A One Direction lett az év előadója
2012. december 18. 16:51
Szerintem nagyon is megérdemelték! Gratulálok a fiúknak.
2012. december 18. 17:07
Sokan írták előttem: ők nem érdemelték meg és különben is az MTV díjnak nincs különösebben nagy jelentősége.
Én erre azt mondom: ők legalább valamilyen nagyobb díjat kaptak, és gondolom ti még MTV díjat sem kaptatok a b*sztatásotokért. Amint a One Direction megkapja ezt a díjat, mindenki egyből semminek veszik az MTV-t.
De persze mindenkinek más a véleménye szóval én csak gratulálni tudok nekik, mert szerintem megérdemelték
Én erre azt mondom: ők legalább valamilyen nagyobb díjat kaptak, és gondolom ti még MTV díjat sem kaptatok a b*sztatásotokért. Amint a One Direction megkapja ezt a díjat, mindenki egyből semminek veszik az MTV-t.
De persze mindenkinek más a véleménye szóval én csak gratulálni tudok nekik, mert szerintem megérdemelték
2012. december 18. 17:20
Idézet
Darkness: Szerintem Mi tudjuk,. hogy az ilyen díjak nagyja évek óta semmit se ér, persze ehhez annak is köze lehet, hogy nagyrészt csak befolyásolt birkák szavaznak, mert ők nekik rengeteg idejük van, amit inkább tanulásra kéne fordítani. S ez a banda csak öt(?) tehetségtelen, lusta kényes ember gyülekezete, akik néhány év múlva úgy is eltűnnek. Mit csináltak? Besétáltak egy fűtött terembe, nyávogtak egy kicsit, s a sok birka felkarolta őket blink.gif. Ébredjetek már fel! Amit Ti zenének neveztek az igénytelen, amit Ti csináltok, az undorító, s Így lassan a normálisan viselkedő emberek, s az igényes zenék eltűnnek...
Itt az igazság egy számban .execute. pardon.gif
Darkness: olyan nincs, ami mindenkinek megfelelő lenne. Szinte mindenben totálisan igazad van, hogy befolyásolt emberek szavaznak stb., dehát mivel a média=befolyásolás, manipulálás, ezért a legtöbb hír is azokról szól, akiket felkapnak éppenséggel, de én is írtam, h nyilván pár év, vagy hónap elég ahhoz, hogy a sok hasonszőrű együttest elfeledtessék. Amíg a jelen banda díjakat kap, addig az igazi (rock)együttesek megélnek díjak nélkül is, mert tudják, hogy nem egy díjért zenélnek, hanem azért, mert szeretik, és szórakoztatják a hallgatókat. Számukra úgyis a legnagyobb elismerés az, ha megveszik a lemezeiket, ebből látják, hogy sokan szeretik őket, nem pedig random emberek díjazzák őket. És idővel a maguk nemében biztosan nyernek a "rendes" bandák is ennél nevesebb díjakat.
Itt az igazság egy számban .execute. pardon.gif
De ahogy elnézem szerintem akármelyik együttes nyerte volna az év előadója díját, akkor az ellen lett volna felszólalás, hiszen nyilván mindenki a kedvenc együttesét várná az élre, de mivel csak egy első helyezett van, így hát... De itt egy LINK, lehet szemezgetni, hogy anno is ki lett volna a megfelelő győztes. (Én is jobban örültem volna, ha idén mondjuk Fun nyer) És ITT van, hogy idén még kik mit nyertek.
2012. december 18. 17:28
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Damon_Salvatore @ 2012.12.18. 17:20)
Darkness: olyan nincs, ami mindenkinek megfelelő lenne. Szinte mindenben totálisan igazad van, hogy befolyásolt emberek szavaznak stb., dehát mivel a média=befolyásolás, manipulálás, ezért a legtöbb hír is azokról szól, akiket felkapnak éppenséggel, de én is írtam, h nyilván pár év, vagy hónap elég ahhoz, hogy a sok hasonszőrű együttest elfeledtessék. Amíg a jelen banda díjakat kap, addig az igazi (rock)együttesek megélnek díjak nélkül is, mert tudják, hogy nem egy díjért zenélnek, hanem azért, mert szeretik, és szórakoztatják a hallgatókat. Számukra úgyis a legnagyobb elismerés az, ha megveszik a lemezeiket, ebből látják, hogy sokan szeretik őket, nem pedig random emberek díjazzák őket. És idővel a maguk nemében biztosan nyernek a "rendes" bandák is ennél nevesebb díjakat.
