Starity

A One Direction lett az év előadója

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 18. 16:51 #141
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon is megérdemelték! Gratulálok a fiúknak. heart.gif
2012. december 18. 17:07 #142
- törölt felhasználó -    
Sokan írták előttem: ők nem érdemelték meg és különben is az MTV díjnak nincs különösebben nagy jelentősége.
Én erre azt mondom: ők legalább valamilyen nagyobb díjat kaptak, és gondolom ti még MTV díjat sem kaptatok a b*sztatásotokért. Amint a One Direction megkapja ezt a díjat, mindenki egyből semminek veszik az MTV-t.
De persze mindenkinek más a véleménye szóval én csak gratulálni tudok nekik, mert szerintem megérdemelték smileeee.gif
2012. december 18. 17:20 #143
- törölt felhasználó -    
Idézet
Darkness: Szerintem Mi tudjuk,. hogy az ilyen díjak nagyja évek óta semmit se ér, persze ehhez annak is köze lehet, hogy nagyrészt csak befolyásolt birkák szavaznak, mert ők nekik rengeteg idejük van, amit inkább tanulásra kéne fordítani. S ez a banda csak öt(?) tehetségtelen, lusta kényes ember gyülekezete, akik néhány év múlva úgy is eltűnnek. Mit csináltak? Besétáltak egy fűtött terembe, nyávogtak egy kicsit, s a sok birka felkarolta őket blink.gif. Ébredjetek már fel! Amit Ti zenének neveztek az igénytelen, amit Ti csináltok, az undorító, s Így lassan a normálisan viselkedő emberek, s az igényes zenék eltűnnek...
Itt az igazság egy számban .execute. pardon.gif

Darkness: olyan nincs, ami mindenkinek megfelelő lenne. Szinte mindenben totálisan igazad van, hogy befolyásolt emberek szavaznak stb., dehát mivel a média=befolyásolás, manipulálás, ezért a legtöbb hír is azokról szól, akiket felkapnak éppenséggel, de én is írtam, h nyilván pár év, vagy hónap elég ahhoz, hogy a sok hasonszőrű együttest elfeledtessék. Amíg a jelen banda díjakat kap, addig az igazi (rock)együttesek megélnek díjak nélkül is, mert tudják, hogy nem egy díjért zenélnek, hanem azért, mert szeretik, és szórakoztatják a hallgatókat. Számukra úgyis a legnagyobb elismerés az, ha megveszik a lemezeiket, ebből látják, hogy sokan szeretik őket, nem pedig random emberek díjazzák őket. És idővel a maguk nemében biztosan nyernek a "rendes" bandák is ennél nevesebb díjakat.
De ahogy elnézem szerintem akármelyik együttes nyerte volna az év előadója díját, akkor az ellen lett volna felszólalás, hiszen nyilván mindenki a kedvenc együttesét várná az élre, de mivel csak egy első helyezett van, így hát... De itt egy LINK, lehet szemezgetni, hogy anno is ki lett volna a megfelelő győztes. (Én is jobban örültem volna, ha idén mondjuk Fun nyer) És ITT van, hogy idén még kik mit nyertek.
2012. december 18. 17:28 #144
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Idézet (Damon_Salvatore @ 2012.12.18. 17:20)
Darkness: olyan nincs, ami mindenkinek megfelelő lenne. Szinte mindenben totálisan igazad van, hogy befolyásolt emberek szavaznak stb., dehát mivel a média=befolyásolás, manipulálás, ezért a legtöbb hír is azokról szól, akiket felkapnak éppenséggel, de én is írtam, h nyilván pár év, vagy hónap elég ahhoz, hogy a sok hasonszőrű együttest elfeledtessék. Amíg a jelen banda díjakat kap, addig az igazi (rock)együttesek megélnek díjak nélkül is, mert tudják, hogy nem egy díjért zenélnek, hanem azért, mert szeretik, és szórakoztatják a hallgatókat. Számukra úgyis a legnagyobb elismerés az, ha megveszik a lemezeiket, ebből látják, hogy sokan szeretik őket, nem pedig random emberek díjazzák őket. És idővel a maguk nemében biztosan nyernek a "rendes" bandák is ennél nevesebb díjakat.
De ahogy elnézem szerintem akármelyik együttes nyerte volna az év előadója díját, akkor az ellen lett volna felszólalás, hiszen nyilván mindenki a kedvenc együttesét várná az élre, de mivel csak egy első helyezett van, így hát... De itt egy LINK, lehet szemezgetni, hogy anno is ki lett volna a megfelelő győztes. (Én is jobban örültem volna, ha idén mondjuk Fun nyer) És ITT van, hogy idén még kik mit nyertek.

