aranyosak, meg cukikák - már akinek -, de semmiképpen sem lehet rájuk aggatni a sármos, vonzó és szexi jelzőket. Talán ez irritál a legjobban. Biztos szakmai ártalom, de nekem köbö max a nagyobb gyermekek szintjét ütik meg, akikről lehet beszélgetni a Star Warsról vagy a Nedd for speedről. Persze, mindenkinek más az ízlése, és nem tudom honnan vetted azt a marhaságot, hogy én az én ízlésemet akartam rátok erőltetni, mert nem így van, csak elmondani azt, hogy nincs mit zabálni ezen az öt majmon, ha már sokan a cuki pofijukért és a kerek valagukért szeretik őket, mert sajnos vannak ilyenek, még hozzá nem is kevés.
Nekem sem éppen ők az ideálom, de azt el kell mondjam, hogy azért nem néznek ki rosszul sem. Távol álljon tőlem, hogy a nyálam csorgassam rájuk, de azért lehetnének rosszabbak is. Most itt gondolok teljesen hétköznapi 18-20 évesekre. Nehogy már azt mondd, hogy nem vetted észre bármikor, amikor kilépsz az utcára, hogy manapság, ha egy én korombeli (17 és 18 között vagyok) sráchoz képest a 1D még egészen viselhető kinézetű. Igazából felfordul a gyomrom, ha egy pasin látszik, hogy több időt tölt a tükör előtt, a vásárlással, vagy a fodrásznál, mint én. Nem tudom mikor lett ez divat, de szörnyen sajnálom, hogy nem 10 évvel ezelőtt voltam tinédzser.
Ezek alapján meg tudom érteni, hogy a mai 11-14 éves (esetleg ennél idősebbek és fiatalabbak is, de szerintem ez a túlnyomó többség) akiknek valamiért voltak olyan szerencsétlenek, hogy ezek között kellett jó pasikat keresgélniük, ne a 1D-s srácokat tartsák annak. Én személy szerint inkább az általad említett Ryan Gosling, Hugh Jackman vagy Rob Morrow fan vagyok és voltam, de tudom, hogy 13-15 (meg még utána is) éves korban változik a legtöbbet az ember személyisége, és ízlése is. Ezért ne izguljatok, nincs minden veszve. Az is érthető, hogy az ilyen fiatal lányok inkább a hozzájuk korban közelebb állókhoz vonzódnak, és nem az eszméletlenül jól kinéző, de már a 40-es pasikhoz.
2012. december 18. 16:25
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Szerintem Mi tudjuk,. hogy az ilyen díjak nagyja évek óta semmit se ér, persze ehhez annak is köze lehet, hogy nagyrészt csak befolyásolt birkák szavaznak, mert ők nekik rengeteg idejük van, amit inkább tanulásra kéne fordítani. S ez a banda csak öt(?) tehetségtelen, lusta kényes ember gyülekezete, akik néhány év múlva úgy is eltűnnek. Mit csináltak? Besétáltak egy fűtött terembe, nyávogtak egy kicsit, s a sok birka felkarolta őket . Ébredjetek már fel! Amit Ti zenének neveztek az igénytelen, amit Ti csináltok, az undorító, s Így lassan a normálisan viselkedő emberek, s az igényes zenék eltűnnek...
Itt az igazság egy számban .execute.
Itt az igazság egy számban .execute.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.