De ahogy elnézem szerintem akármelyik együttes nyerte volna az év előadója díját, akkor az ellen lett volna felszólalás, hiszen nyilván mindenki a kedvenc együttesét várná az élre, de mivel csak egy első helyezett van, így hát... De itt egy LINK, lehet szemezgetni, hogy anno is ki lett volna a megfelelő győztes. (Én is jobban örültem volna, ha idén mondjuk Fun nyer) És ITT van, hogy idén még kik mit nyertek.
Persze, neked is igazad van, s én ezzel nem is azt akartam mondani, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretnie, sőt, örülök, ha nem ugyanazt szereti mindenki, engem pedig pont nem érdekel, hogy a tehetséges bandák kapnak-e díjakat vagy sem, hiszen mint már mondtad, őket sem érdekli kifejezetten, nem, én csak azt akartam mondani, hogy egyszerűen szánalmas, hogy mennyire igénytelenné s mindent elsöprővé vált a pop ipar, mert lássuk be, a legtöbb mai 'zenét' már tényleg csak a média tartja életben, a sok igenis könnyedén befolyásolható kisgyerek pedig nyál-csorgatva követi azt.
2012. december 18. 17:35
Idézet
Darkness:
Persze, neked is igazad van, s én ezzel nem is azt akartam mondani, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretnie, sőt, örülök, ha nem ugyanazt szereti mindenki, engem pedig pont nem érdekel, hogy a tehetséges bandák kapnak-e díjakat vagy sem, hiszen mint már mondtad, őket sem érdekli kifejezetten, nem, én csak azt akartam mondani, hogy egyszerűen szánalmas, hogy mennyire igénytelenné s mindent elsöprővé vált a pop ipar, mert lássuk be, a legtöbb mai 'zenét' már tényleg csak a média tartja életben, a sok igenis könnyedén befolyásolható kisgyerek pedig nyál-csorgatva követi azt. rolleyes.gif
Persze, neked is igazad van, s én ezzel nem is azt akartam mondani, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretnie, sőt, örülök, ha nem ugyanazt szereti mindenki, engem pedig pont nem érdekel, hogy a tehetséges bandák kapnak-e díjakat vagy sem, hiszen mint már mondtad, őket sem érdekli kifejezetten, nem, én csak azt akartam mondani, hogy egyszerűen szánalmas, hogy mennyire igénytelenné s mindent elsöprővé vált a pop ipar, mert lássuk be, a legtöbb mai 'zenét' már tényleg csak a média tartja életben, a sok igenis könnyedén befolyásolható kisgyerek pedig nyál-csorgatva követi azt. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2012. december 18. 17:58
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Yippi! Viszont Taylor Swift kapta a második helyet!
2012. december 18. 20:15
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Még is ki lett volna??! Ők azért valamit csináltak az elmúlt egy évben..BÁR a Take me home-ra SZERINTEM nem a színvonalukhoz hasonlítható számok kerültek.Persze vannak rajta jók, de amekkora feneket kerítettek neki előtte annyira csalódtam..Vannak rajta kifejezetten ratyi dalok is..Na mindegy Ez csak az ÉN véleményem.
2012. december 18. 21:54
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
nem vok fan de jo a zenejuk el kell ismerni megerdemlik es vegre van vmi jo ami europai nem amcsi(nem mintha bajom lennen az amerikaiakkal csak kicsit tul sok)
2012. december 18. 22:21
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Én nagyon szeretem a(z) 1D-t, és nem a cuki pofijuk miatt. Imádom a zenéjüket és a hangjukat is, de van mellettük még pár kedvenc bandám. Már annyi díjat kaptak, és most őszinte leszek, hogy nem hiszem hogy akkora örömöt okoz nekik, mint régebben. (Nem mondom, hogy nem örülnek neki!) Illetve, Harry és eléggé megváltozott, már nem a régi. Hiányolom a régi énjüket, és nem ezt a mű oldalukat akarom látni. egyszerűen hiányoznak
A díjhoz pedig gratulálok nekik, megérdemlik mert nagyon sokat dolgoznak. így tovább. <3
A díjhoz pedig gratulálok nekik, megérdemlik mert nagyon sokat dolgoznak. így tovább. <3
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2012. december 19. 06:26
Örülök hogy ők nyerték ^^
Megérdemlik, sokat dolgoztak érte
Megérdemlik, sokat dolgoztak érte
2012. december 19. 13:56
egydirectioner0108új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 191549 offline |
de jó! én imádom öket és gratula nekik *--*
<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>
<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>
2012. december 19. 15:15
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jujj basszus pont ők??? nah ne ámmá!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.