Az állatvédő szervezet nemrégiben rászállt az énekesnőre, miután ismét szőrmekabátban jelent meg Moszkvában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gagát támadja a PETA
2012. december 19. 15:03
2012. december 19. 15:09
Jaj, erről ez jutott eszembe:
-tudod hány medvét kellett ezért megölni?
-ez műszörme
-tudod hány plüssmedvét kellett ezért megölni? (a showder klubban mondták........)
na, hát undoritó dolognak tartom, azt h megölünk egy állatot, csakhogy divatosak legyünk. soha nem lennék képes erre. és nagyon szomorú, hogy egyáltalán vannak emberek, akik ezt nem így gondolják......
-tudod hány medvét kellett ezért megölni?
-ez műszörme
-tudod hány plüssmedvét kellett ezért megölni? (a showder klubban mondták........)
na, hát undoritó dolognak tartom, azt h megölünk egy állatot, csakhogy divatosak legyünk. soha nem lennék képes erre. és nagyon szomorú, hogy egyáltalán vannak emberek, akik ezt nem így gondolják......
2012. december 19. 15:11
Nem ez az első alkalom
Lehet, hogy Gaga bármit megtenne a rajongóiért, de hogy nem normális, az biztos. Szomorú.
Az állatokat sajnálom, egyszerűen undorító, hogy valaki belőlük készült bundát viseljen :S Főleg egy olyan ember, mint Ő, aki elvileg állatvédő. Gratulálok!
Lehet, hogy Gaga bármit megtenne a rajongóiért, de hogy nem normális, az biztos. Szomorú.
Az állatokat sajnálom, egyszerűen undorító, hogy valaki belőlük készült bundát viseljen :S Főleg egy olyan ember, mint Ő, aki elvileg állatvédő. Gratulálok!
Nocsak, nocsak! Bort iszik, mégis vizet prédikál. Jellemző. Csoda, hogy nem öntötték telibe szurokkal vagy lazúrral, ahogy a PETA ezellen általában fel szokott lépni.
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet
Balázs69
És azt honnét veszik, hogy tényleg szőrme volt? Nem lehet, hogy jó minőségű műbunda?
És azt honnét veszik, hogy tényleg szőrme volt? Nem lehet, hogy jó minőségű műbunda?
Ezt a szakértők tudják(azért tudom, mert hasonlónak tanulók). Gaga milyen mélyre süllyedsz még, szegény állatkák!
2012. december 19. 15:22
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hát van ilyen....
2012. december 19. 15:28
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
isteneeeem nincs jobb dolguk?:|
2012. december 19. 15:32
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Én is sajnálom az állatokat,mert úgy vagyok vele hogy az nem természetes és nem is normális dolog,hogy csak a bundájukért ölik meg őket,de szerintem a PETA igazságtalan,mert valószínűleg nem Lady Gaga az egyetlen sztár aki szőrmebundát visel.
2012. december 19. 15:35
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Mégis mikor nem támadta a PETA Gagát?
2012. december 19. 15:45
Persze hogy nem érdekli hány állatot mészárolnak le csak hogy viselni tudja, és persze hogy nem reagál az ilyen vádakra, mert örömmel viseli.
2012. december 19. 15:45
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
nincs jobb dolguk.....amúgy szerintem nem ő az egyetlen aki szörmét hord csak hát Gagát lépten nyomon támadni kell szerintem a PETA messzire ment,és különben is orosz országban hideg van...
2012. december 19. 15:58
Idézet (botond96 @ 2012.12.19. 15:45)
nincs jobb dolguk..amúgy szerintem nem ő az egyetlen aki szörmét hord csak hát Gagát lépten nyomon támadni kell szerintem a PETA messzire ment,és különben is orosz országban hideg van...
nem, sajnos nem ő az egyetlen. és csakmert ezt más is megtette, attól még ugyanolyan undoritó az ő részéről.
(feltéve persze, ha tényleg igazi szőrme volt.)
és szerinted, ha megölnek nemtom hány állatot, attól még melegebb lesz oroszországban? vagy esetleg ott nem ismernek más megoldást, csak az állatok lenyúzását? az, h oroszországban hideg van, nem mentség erre.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.