Persze, neked is igazad van, s én ezzel nem is azt akartam mondani, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretnie, sőt, örülök, ha nem ugyanazt szereti mindenki, engem pedig pont nem érdekel, hogy a tehetséges bandák kapnak-e díjakat vagy sem, hiszen mint már mondtad, őket sem érdekli kifejezetten, nem, én csak azt akartam mondani, hogy egyszerűen szánalmas, hogy mennyire igénytelenné s mindent elsöprővé vált a pop ipar, mert lássuk be, a legtöbb mai 'zenét' már tényleg csak a média tartja életben, a sok igenis könnyedén befolyásolható kisgyerek pedig nyál-csorgatva követi azt. rolleyes.gif
2012. december 18. 17:35 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet
Darkness:
Persze, neked is igazad van, s én ezzel nem is azt akartam mondani, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretnie, sőt, örülök, ha nem ugyanazt szereti mindenki, engem pedig pont nem érdekel, hogy a tehetséges bandák kapnak-e díjakat vagy sem, hiszen mint már mondtad, őket sem érdekli kifejezetten, nem, én csak azt akartam mondani, hogy egyszerűen szánalmas, hogy mennyire igénytelenné s mindent elsöprővé vált a pop ipar, mert lássuk be, a legtöbb mai 'zenét' már tényleg csak a média tartja életben, a sok igenis könnyedén befolyásolható kisgyerek pedig nyál-csorgatva követi azt. rolleyes.gif

meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2012. december 18. 17:46 #146
Alex1213
Alex1213
visszatérő vendég

StátuszLégy őrült,élvezd az életet, egyszer élsz bassza meg!
Hozzászólás: 160
Csatolások: 0
Azonosító: 190112
thumbsup.gif lolhit.gif thumbup2.gif taps.gif
2012. december 18. 17:58 #147
Alexandra Kövesi
Alexandra Kövesi
visszatérő vendég

StátuszNem kell nekem szőke herceg fehér lovon csak a One Direction piros buszon.
Hozzászólás: 117
Azonosító: 191787
Yippi! biggrin.gif Viszont Taylor Swift kapta a második helyet! sad.gif
2012. december 18. 19:37 #148
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Erre inkább már nem is reagálnék. sleep.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2012. december 18. 20:15 #149
Bibikeke1
Bibikeke1

StátuszOn my own
Hozzászólás: 762
Azonosító: 176733
Még is ki lett volna??! Ők azért valamit csináltak az elmúlt egy évben..BÁR a Take me home-ra SZERINTEM nem a színvonalukhoz hasonlítható számok kerültek.Persze vannak rajta jók, de amekkora feneket kerítettek neki előtte annyira csalódtam..Vannak rajta kifejezetten ratyi dalok is..Na mindegy Ez csak az ÉN véleményem.
2012. december 18. 20:29 #150
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
Hozzászólás: 944
Azonosító: 172008
deédesek.á.jajj.és ügyesek is.
2012. december 18. 21:54 #151
kenusmajom
kenusmajom
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 191379
nem vok fan de jo a zenejuk el kell ismerni megerdemlik es vegre van vmi jo ami europai nem amcsi(nem mintha bajom lennen az amerikaiakkal csak kicsit tul sok)
2012. december 18. 22:21 #152
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

StátuszLive while we're young ;))
Hozzászólás: 351
Azonosító: 184849
Én nagyon szeretem a(z) 1D-t, és nem a cuki pofijuk miatt. Imádom a zenéjüket és a hangjukat is, de van mellettük még pár kedvenc bandám. Már annyi díjat kaptak, és most őszinte leszek, hogy nem hiszem hogy akkora örömöt okoz nekik, mint régebben. (Nem mondom, hogy nem örülnek neki!) Illetve, Harry és eléggé megváltozott, már nem a régi. Hiányolom a régi énjüket, és nem ezt a mű oldalukat akarom látni. egyszerűen hiányoznak sad.gif
A díjhoz pedig gratulálok nekik, megérdemlik mert nagyon sokat dolgoznak. smileeee.gif így tovább. <3
1 felhasználónak tetszik: Beckie
2012. december 19. 06:26 #153
- törölt felhasználó -    
Örülök hogy ők nyerték ^^
Megérdemlik, sokat dolgoztak érte smileeee.gif
2012. december 19. 11:21 #154
Kini
Kini
Hozzászólás: 554
Azonosító: 165653
Jó, tudom, hogy sokan szeretik őket, meg minden, de szerintem nem érdemlik meg -.-
2012. december 19. 13:21 #155
Beatrixy
Beatrixy
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 190991
dehogy is nem nagyon megérdemlik!!!!
2012. december 19. 13:56 #156
egydirectioner0108
egydirectioner0108
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 191549
de jó! én imádom öket és gratula nekik *--* smileeee.gif

<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>
2012. december 19. 15:15 #157
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7118
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Jujj basszus pont ők??? nah ne ámmá!!!!
2012. december 19. 15:32 #158
Henii02
Henii02
új tag

Státusz1D szív, 1D lélek, Directioner leszek amíg élek :$<3
Hozzászólás: 67
Azonosító: 189646
Ezaaaaaaaz!! Tudtam én <3 Imádom őket smileeee.gif)
2012. december 19. 15:39 #159
vancsi1
vancsi1
új tag

StátuszJustin Bieber <3
Hozzászólás: 5
Azonosító: 191794
De jóó.......gratula:-)
2012. december 19. 16:24 #160
linna