Chris a Voice 3. évadában az alábbi külsőkkel volt látható (némelyik elég érdekes...) Kinek melyik a kedvence?
nekem a nov27 és dec4 (dátumok a fájlnevekben)
Christina Aguilera - The Voice 3 Make up variations
2012. december 18. 19:58
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
15 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
MegaLadyGaga,
Queen666,
joe_r,
House Of Wax,
Black Hearth2,
Diinaa,
MadHatter,
Törpemókus,
rolllllleee,
hellorl,
iannina,
pink_bunny,
Seherezade1050,
idone
2012. december 19. 19:01
woow ha ez a kép tényleg az igazi turné "koncepciót mutatja akkor izgis lesz csak azt sajnálom hogy a you lost me remixben van rajta :/
2012. december 19. 19:15
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet (katara @ 2012.12.19. 17:22)
őszintén szólva szerintem az első két évadban nézett ki jól... na de állítólag azért lép le innen, mert lesz amerikai turné... állítólag. de h világkörüli koncert körútra megy-e, azt még nem tudni...
Igen, a másodikban szinte minden adásban tökéletes volt a kinézete. Valószínűleg stylist csere volt, mert a ruhák botrányosak rajta mostanság. Na meg ezek a parókák és sminkek is...
2012. december 19. 20:41
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
@Mia: én se nagyon vágom, miért ezek a hacukák, mert momdjuk pl a lotushoz jóindulattal is vajnyi kevés köze van (...?). a műsorhoz anno a fekete-fehér-piros színekben jelent meg, ami érthető volt, mert harmonizált nagyjából a showval.
@GoKendra: én azt sajnálom - feltéve ha tényleg van ennek a képnek valóság alapja -, h a bionicról csak 3 dalt terveznek... másfelől szerintem többet mutathatna be azokból a dalaiból, amik sem kislemez, sem semmilyen figyelmet nem kapnak/-tak...
(és lehet kommerszezni, meg h "gágyi" ez a hangzásvilág, de azért a hangja alaposan megdobja ezeket a mainstream zenéket.)
na, azért plusszba itt egy másik kép tegnap estéről
cee lo, cee lo...
@GoKendra: én azt sajnálom - feltéve ha tényleg van ennek a képnek valóság alapja -, h a bionicról csak 3 dalt terveznek... másfelől szerintem többet mutathatna be azokból a dalaiból, amik sem kislemez, sem semmilyen figyelmet nem kapnak/-tak...
(és lehet kommerszezni, meg h "gágyi" ez a hangzásvilág, de azért a hangja alaposan megdobja ezeket a mainstream zenéket.)
na, azért plusszba itt egy másik kép tegnap estéről
cee lo, cee lo...
2012. december 19. 21:13
az utolsó adásban:
9 felhasználónak tetszik:
MegaLadyGaga,
House Of Wax,
Black Hearth2,
Diinaa,
Queen666,
pink_bunny,
Seherezade1050,
joe_r,
idone
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.